0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ce varianta am sa pot asculta muzica de pe stick folosind unitatea din dotare la masina din semnatura ? Puteti sa mi da ti o idee un site , pana intr un pret de 500 lei ? Sau merge inlocuit cu asta : http://www.comfortauto.ro/index.php?page=shop.product_details&product_id=57&category_id=3&flypage=flypage.tpl&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=9 Merci
Daca nu esti mofturos la calitate (si, implicit, faci o economie uroasa), un modulator FM isi face treaba chiar binosor
@crisdavUnitatea din site-ul de mai sus se potriveste perfect cu masina..... dar pretul NU. Si eu am dat comanda...acum vre-o luna... vazand oferta de pe site, dar surprinzator, in loc sa primesc un mesaj de ridicare a comenzii deja confirmata am fost luat la misto cu inca un mesaj cum ca pretul este de fapt in euro si ca daca mai doresc sa se "onoreze" comanda.P.S. am luat acel DVD-player din alta sursa si este foarte ok daca totusi o sa iti iei.
din ce sursa si la ce pret ?
Trage o cautare pe forum dupa ,,xcarlink,, sau chiar pe goagal daca te tenteaza ideea....ar putea fi ceea ce te intereseaza...
Pun si eu o intrebare. Pe un DVD intra cateva sute de mp3-uri. De ce mi-ar trebui o scula suplimentara cand, cu 10 DVD-uri in torpedou sau pe parasolar am mii de melodii pe care poate nu am timp sa le ascult pe toate?
@crisdavUnitatea din site-ul de mai sus se potriveste perfect cu masina..... dar pretul NU. Si eu am dat comanda...acum vre-o luna... vazand oferta de pe site, dar surprinzator, in loc sa primesc un mesaj de ridicare a comenzii deja confirmata am fost luat la misto cu inca un mesaj cum ca pretul este de fapt in euro si ca daca mai doresc sa se "onoreze" comanda.