Autor Subiect: Bucuresti, capitala Europeana care se sufoca. Cum poate fi resuscitat?  (Citit de 7267 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Re: Bucuresti, capitala Europeana care se sufoca. Cum poate fi resuscitat?
« Răspuns #81 : 01.Mai.2022, 03:47:01 p.m. »
   Acum ce-are sula cu prfectura nu m-am prins, probabil ca autoritatile "n-au timp" ptr. cetateni, dar in Bucuresti nu numai ca n-au timp, nici nu-i intereseaza! Cel putin pe actualul primar !
 Si pana la urma probabil ca cei ce vor un oras curat sunt undeva la sfert ca numar, fata de cei indolenti dar nascuti aici, fata de cei deveniti bucuresteni de vreo 5-10 ani si polueaza cu cazanul pe patru roti inregistrat pe numele bunicului dar si-au luat case in  village residence adica pe camp langa oras, cu bariera si noroi pe strada !
   Au aparut la iesirea din oras niste insule de blocuri chiar in camp, ai caror locatari vin in oras la munca, dar pe care nu vad de ce i-ar interesa calitatea Bucurestiului...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #82 : 01.Mai.2022, 04:37:48 p.m. »
   probabil ca în mod cert autoritatile "n-au timp" ptr. cetateni

Esti perspicace ...  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline ...

« Răspuns #83 : 26.Mai.2022, 10:03:48 a.m. »
.. Prefer sa plec mai repede la lucru și să-mi beau cafeaua în parcare la destinație.
   Clar ai altfel de traseu fata de mine, cel putin. Adica daca pleci cu putin inainte de 7,15, n-ai niciun motiv sa te grabesti, pentru ca oricum ajungi mai devreme de program.
Eu am un traseu pe care daca l-as face acum cand scriu ar fi de aprox 7-8min.
@enicky De ce nu mergi pe jos la serviciu? Pentru mine, 7-8 minute cu masina e o distanta foarte scurta, adica in maxim 30 de minute o parcurgi pe jos, lejer. Copii de dus la scoli nu ai, presupun ca a 2-a masina e folosita de sotia ta...

Ideea e ca noi, locuitorii oraselor mari, reprezentam traficul pe care tot noi il blamam, dar in loc sa renuntam la masini, ne cumparam cate una la fiecare, ba chiar si mai vechi, pe motorina si mai poluante (care, chiar daca sunt pentru offroad, pana ajungi sa iesi din oras tot poluezi si faci trafic). Comoditatea e cucoana mare...

Offline enicky

« Răspuns #84 : 26.Mai.2022, 10:50:55 a.m. »
   De multe ori mergem cu aceeasi masina, juma-juma, iar eu in 5km as cam fi transpirat si nu prea cade bine.... Am mai facut anii trecuti teste si n-au dat rezultate, plus de asta, mai am dim. si seara doua ture pietonale de vreo 15min, adica mai fac si ceva miscare. Noi suntem cu program, ora fixa, iar pe traseu inghit toate noxele altora.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #85 : 26.Mai.2022, 11:44:27 a.m. »
Pretextele obisnuite. Sa inghita ceilalti noxele mele. Exista haine de schimb, servetele umede, deodorant. Eu asa faceam cand mergeam la birou pe jos sau cu trotineta.

De bicicletele doamnei Firea s-a ales praful, sau doar de Paste si Craciun vad asfaltul?

In loc sa miroasa a salcam si soc, pute a smog...

Offline ntire2000

« Răspuns #86 : 26.Mai.2022, 11:52:14 a.m. »

In Bucuresti, sa miroasa a salcâm si soc?
Unde?, în proximitatea Dâmbovitei?
Ma faci sa ma prapadesc de râs.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #88 : 26.Mai.2022, 01:12:53 p.m. »

In Bucuresti, sa miroasa a salcâm si soc?
Unde?, în proximitatea Dâmbovitei?
Ma faci sa ma prapadesc de râs.

Stai sa vezi cand or inflorii teii ...
Te "omoara" cu mirosul lor.

PS.: Asa stiu eu Bucurestiul in care locuiesc.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #89 : 28.Mai.2022, 02:15:28 p.m. »
Pretextele obisnuite.
    Aaa, tu esti gigi-contra, tu crezi ca am la birou sifonier, vestiar? Avem un cuier unde se pun iarna hainele, doar n-o sa pun tricoul ud la uscat.

Daaa, asa e, daca scrie salcam sau soc asta gasesti acolo. Era si strada Socului dar, acum e Chisinau.

Dar tei avem si in fata si in parcare, miroase frumos, curge pe masina clei, dar face umbra.