Autor Subiect: Scartait arcuri plecare de pe loc  (Citit de 4002 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Geacarel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
Re: Scartait arcuri plecare de pe loc
« Răspuns #10 : 21.Iun.2019, 02:32:00 p.m. »
Multumesc de raspuns ntire2000.
La acele tampoane ma gandeam si eu ...oricum la 15:30 merg la ei , i-am sunat.
Nu am avut alta reprezentanta in Constanta.Am fost pe punctul de a ma duce la Arad dupa o Vitara .
Din pacate si la Kia la fel de " prietenosi " sunt.
Pot sa ii laud doar pe cei de la Honda si Citroen ca isi fac treaba si iti prezinta masina dorita cum trebuie.
Am fost pe punctul de a lua o Honda Civic dar nu stateam prea bine in ea , asa ca m-am oprit  la Suzuki.
Am trimis mail si la Bucuresti in care le-am povestit despre cele intamplate cu ei ...acum deh primesc si bonul de combustibil cadou...
Am sa va comunic daca se rezolva problema cu scartaitul , macar poate o sa ajute pe viitor.
Weekend placut !
  • Suzuki Sx4 S-Cross

Offline bisti

« Răspuns #11 : 21.Iun.2019, 02:43:47 p.m. »
Daca se aude doar la plecarea de pe loc, verifica sa nu fie cumva tampoanele motorului. Acela e singurul care se misca in momentul in care pleci de pe loc si esti pe plan drept.

Offline Geacarel

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #12 : 21.Iun.2019, 05:28:09 p.m. »
Am fost la Suzuki Constanta .
Mi-au spus sa mai merg cateva zile asa pt ca este de la placute , ele fiind ecologice si ca nu s-au uzat :)).
Mai merg asa pana luni , marti apoi vedem ..
Sunt putin miscat ca la o masina noua sa se auda tot felul de greierasi..dar na ...am optat sa fiu diferit :)) si sa nu iau o nemteasca  cu 200k km la 20k euro :)).
Va multumesc pentru ajutor ,
Am sa revin daca nu dispare zgomotul..si am sa imi fac timp sa va prezint si masina.
Va doresc weekend placut !! Haideti  la mare :D
  • Suzuki Sx4 S-Cross

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #13 : 21.Iun.2019, 05:31:43 p.m. »
Cand vin la vadu iti dau pm
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 21.Iun.2019, 07:58:10 p.m. »
Mi-au spus sa mai merg cateva zile asa pt ca este de la placute , ele fiind ecologice si ca nu s-au uzat :)).

Cu alte cuvinte, "asa face toate", mai mergi o tura si da radioul mai TARE (sfatul pe care l-am primit eu la vechea masina).
Al naibii, Vitara mea noua n-a facut un scârtz în cei 5k de km......; hmm, o sa-i sun pe unguri sa ma programez la o verificare, sigur e ceva în neregula.
Pot sa prind pariu: un lucru care a început sa scârtâie nu se va mai opri niciodata din asta decât uns.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #15 : 21.Iun.2019, 08:06:30 p.m. »
Cu nimic nu esti de acord, tu esti tot timpul posomorat? :-))  :-))
E o greseala de proiectare la etrier, aduna jeg tabla aia sau se lipeste cand nu e folosita masina
Suzuki e o masina low cost, dusterul e mai scump ca vitara
Iar sandero stepway e mai scump ca swiftul
Asta e cu plasticele (masinile), scartaie, caraie, paraie, cat dai atata face
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ntire2000

« Răspuns #16 : 21.Iun.2019, 08:38:04 p.m. »
E o greseala de proiectare la etrier....
Suzuki e o masina low cost....
Asta e cu plasticele (masinile), scartaie, caraie, paraie, cat dai atata face
De asta i-am sugerat solutia cu radioul dat mai tare.   :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline kellogs

« Răspuns #17 : 21.Iun.2019, 08:40:29 p.m. »
Am fost la Suzuki Constanta .

Nu!

Rezolva'ti problema (sau macar vezi ce e) la un atelier bun de pe unde locuiesti. Uita de reprezentata Suzuki....

Placutele / etrierii / ce o mai fi pe acolo incep intr'adevar sa fasaie la masinile acestea insa nu dupa 0.2 km.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline enicky

« Răspuns #18 : 21.Iun.2019, 10:22:03 p.m. »
  Am urmarit postarile si mi se pare ciudat. La mine n-au scartait nici placute, nici tablite...
De multe ori Vitara imi aminteste de Dacia Nova sau de ce nu si de alte marfuri produse in Romania, la care primele serii mergeau brici, apoi dupa cativa ani, la urmatoarele serii, ori aparea cate o buba, ori le "stricau" ai nostrii cu diferite "imbunatatiri".

@Geacarel ai rabdare si pune frana mai des sa-nceapa sa "calce" bine pe disc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Geacarel

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #19 : 22.Iun.2019, 01:28:27 p.m. »
Salutare .
Am bagat-o ieri pe strazile fara asflat ale Constantei " cartierele de bogati " si pe unde am mia prins ..
Sa vedem ce se intampla.
O mai las asa pana pe miercuri - joi.
Totusi nu mi se pare normal ca la o masina noua sa se auda asa , indiferent ca este Suzuki , Dacia , Skoda sau altele.
Poate va amuza ca la 60km face asa...a trebuit sa imi fac putin curaj ca sa postez aici , ma gandeam ca o sa radeti de situatie .
Urmeaza alte coclauri in weekend , sper sa dispara acest sunet ... am sa o ung in Vama cu niste bere pe la roti :))
  • Suzuki Sx4 S-Cross