Autor Subiect: Ce cautati pe net atunci cand va doriti o masina?  (Citit de 2931 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Ce cautati pe net atunci cand va doriti o masina?
« : 27.Iul.2009, 08:55:25 a.m. »
M-ar interesa sa stiu de la cei care si-au achizitionat o masinuta suzuki sau care vor sa isi achizitioneze cam ce ati cautat pe net(a.k.a. google) pentru masina.Ma refer la ce criterii ati introdus pe google ca sa gasiti autoturismul suzuki mult dorit. Spre exemplu un prieten a cautat masina introducand la google termenul "masina noua". Alegerea a fost random in functie de ce a gasit si daca i-a convenit nivelul de echipare si pretul.

Voi ce ati cautat pe google si cum ati dat de suzuki?
 :inteligent:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Ce cautati pe net atunci cand va doriti o masina?
« Răspuns #1 : 27.Iul.2009, 10:27:21 a.m. »
Eu am vazut masina la SAB 2007 si mi-a placut din primul moment. Pasul urmator a fost sa merg la B&S (erau singurii pe atunci) sa fac un drive test. In rest, de pe net, mi-au folosit foarte mult informatiile de pe Softpedia, unde am si pus diverse intrebari (cred ca i-am gasit dand search dupa "suzuki sx4".. sau "suzuki forum"... naiba mai stie :dknw:). E foarte util sa gasesti un forum dedicat/un club atunci cand vrei sa-ti iei o masina. :D.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #2 : 27.Iul.2009, 10:37:39 a.m. »
Masina o stiam .. dar pana sa ma hotarasc am cautat dupa forumuri sa vad ce si cum probleme pareri etc.

Criterii google:

- probleme SX4
- suzuki club
- pareri sx4
- si era sa uit pooooooooze cu sx4 :D

cam asa am dat de toate forumurile din ro

Banuiesc ca pe tine te intereseaza cum gasesti o oferta ceva :D, aici cred ca fiecare da search pe google dupa marca masinii si de aici ajunge la site-ul oficial vede oferta daca ii convine cauta forumuri sa stie ce si cum :)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #3 : 27.Iul.2009, 10:43:05 a.m. »
- si era sa uit pooooooooze cu sx4 :D

Si pe mine m-a interesat sa vad cat mai multe poze cu masina, diferite de cele de pe site-ul producatorului, care erau preluate peste tot.

Offline Cristi

« Răspuns #4 : 27.Iul.2009, 10:44:22 a.m. »
Pai cum sa alegi masina random?  :-/ Mai intai intri pe site-urile principalelor marci auto si vezi ce masini iti plac/se incadreaza in buget si ce dotari au. Dupa asta intri pe forumuri si citesti de probleme tehnice generale pentru respectivele masini.

Motorul de cautare intra in ecuatie doar pentru gasirea forumurilor marcii respcetive si a dealerilor din orasul tau pentru marca respectiva.

De exemplu pentru SX4 as cauta asa: << dealer Suzuki>> <<dealer Suzuki Bucuresti>> <<reprezentanta Suzuki>> <<sx4 suzuki >>

Si acum o chestie care te va ajuta foarte mult pentru ceea ce cred eu ca vrei sa faci tu (sa treci pe la casierie dupa  :P): http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=ro

Bagi acolo termenii de cautare si o sa vezi cate cautari sunt facute pe respectivele fraze, plus ca iti arata si alti termeni populari in cautari ;)
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 27.Iul.2009, 11:37:19 a.m. »
cand am luat-o am cautat si pretul reviziilor, timpul de asteptare al masinii si al pieselor de schimb, detalii despre motor(tehnologia folosita)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #6 : 27.Iul.2009, 12:56:34 p.m. »
cand am luat-o am cautat si pretul reviziilor, timpul de asteptare al masinii si al pieselor de schimb, detalii despre motor(tehnologia folosita)

dar ca si cuvinte de cautare?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #7 : 27.Iul.2009, 10:45:04 p.m. »
Eu mi-am stabilit initial bugetul si apoi dotarile minime pe care le doream. Apoi am intrat pe site-urile comerciantilor de masini de pe la noi si m-am uitat la masinile ce se incadrau in cerintele mele. Asa am ajuns la Swift, o masina care imi placea oricum, fiind aproape de Ungaria si pe care o vedeam frecvent. Au urmat forumurile cu si despre Swift si mi-a placut ce am citit pe acolo. Asa ca a ramas Swift.
A durat cam doua luni din momentul in care m-am hotarat sa schimb vechea masina si pana am facut-o, timp in care am citit foarte mult despre ea pe net.

Are putin peste 8 luni insa si acum sunt foarte incantat de ea  :x
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline miocrl

« Răspuns #8 : 27.Iul.2009, 11:04:45 p.m. »
dar ca si cuvinte de cautare?

din pacate nu cred ca m-a ajutat f mult google ca sa aleg masina... ci doar ca sa caut informatii

in principiu am cautat: "suzuki" "discutii" "forum" "sx4" "4x4" cam toate combinatiile intre ele.. si de pe google. com, .ro, .uk....

Offline hugbear

« Răspuns #9 : 27.Iul.2009, 11:39:23 p.m. »
Studiile de marketing sunt un lucru bun! Asta, bineinteles, daca prin acel studiu se adapteaza parametrii produsului la cerintele pietii. Cand insa produsul ramane neschimbat si se adapteaza doar strategia de vanzare la mentalitata cumparatorului nu pre mai sunt asa de bune.
Adica: un studiu stabileste ca romanilor nu le plac pastilele amare. O actiune corecta de marketing este adaugarea de zahar in pastila, spre a o aduce la standardul solicitarilor pietei. O actiune gresita de marketing este gasirea de noi metode de a vârâ pe gatul consumatorului pastila amara ("anul asta se poarta amar!").
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon