Autor Subiect: Roboti si ...roboate...  (Citit de 7959 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Roboti si ...roboate...
« Răspuns #70 : 21.Dec.2020, 10:56:24 p.m. »

@FritzVonSpritz  foloseste aplicatia de pe telefon pentru ca poti sa-l trimiti ulterior sa mai faca fie o anumita camera (o alegi tu pe harta) sau pur si simplu o anumita suprafata sub forma de dreptunghi pe care o poti delimita pe harta existenta. Eu am folosit de exemplu suprafata delimitata ca sa mai aspire inca odata un covor.
Ca sa nu mai spun ca ai si modul manual, iti da trei sageti si-l invarti cum vrei si pe unde vrei, ca pe masinile cu telecomanda!

Da, de pe aplicatia mobila i-am dat sa aspire, insa am lasat tot apartamentul, nu am setat o zona anume si nici nu m-am prea jucat, sa vad ce setari are!  Nici nu i-am dat sa  repete pe o anumita arie.
De aia am spus ca inca nu mi-am facut o parere clara.....nu l-am studiat prea mult, l-am lasat de capul lui  =))
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #71 : 21.Dec.2020, 10:58:08 p.m. »
  Ar trebui sa ai pe aplicatie si optiunea de curatare a unei anumite zone : zone clean. Se delimiteaza cu degetul pe tel./harta, prin creerea unui patrat/dreptunghi al zonei dorite. Se da start si curata numai zona respectiva.
  Doar trebuie folosita aplicatia, numai asa da randament maxim. Eu ii dau cate o camera si nu "iarta" nimic.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #72 : 22.Ian.2021, 07:45:17 p.m. »
Cam dupa o luna de la achizitionare si mai multe utilizari (cam una la 3-4 zile)  pot sa ma declar semi-multumit....
Adica, i-as da o nota de 7,5 fiindca nu e asa performant cum se spune, de multe ori in urma lui trebuie sa culeg scame de pe cele 3 covorase care le avem. Pe gresie si parchet, da-e ok, insa asa cum ziceam nu culege toate scamele  de pe covorase, in bucatarie uneori gasesc si firmituri (tot pe covoras) iar uneori trece de ele, nu le ia , dar nici nu mai revine. Referitor la asta, la baie am un prag mai inalt, si daca nu il ajut cu un covoras, nu poate urca. Odata nu i-am pus covorasul, a incercat de vreo 2 ori sa se urce si nu a reusit, dupa care i-am pus covorasul, dar nu a mai revenit la intrarea in baie.
Initial l-am lasat pe "Standard", apoi l-am pus pe "Turbo", iar acum e pe "Max". Acelasi mod de a curata, nu vad nicio diferenta intre cele 3 setari. Totusi, in recipientul de mizerie aduna, cam un sfert ( asta a fost maxim ce am vazut) sau mai putin. Odata am vrut sa il fac sa revina la ceva mizerie si l-am ridicat, in acel moment s-a oprit si a anuntat ca rotile ii sunt suspendate, desi l-am pus repede jos. I-am dat "resume cleaning" si a continuat. Ma mir acum de cei care au spus ca au animale in casa, caine sau pisica si asa curat a facut, ca nu se mai vedea nici urma de par de animal pe covor si se declarau foarte multumiti de achizitie, incantati.
Una peste alta, pare a fi ok, insa nu e ceva wow, inlocuieste partial munca omului, nu are putere foarte mare de aspirare si ca avantaj fata de alte modele, daca vrei sa cureti doar holul sau o camera poti seta din aplicatie "zone clean"

Offline ASZ

« Răspuns #73 : 22.Ian.2021, 07:50:42 p.m. »
E exact ce am constatat si eu la Viomi 3 ....

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Online ntire2000

« Răspuns #74 : 22.Ian.2021, 08:02:34 p.m. »
Eu caut asa ceva.

Pentru cei interesati exclusiv de robot, mai gasiti 3 produse cu o reducere generoasa la emag.  :D

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #75 : 22.Ian.2021, 09:31:28 p.m. »
@ntire2000 , vezi ca e marca Liectroux, nu Electrolux (stii echivalnta Adidas si Adibas)
I-as lua ziarul la blondina aia, sa vad ce citeste ....

Online ntire2000

« Răspuns #76 : 22.Ian.2021, 09:40:11 p.m. »
Sotia cu robotul, eu cu "roboata", fiecare multumiti .... nu?  :D

Si au site serios, pe prima pagina e un golden retriever foarte fericit.

http://www.liectroux.us/

Ce se vinde la noi cu 1400 de lei sau cu 1000 la reducere, se gaseste dincolo la 190 USD, adica vreo 800 de lei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #77 : 10.Feb.2021, 05:23:28 p.m. »
Maine, la Lidl, se baga roboti! :-O
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #78 : 13.Feb.2021, 06:33:18 p.m. »
Cam dupa o luna de la achizitionare si mai multe utilizari (cam una la 3-4 zile)  pot sa ma declar semi-multumit....
Adica, i-as da o nota de 7,5 fiindca nu e asa performant cum se spune, de multe ori in urma lui trebuie sa culeg scame de pe cele 3 covorase care le avem.
  Eu sunt foarte multumit de el, chiar uneori este enervant de insistent pe covorase.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #79 : 13.Feb.2021, 07:48:31 p.m. »
Eu zic sa le dați drumul când plecați de acasă. Si sa va mulțumiți (cum zice colegul - cu puțin, ca puținul n-o sa va lipsească niciodată!) cu ce-a făcut caci ce e in el, nu e in casa...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008