Sincer, aveti saituri non-politice pe care le urmariti? Inclusiv tehnologie si productie. Ma intereseaza in special de stiinta, nu de pseudo-stiinta. Inginerii au dus lumea inainte, politicienii doar o distrug.
Ce va scriu in continuare nu ar trebui sa incapa aici dar nici nu stiu unde sa o cadrez...ca sa intelegeti de ce am specificat pseudo-stiinta. Nu bag mana in foc nici pentru contra, sunt doar gnostic vis-a-vis de ce descriu in continuare...
La un moment dat am dat peste saitul unui "profesor" din Vrancea care ne ferea de "alieni" (pe saitul lui am intalnit prima data conceptele de "gorilieni", "reptilieni" si alte cateva) . Breaking news era o victorie impotriva invaziei extraterestrilor. Cum se prezenta acest lucru? Saitul emag devenise nefunctional cateva ore. Emag era prezentat ca fiind saitul de raspandire/control al extraterestrilor, faptul ca vindeau produse ALIENWARE era dovada implicarii lor in invazia extraterestra...
Daca incepeti sa catalogati informatiile si pseudo-informatiile vehiculate pe internet, eu cred ca va va speria rezultatul...asa ca , oameni buni, raspanditi informatia stiitifica veridic (adica aia care vine din argumentatie si experiment, nu din credinta si imaginatie).
Acum ceva vreme era o bibiloteca online cu mii de carti romanesti si straine, eu am folosit-o la acea vreme (acum 10 ani sau mai bine). Adresa de acces era una de server. Stie cineva daca mai exista si ce adresa are?
PS: Adresele din primul post sunt doar o bucatica -selectie la selectie - din saiturile pe care le-am accesat si salvat in bara mea de bookmark-uri...
PSS: Stiti imaginea de final din "Calauza" lui Tarkovski ? Dupa ce se culca ei toti gramada intr-un singur pat intr-o camera mizera, camera se retrage, trece prin cateva camere la fel de goale si mizere ca cea in care s-au culcat ca sa ajunga in final intr-o camera-biblioteca plina de carti, din podea pana in tavan, toate frumos aranjate...asta era valoarea omului pe care il urmarisem...a fost cea mai buna imagine cinematografica pe care am intalnit-o...si culmea, am vazut ca in cateva variante ale filmului livrate noua la TV acest final a lipsit...