Autor Subiect: despre 5G  (Citit de 4476 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: despre 5G
« Răspuns #30 : 06.Nov.2019, 11:55:00 a.m. »
Sunt in urma rau de tot. Cand nu am drumuri cu auto si nu sunt nevoit sa dau hotsport navigatiei din masina, tin telefonul cam 80% din timp pe 2G: notificarile si mesajele fara atasamente mari nu au nevoie de mai mult, incarc bateria mult mai rar si am semnal in mult mai multe locuri. Cred ca conexiunea 5G e mai rapida ca pe cablul DIGI de acasa, asa ca fug repede sa-mi iau un S10 cu 1200 de euro si renunt la concediul din Grecia...

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 06.Nov.2019, 12:02:56 p.m. »
Tragedia e ca masinile noastre nu merg nici macar cu 3G la ce infrastructura rutiera avem.  >:)
Bine ca vom putea visa cu 5G. 
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #32 : 06.Nov.2019, 12:05:54 p.m. »
Si eu imi tin telefoanele in 3G pentru ca mi se pare un compromis bun intre viteza si autonomie....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #33 : 06.Nov.2019, 12:36:13 p.m. »
Am promis ca revin cu ceva informatii :
"Orange a lansat astăzi(05.11.2019) servicii comerciale 5G în România, ocazie cu care, vicepreşedintele, Bogdan Iana a fost invitat să vorbească în deschiderea evenimentului. Bogdan Iana a felicitat Orange pentru decizia de a lansa servicii 5G în România, remarcând că avem acum trei operatori care oferă astfel de servicii. Poziţia României între primele ţări în care au fost lansate comercial servicii 5G este confirmată astăzi şi de Orange care a anunţat că România este prima ţară în care grupul Orange a decis să lanseze comercial servicii 5G."
   Am citat un comunicat oficial de presa.

Despre ce este vorba : 5G se poate lansa si pe frecventele actuale, doar ca este nevoie ca operatorul sa aiba tehnologia respectiva.
   Reteaua Orange 5G este disponibila acum cu echipamentele necesare in Bucuresti, Cluj si Iasi.

Pentru eficienta maxima insa, se pregateste pentru 5G banda de 700MHz, o banda puternica si de capacitate mult mai mare.
   Pentru asta urmeaza sa se organizeze licitatia de frecvente 5G.
  Deci despre asta era vorba .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline kellogs

« Răspuns #34 : 28.Nov.2019, 07:16:18 p.m. »
un dialog interesant despre IoT, companii al caror produs suntem noi, 5G, Crisper, totul in umbra unui duel fantastic ce pute a "scandurica de salcam"... Orwell vs Huxley.

https://youtu.be/tAGeN5lrxws?t=427

simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 07.Mai.2020, 09:07:48 p.m. »
Problema 5G-ului e, de fapt, controlul pieței. Huawei și-a propus să fie miezul din dodoașcă în domeniu și și-a făcut temele. Restul găștii a chiulit la ore și-a fumat în budă iar acum riscă corijențe, respectiv să cedeze poziția de lider în fața chinezilor, cu toate consecințele de rigoare (financiare, de impunere a standardelor, licențe pentru patente, privacy etc). În situația dată, apar strategii de tragere a mâței de coadă până se dezmeticește și restul lumii și reușește să evite un monopol destul de scary.
Io-te că nu cântă cocoșul de trei ori și chinezu' luă Premiul I cu coroniță. Momentul ăsta e utimul cui în coșciugul supremației SUA (după celelalte, respectiv izolarea politică și comercială și alienarea partenerilor, aliaților și vecinilor): https://adevarul.ro/international/statele-unite/departamentul-comert-sua-cale-permita-companiilor-americane-colaboreze-huawei-stabilirea-standardelor-5g-1_5eb38bd55163ec427187163e/index.html
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy

Offline toma

« Răspuns #36 : 07.Mai.2020, 09:43:25 p.m. »
Mda... China ramane o enigma pentru mine.

Si sunt de acord ca directia in care o ia America sub Trump le este paguboasa pe termen lung, in ciuda unor aparente "victorii" imediate.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #37 : 07.Mai.2020, 11:32:03 p.m. »
Mda...Suedia condusa de social democrați dar este la cuțite cu China, ambasadorul chinez si-a permis sa dea lecții etc. Si vad ca lumea tot visează China... Când se vor trezi prostii din somn, daca, va fi mult prea târziu... UE e una din adormite ce visează sa le trezească prinți si vor pupa broaște ce nu se transforma, nu USA lui Trump.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #38 : 08.Mai.2020, 01:13:34 a.m. »
UE e ca frumoasa aia adormita - în coma pe un pat de spital, care s-a trezit cu burta la gura datorita unui infirmier chinez care a profitat de ea - ca tot statea pe spate relaxata.
Suntem atât de dependenti de tehnologia lor încât nu ne permitem sa-i suparam nici cu o floare.
A se vedea doar preturile la laptopuri care au explodat cu 40-50% de când cu pandemia.

UE este o adunatura de state pline de imbecili visatori analfabeti functionali (mai putin nemtii) care sunt total dependenti de tehnologia si marfa care vine din afara.

Analfabetii aia functionali care vor sa se protejeze de 5G pot cumpara o crema care face minuni.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #39 : 08.Mai.2020, 09:28:08 a.m. »
[...]
A se vedea doar preturile la laptopuri care au explodat cu 40-50% de când cu pandemia.

UE este o adunatura de state pline de imbecili visatori analfabeti functionali (mai putin nemtii) care sunt total dependenti de tehnologia si marfa care vine din afara.
[...]

Legat de laptop-uri: a fost o cerere extraordinara cand a devenit clar ca se va intra in izolare, foarte multe companii s-au pregatit pentru lucrul de acasa... poate ca si din acest motiv au crescut preturile.

Cine nu e dependent de tehnologie sau marfa care vine de afara?... Unii au tehnologia, altii au resursele, altii au forta de munca ieftina... nu prea stiu ceva tara care sa le aiba pe toate. In era globalizarii toti suntem dependenti unii de altii.
Poate criza asta totusi o sa deschida ochii ca exista domenii in care nu e bine sa fii dependent (total).

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain