0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut .Zgomotul acesta se aude si daca las masina in panta sau daca plec de pe loc fara sa am piciorul pe frana .Ma amuza explicatia celor de la Expocar , dar am sa merg la ei pentru verificarea gratuita la 1000km si nu o ridic pana nu se rezolva problema !Ce am mai observat si daca puteti sa ma lamuriti cei care aveti acest motor de 1.4 T este legat de turbo.Daca merg cu 50 de exemplu si vreau sa accelerez brusc sa zic asa nu intra turbo sua intra dupa vreo doua secunde.Are un delay asa.Mentionez ca este prima masina asiatica pe care o cumpar si prima masina noua si cam asta am descoperit eu pana acum la ea ....scartait la plecat sau oprit si acest delay ca si cum nu vrea sa intre turbo sau in treapta inferioara .Mersi pentru sfaturi si idei.Va salut !
....La fel a facut si la dumneavoastra ?
La scrossul nevestei a facut la fel dupa ce nu a umblat 3 saptamani cu ea, e un zdranganit usor metalic ca si cum freci o tabla, care dispare dupa ce mergi un pic cu eaIa un spray de frane, da cu el si pune 2-3 frane puternice, sa ingheteDe la arcuri ar trebui sa sune la denivelari