Va salut, revin cu detalii...am fost la Andrei GPL in Colentina(cei mai profi baieti pe GPL din Bucuresti, dupa parerea mea), mi-au reglat instalatia de gaz si totul este minunat acum, se pare ca era prost reglata de cei care au montat instalatia(pe viilor, nu cunosc service-ul).
Exista vreun tutorial pe aici sau e cineva care mi-ar putea da ceva indicii de cum sa accesez becurile de la panoul de control al instalatiei de clima(AC manual, nu stiu cum sa-i zic altfel)? Noaptea nu se vede nimic, am achizitionat becuri OE pentru el, va sfatuiesc sa nu faceti ca mine, decat daca nu mai este bun soclul becului. Becul rosu este pur si simplu unul alb invelit cu un cauciuc colorat rosu, fara vreo alta diferenta de cel alb(daca este necesar unul singur alb, raman cu doua si le pot face cadou cuiva, cu tot cu soclu). In consecinta, becurile sunt cele normale de bord fara soclu de 1.2w. Apoi, nu stiu cum sa desfac torpedoul, are suruburi pe undeva sau ceva cleme? Prin nu stiu ce catalog zice sa apas cele doua cleme parca, dar nu stiu unde se gasesc
. V multumesc!
Cu respect!