Autor Subiect: Posesor nou de swift Mk2  (Citit de 1908 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline olimpic18

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
    • Buftea
Re: Posesor nou de swift Mk2
« Răspuns #10 : 10.Iun.2019, 11:48:20 a.m. »
Ma refeream strict pe parte de GPL, stiu ce vrei sa spui, mai stiu ca este un topic cu probleme aparute la SX4(pe acelasi tip de motor M1xA), dar pe care(din pacate), nu-l pot accesa, sau link-ul catre el este...defect. Multumesc!
  • Swift M13A 2005; Megane II 2003

Offline smiley

« Răspuns #11 : 10.Iun.2019, 12:07:26 p.m. »
Daca ti se aprinde doar cand mergi pe GPL probabil o fi de la sondele Lambda care sunt declansate probabil de vreun raport gresit de gaz aer.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: olimpic18

Offline olimpic18

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
    • Buftea
« Răspuns #12 : 19.Iun.2019, 02:58:25 p.m. »
Va salut, revin cu detalii...am fost la Andrei GPL in Colentina(cei mai profi baieti pe GPL din Bucuresti, dupa parerea mea), mi-au reglat instalatia de gaz si totul este minunat acum, se pare ca era prost reglata de cei care au montat instalatia(pe viilor, nu cunosc service-ul).
Exista vreun tutorial pe aici sau e cineva care mi-ar putea da ceva indicii de cum sa accesez becurile de la panoul de control al instalatiei de clima(AC manual, nu stiu cum sa-i zic altfel)? Noaptea nu se vede nimic, am achizitionat becuri OE pentru el, va sfatuiesc sa nu faceti ca mine, decat daca nu mai este bun soclul becului. Becul rosu este pur si simplu unul alb invelit cu un cauciuc colorat rosu, fara vreo alta diferenta de cel alb(daca este necesar unul singur alb, raman cu doua si le pot face cadou cuiva, cu tot cu soclu). In consecinta, becurile sunt cele normale de bord fara soclu de 1.2w. Apoi, nu stiu cum sa desfac torpedoul, are suruburi pe undeva sau ceva cleme? Prin nu stiu ce catalog zice sa apas cele doua cleme parca, dar nu stiu unde se gasesc :(. V multumesc!
Cu respect!
  • Swift M13A 2005; Megane II 2003

Offline bisti

« Răspuns #13 : 19.Iun.2019, 05:52:56 p.m. »
Eu zic sa mergi la o întâlnire a clubului ca să te lămurești pe viu.

Sent from my MI 8

Offline enicky

« Răspuns #14 : 19.Iun.2019, 07:58:45 p.m. »

Exista vreun tutorial Apoi, nu stiu cum sa desfac torpedoul, are suruburi pe undeva sau ceva cleme? Prin nu stiu ce catalog zice sa apas cele doua cleme parca, dar nu stiu unde se gasesc :(. V multumesc!
Cu respect!
   Vezi daca te ajuta asta :
  Sub clip sunt si explicatii interesante !
  Si asta de informare :
 https://www.youtube.com/playlist?list=PLWep5LzT0sxnVRMGGMAq4zJ8shWlqQZpI
    De fapt ai sa vezi ca sunt multe.
« Ultima Modificare: 19.Iun.2019, 08:19:45 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip