0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salutare, am facut si eu update la noul soft pt infotainment. Am o singura problema in urma instalarii, nu mai functioneaza modul de night mode la display. Inainte cand aprindeam farurile isi reducea automat luminozitatea, si in android auto chiar trecea harta pe modul de noapte. Chiar si cand intram in pasaje se intampla asta. Acum nu mai face acest lucru, iar din setari de la display-ul infotainment-ului la sectiunea mode am setat day si nu mai ai varianta de night.A intampinat cineva problema asta?Multumesc,Al vostru Bobcat
Citat din: Bobcat134 din 28.Sep.2019, 02:23:27 p.m.Salutare, am facut si eu update la noul soft pt infotainment. Am o singura problema in urma instalarii, nu mai functioneaza modul de night mode la display. Inainte cand aprindeam farurile isi reducea automat luminozitatea, si in android auto chiar trecea harta pe modul de noapte. Chiar si cand intram in pasaje se intampla asta. Acum nu mai face acest lucru, iar din setari de la display-ul infotainment-ului la sectiunea mode am setat day si nu mai ai varianta de night.A intampinat cineva problema asta?Multumesc,Al vostru BobcatProbabil si'a resetat nivelul luminozitatii pentru noapte. L'ai pus la loc ? Se face aprinzind farurile, rotind de una din parghiile calculatorului de bord, ori cea din stanga ori cea din dreapta; va incepe sa varieze luminozitatea pt noapte, parca...