0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Daca pe om il intereseaza o chestie, care nu-i aberanta cum considera unii,
Citat din: smiley din 17.Iul.2019, 12:25:54 p.m.Daca pe om il intereseaza o chestie, care nu-i aberanta cum considera unii, Aberatia incepe cand se intra in detalii de genul "in cat timp" din care reiese ca ca se cer nr. de minute, ceea ce e greu de retinut in conditiile de iarna. Poate l-ai curatat in 5 min. dar de frig ce era ti s-a parut c-au trecut 15 !! In cat timp se incalzesc scaunele, sau se dezabureste luneta? Cred ca n-a cronometrat nimeni, toata lumea incepe sa dea cu presupusul si sa aprecieze... Nu-i nimeni nebun, dar e greu(daca nu imposibil) de dat un raspuns corect... Deja suntem off topic.
Citat din: hippo din 16.Iul.2019, 02:06:32 p.m.bravo @enicky iarasi te-ai luat de cineva aiurea, sau cum iti zicea un alt coleg mai demult ai ratat un moment bun sa taci eu am cronometrat la gheata de 1 deget, cam de 2 tigari la suzukaIncredibil Astea da chestii de cronometrat! Dar de temperatura de afara in momentul dezghetarii nu ne intereseaza? Dar analiza ghetii a facut-o cineva? Dar a geamului? Dar presiunea atmosferica? Sau astea nu conteaza? Serios, luam in calcul asa ceva?
bravo @enicky iarasi te-ai luat de cineva aiurea, sau cum iti zicea un alt coleg mai demult ai ratat un moment bun sa taci eu am cronometrat la gheata de 1 deget, cam de 2 tigari la suzuka