Autor Subiect: Sfaturi utile  (Citit de 24423 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adir

Re: Sfaturi utile
« Răspuns #110 : 24.Ian.2012, 01:22:33 p.m. »
O metoda mai buna pentru asemenea situatii:

:D
  • SX4

Offline hugbear

« Răspuns #111 : 07.Feb.2016, 09:06:02 p.m. »
Dezaburirea rapidă a parbrizului:

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline AT

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Marci, Cosmin09

Offline Laurentiu

« Răspuns #114 : 13.Dec.2016, 11:11:45 a.m. »
Util pentru cei cu ochelari de vedere si nu numai

ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #115 : 13.Dec.2016, 01:15:21 p.m. »
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

« Răspuns #116 : 13.Dec.2016, 01:28:50 p.m. »
Și totuși nu prea:
De cind sint nevoit sa port ochelari de vedere, folosesc si un astfel de dispozitiv. Ma impac bine cu el pe timp de noapte, pe vreme cetoasa si iarna la zapada. Este adevarat ca ecranul fumuriu pentru vizibilitate cu lumina puternica nu este polarizat dar eu folosesc mereu ecranul galben. Inainte jonglam cu ochelari de soare si de noapte (lentile galbene) dar acum, nu imi da mina sa folosesc doua perechi de ochelari in acelasi timp.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #117 : 16.Feb.2017, 11:08:29 a.m. »
      N-am plecat de la ideea sa sfatuiesc, doar sa subliniez faptul ca si la service este aproape  ca la medic : la cati doctori mergi, atatea diagnostice primesti ! :)
      Acest articol (pe care sigur unii l-au vazut deja) ilustreaza exact aceasta situatie : . http://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/cum-ajunge-o-reparatie-de-maximum-50-de-lei-sa-coste-6-000-metodele-prin-care-mecanicii-auto-incearca-sa-va-pacaleasca.html
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline dAlex

« Răspuns #118 : 16.Feb.2017, 01:51:51 p.m. »
      Acest articol . http://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/cum-ajunge-o-reparatie-de-maximum-50-de-lei-sa-coste-6-000-metodele-prin-care-mecanicii-auto-incearca-sa-va-pacaleasca.html

Foarte fain articolul. Concluzia de la sfarsit cu service-urile legale si ilegale nu stiu daca e cea mai corecta. Eu am afost in situatia de a fi corect tratat de un service "din spatele blocului" si incorect de un service "cu pretentii". Incorect in sensul in care inlocuirea unei piese mi-a fost estimata la peste 2000 de ron, in conditiile in care am primit oferta de la dealer cu mai putin de jumate din suma.

Cred ca cel mai corect e sa mergi sa intrebi in mai multe locuri inainte sa repari o problema, si mai ales sa "citesti" omul cu care interactionezi. 
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Silfax

« Răspuns #119 : 04.Mar.2017, 04:44:10 p.m. »
Nu stiam unde sa postez. Azi ducandu-ma sa achizitionez rulmenti pentru role, am dat de un stand cu o multime de bunatati:

https://postimg.cc/gallery/nr5zyeqs/

Pentru ieseni, locatia este Ghezaco - Calea Chisinaului
  • S-Cross Elegance benzina 4x2