Autor Subiect: Accesorii cd player  (Citit de 24923 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Accesorii cd player
« Răspuns #30 : 18.Feb.2014, 05:41:01 p.m. »
 Ce  varianta am sa pot asculta muzica de pe stick folosind unitatea din dotare la masina din semnatura ? Puteti sa mi da ti o idee un site , pana intr un pret de 500 lei ?
Sau merge inlocuit cu asta : http://www.comfortauto.ro/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&category_id=3&flypage=flypage.tpl&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=9     Merci
auto si moto

Offline shpeedy

« Răspuns #31 : 18.Feb.2014, 06:07:48 p.m. »
Din cate stiu, Head-Unit-ul de pe modelul facelift (cod PACR07) nu accepta vreo extensie pentru USB/cititor SD.

Iar cu referire la player-ul din link, frica mi-e ca pretul se multiplica cu 5 (eroare de afisare). In rest, la un buget de 500RON nu prea vad ce optiuni ai, decat sa treci la un player 1DIN cu intrare USB, dar o sa ai nevoie si de rama de adaptare (plus ca pierzi comenzile pe volan).

Eu am acum o chinezarie de mp3 player cu modulator FM, de care sunt oarecum multumit dpdv al calitatii audio (dar am gasit cu greu o frecventa libera), dar nu sunt multumit dpdv al accesarii fisierelor (merge doar cu +/-, din piesa in piesa). Ma gandesc sa-l inlocuiesc cu un telefon mai vechi (LG BL40) care are si modulator FM integrat si pe care sa-l folosesc doar ca mp3 player.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2014, 06:09:23 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristidav

« Răspuns #32 : 18.Feb.2014, 06:30:59 p.m. »
Ce  varianta am sa pot asculta muzica de pe stick folosind unitatea din dotare la masina din semnatura ? Puteti sa mi da ti o idee un site , pana intr un pret de 500 lei ?
Sau merge inlocuit cu asta : http://www.comfortauto.ro/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&category_id=3&flypage=flypage.tpl&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=9     Merci

Daca nu esti mofturos la calitate (si, implicit, faci o economie uroasa), un modulator FM isi face treaba chiar binosor :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline coby

« Răspuns #33 : 18.Feb.2014, 07:05:57 p.m. »
Daca nu esti mofturos la calitate (si, implicit, faci o economie uroasa), un modulator FM isi face treaba chiar binosor :)

Este vorba de masina sotiei  , exclus modulatorul ( care mai da rateuri ) !
Vroiam sa stiu daca unitatea din site ul acela potriveste pe masina din semnatura  , sau alt model sau ceva mufa adaptatoare ( nu este ? )  multumesc
« Ultima Modificare: 18.Feb.2014, 07:08:15 p.m. de coby »
auto si moto

Offline bogogica

« Răspuns #34 : 18.Feb.2014, 08:28:10 p.m. »
@crisdav
Unitatea din site-ul de mai sus se potriveste perfect cu masina..... dar pretul NU. Si eu am dat comanda...acum vre-o luna... vazand oferta de pe site, dar surprinzator, in loc sa primesc un mesaj de ridicare a comenzii deja confirmata am fost luat la misto cu inca un mesaj cum ca pretul este de fapt in euro si ca daca mai doresc sa se "onoreze" comanda.

P.S. am luat acel DVD-player din alta sursa si este foarte ok daca totusi o sa iti iei.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2014, 08:31:30 p.m. de bogogica »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 18.Feb.2014, 08:40:05 p.m. »
Pun si eu o intrebare. Pe un  DVD intra cateva sute de mp3-uri. De ce mi-ar trebui o scula suplimentara cand, cu 10 DVD-uri in torpedou sau pe parasolar am mii de melodii pe care poate nu am timp sa le ascult pe toate?

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #36 : 18.Feb.2014, 08:42:28 p.m. »
@crisdav
Unitatea din site-ul de mai sus se potriveste perfect cu masina..... dar pretul NU. Si eu am dat comanda...acum vre-o luna... vazand oferta de pe site, dar surprinzator, in loc sa primesc un mesaj de ridicare a comenzii deja confirmata am fost luat la misto cu inca un mesaj cum ca pretul este de fapt in euro si ca daca mai doresc sa se "onoreze" comanda.

P.S. am luat acel DVD-player din alta sursa si este foarte ok daca totusi o sa iti iei.
din ce sursa si la ce pret ?
auto si moto

Offline macmat

« Răspuns #37 : 18.Feb.2014, 09:13:01 p.m. »
   Trage o cautare pe forum dupa ,,xcarlink,, sau chiar pe goagal daca te tenteaza ideea....ar putea fi ceea ce te intereseaza...

Offline shpeedy

« Răspuns #38 : 18.Feb.2014, 10:20:22 p.m. »
din ce sursa si la ce pret ?

Pe okazii sau - daca te risti - din China...

Trage o cautare pe forum dupa ,,xcarlink,, sau chiar pe goagal daca te tenteaza ideea....ar putea fi ceea ce te intereseaza...

Pana acum toate player-ele astea gen xcarlink (Yatour pentru SX4) apareau ca nefiind compatibile cu modelul PACR07 de head-unit (din cate am inteles, din cauza lipsei interfetei de cd-changer pe care respectivele playere il emulau). Mai nou, vad ca nu mai apare aceasta limitare... Dreaq stie... O sa vad si eu pe unde gasesc un Yatour d'asta...

Pun si eu o intrebare. Pe un  DVD intra cateva sute de mp3-uri. De ce mi-ar trebui o scula suplimentara cand, cu 10 DVD-uri in torpedou sau pe parasolar am mii de melodii pe care poate nu am timp sa le ascult pe toate?

Banuiesc ca vroiai sa spui CD-uri... ;) Iar referitor la intrebare, un raspuns ar putea fi dat de faptul ca netbook-urile/ultrabook-urile/tabletele atat de des comercializate in ultimul timp nu prea mai au CD-/DVD-ROM Drive integrat...

@crisdav

Curios lucru, tinand cont ca pe Bursa e in sectiunea de oferte pentru membrii SuzukiClub...  :-/
« Ultima Modificare: 18.Feb.2014, 10:27:37 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #39 : 18.Feb.2014, 10:29:40 p.m. »
pentru mine nu-i nici o problema...  se intampla uneori sa merg si sute de km fara sa dau drumul la radio...  :)