Autor Subiect: Deschidere usi telecomanda  (Citit de 3173 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Gabitzanator

Deschidere usi telecomanda
« : 27.Iun.2019, 10:05:16 a.m. »
Buna dimineata!

Detin un SX4 S Cross din 2017 si de ceva vreme nu mai pot sa deschid/inchid portierele din telecomanda. Am studiat manualul si nu am gasit rezolvarea acestui simptom. Mentionez ca de la butonul de pe manerul portierei se deschide/inchide. Nu cred ca este de la baterie pentru ca nu-mi da nici un mesaj pe display-ul masinii sa schimb bateria si am incercat si cu a doua telecomanda si nu merge nici cu ea.

Multumec...
  • Smart

Offline shpeedy

Re: Deschidere usi telecomanda
« Răspuns #1 : 27.Iun.2019, 10:27:09 a.m. »
Ai keyless? Cand faci testele, sunt ambele chei in masina?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aavii

« Răspuns #2 : 27.Iun.2019, 10:28:40 a.m. »
Daca ai heyless, este posibil sa fie nevoie de reprogramarea cheilor.
Din ce am auzit ele se re-calibreaza cumva singura daca sunt puse sub controlul aerului conditionat

PS . Si cu cealalta cheie face la fel?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Gabitzanator

« Răspuns #3 : 27.Iun.2019, 12:12:25 p.m. »
Da... am chei Keyless... amandoua fac la fel... si nu pot deschide/inchide usa din afara masinii...
  • Smart

Offline enicky

« Răspuns #4 : 27.Iun.2019, 08:22:55 p.m. »
   Eu prima data as fi sunat la dealer(sau chiar la service) ! Posibil sa mai ai nr. de tel. al unuia din vanzatori si tot la fel de posibil este ca  el(intreband in service) sa-ti ofere o solutie. Se mai practica...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 27.Iun.2019, 08:41:44 p.m. »
Eu as recomanda, intr-o prima faza, schimbarea bateriilor - daca sunt cele de la achizitia masinii (2017), mai mult ca sigur ca sunt cam duse (chiar daca au fost folosite sau nu). Si, fiind vorba de kessy, e de vazut cum se comporta cu una dintre chei in masina - parca sistemul nu merge de la butoanele din exterior daca una dintre chei se afla in masina...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Gabitzanator

« Răspuns #6 : 02.Iul.2019, 08:46:13 a.m. »
Am rezolvat... erau bateriile...
Multumesc frumos!
  • Smart

Offline Daniel42

« Răspuns #7 : 05.Aug.2019, 09:37:54 a.m. »
Eu  am un SX  4 din 2009 si  de ieri a inceput sa faca acelasi gen de fapta ca si masina lui Gabitzanator . Cu precizarea ca a mea nu  are keyless si am schimbat bateria in telecomanda ieri crezind ca este terminata . Problema este mai ciudata in sensul ca , nu face faza cu inchiderea sau deschiderea din telecomanda tot timpul, ci numai cind i se nazare ei .  Eu unul ma gindeam la intrerupatoarele din portiere sa nu se fi coclit ceva pe acolo ,cu precizarea ca daca bag cheia in usa soferului inchide si deschide corect . Ce poate sa fie ? :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Online cristidav

« Răspuns #8 : 05.Aug.2019, 07:39:23 p.m. »
Daniel, vezi ca tocmai de curand am patit si eu asta la SX4 al meu. Fix aceleasi simptome. Inainte sa desfaci usa, mai bine ia o surubelnita si desfa cheia, ca sa verifici contactele. La mine s-a dovedit ca unul din contacte o luase din loc si nu mai facea clickul total, ci doar partial, cand avea chef. La doua saptamani, aceeasi problema, cu celalalt. Daca contactele butoalenor sunt ok (n-ai piese deplasate pe acolo), atunci mergi mai departe. Poate te-am scutit de o bataie de cap si rezolvi mai usor ;)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Daniel42

« Răspuns #9 : 05.Aug.2019, 07:48:02 p.m. »
Am desfacut switch-urile de pe usi din suruburile de prindere si le-am degresat cu spray pentru instalatii electrice . Apoi la ideea unui prieten am luat borna de la baterie pentru 2-3 minute si am pus la loc , ca sa reseteze . Nimic .Daca dimineata mai vedea cheia masinii acum nu mai merge inchiderea decit cu cheia in usa .Apoi ma tem sa nu fie vreo eroare in calculator , pentru ca asta impune diagnoza , pierdere de timp si bani la greu pe la service-ul Suzuki din Craiova care este deschis relativ recent si au preturi de te aiuresc de cap . :-? Am uitat sa zic ca am schimbat si cipul din cheie cu cipul cheii de rezerva dupa ce in prealabil am incercat si cu dublura si tot nu mergea .

• Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver