Autor Subiect: Roboti si ...roboate...  (Citit de 7956 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Roboti si ...roboate...
« Răspuns #50 : 11.Dec.2020, 01:57:24 p.m. »
Asa viteza la plecarea de pe loc are, de nu-l poti stapani?  :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #51 : 11.Dec.2020, 02:05:14 p.m. »
Ma gandesc ca se poate pierde prin vreun cotlon, daca "domeniul" de activitate e suficient de mare si complex.

Are si vreo functie "Find my device"?  :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #52 : 11.Dec.2020, 03:49:51 p.m. »
Daca ai casa asa mare sa se rataceasca robotu' prin ea, ai si bani de menajera... numa' zic  :D

Prin urmare ori nu mai ai nevoie de robot ori are cine sa-l caute.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #53 : 15.Dec.2020, 01:03:38 p.m. »
Mi-am luat si eu astazi:
https://www.robotworld.ro/xiaomi-mi-robot?gclid=EAIaIQobChMI0Nubv4PO7QIVchDmCh2oiA1REAQYASABEgKjAPD_BwE
Nu are functia mop, dar nici nu prea am nevoie, am si ceva covoare in casa (cu fir scurt), iar apart. e mic, de 2 camere, asa ca sper sa nu se ratceasca
Termen de livrare, 4 zile lucratoare, deci pe inceputul saptamanii viitoare
M-am uitat si dupa review-uri, are nota buna pe Emag, 4,83 din 805 recenzii
Cred ca o sa imi prind urechile cu accesarea din aplicatie, dar mai vedem..... :->
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #54 : 15.Dec.2020, 03:51:17 p.m. »
Sa-l stăpânești sănătos. Are navigație lidar. Peria nu se coboară așa ca e bine ca ai  covoare "scurte".
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #55 : 15.Dec.2020, 09:54:21 p.m. »
Mi-am luat si eu astazi:
  E la fel ca al meu ! Sa-l stapanesti sanatos ! Te descurci tu aplicatia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #56 : 15.Dec.2020, 10:27:48 p.m. »
Sa-l stăpânești sănătos. Are navigație lidar. Peria nu se coboară așa ca e bine ca ai  covoare "scurte".
Multumesc, sanatate si tie.....Nu stiu care-i faza cu peria care nu se coboara, nu am citit nicaieri despre asa ceva, insa impresiile despre el sunt marea majoritate pozitive ( mai sunt si care i-au gasit hibe, dar putini )
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ariciul

« Răspuns #57 : 15.Dec.2020, 10:43:35 p.m. »
Eu am luat MI vacuum (ca al doilea robot) care-i mai ieftin dar are si mop si se descurca destul de bine (are giroscop, nu-i pe baza de laser navigatia) se cam izbeste de trei ori de obstacole ca sa fie sigur ca nu poate trece, in plus algoritmul de lucru e cam praf, il vad cum face o juma de camera dupa care trece in alta si face si acolo o bucata apoi revine si mai face o bucata in camera anterioara, apoi se muta in alta incapere si tot asa, umbla de colo colo in mod inutil. Ala cu laser face tot conturul etajului apoi ia camerele la rand astfel ca termina cu pana la 10 min mai repede la aceeasi suprafata. Dar calitatea aspirarii este aceeasi totusi! Asa ca nu prea ma deranjeaza foarte tare. Ce ma deranjeaza este aplicatia care in cazul lui nu salveaza harta, doar pot sa-l vad pe unde se plimba sau sa-l comand manual. La asta mai scump pot sa-i delimitez anumite camere sau chiar suprafete unde sa se duca din nou. In plus asta ieftin a venit cu un singur filtru asa ca am dat deja comanda de niste filtre ca sa am de rezerva.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #58 : 16.Dec.2020, 02:26:46 p.m. »
Multumesc, sanatate si tie.....Nu stiu care-i faza cu peria care nu se coboara, nu am citit nicaieri despre asa ceva, insa impresiile despre el sunt marea majoritate pozitive ( mai sunt si care i-au gasit hibe, dar putini )

La seria Viomi peria este fixa ca înălțime. La seria Roborock Xiaomi a introdus peria pe arcuri, astfel ea poate cobora 2-3 cm. Acest lucru este util când de exemplu trece un prag, peria cobora  si menține contactul cu podeaua chiar daca roata din fata s-a ridicat sa treacă peste obstacole.
Vad ca la Viomi a apărut deja dockstation-ul pentru golire...

https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-VIOMI-S9-Robot-Vacuum-Cleaner---Automatic-Suction-Station-White-426645.html?Currency=SEK&gclid=CjwKCAiA_eb-BRB2EiwAGBnXXhAwG8vibW0b04wYqjiXhb_SFrr8h1z8BAva7U4p_6izli5Vfdw5RRoC8PkQAvD_BwE#googtrans/en/sv
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jante.otel

« Răspuns #59 : 17.Dec.2020, 11:57:04 p.m. »
Mi-am luat si eu astazi:
https://www.robotworld.ro/xiaomi-mi-robot?gclid=EAIaIQobChMI0Nubv4PO7QIVchDmCh2oiA1REAQYASABEgKjAPD_BwE
...
Bravo Florin, sa-l stapanesti sanatos! Inteleg ca ai scapat de o corvoada - si tu  :D
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972