Autor Subiect: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?  (Citit de 14856 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Re: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?
« Răspuns #50 : 09.Iun.2010, 04:31:14 p.m. »
Eu ma abtin sa postez aici, ca as intra intr-un fel de conflict de interese ( :">)
DAR i-as strange, la propriu, de gat, pe cei care ridica masini; de nenumarate ori, mai ales cand stateam in giulesti, nu gaseam loc de parcare,asta neavand legatura cu lipsa abilitatilor mele de a parca in spatii mici, ci cu REALA lipsa de locuri de parcare.
Cine are loc de la ADP, sa-i traiasca, cine nu, sa nu traiasca ce am simtit unii dintre noi , de pe forum, care au ramas fara 6-800 ron in cateva minute...
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #51 : 09.Iun.2010, 07:12:51 p.m. »
Cred ca mai constructiv ar fi sa nu va mai certati , mai ales ca toata mizeria asta se datoreaza STATULUI (si aici ca vrem, ca nu vrem ne includem si pe noi). Sa arunce cu pietre cel ce nu a incalcat niciodata regulile de circulatie si sa nu ne mai dam justitiari pe aici. In majoritatea cazurilor se parcheaza neregulamentar din lipsa de alternative. Si comoditatea cetatenilor contribuie la haosul asta din capitala dar dupa ce evaluam alternativa ratb-ului e de inteles.
Cat despre taxele exorbitante de recuperare a masinii ridicate, e inca un exemplu de jaf "legal" al autoritatilor.

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #52 : 10.Iun.2010, 09:41:44 a.m. »
..........
Cat despre taxele exorbitante de recuperare a masinii ridicate, e inca un exemplu de jaf "legal" al autoritatilor.

Eh..un fleac...ne-au ciuruit..Pe unii de mai multe ori (@coq) :(
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #53 : 10.Iun.2010, 10:11:48 a.m. »
cred ca nu s-au mai inteles la bani  =))

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 10.Iun.2010, 03:13:46 p.m. »
Ma bag si eu in vorba  :)

Din punctul meu de vedere, problema nu este ca trebuie sa platim, atunci cand gresim. Dimpotriva, peste tot in lumea civilizata, incalcarea legilor sau a regulamentelor se plateste! ...si se plateste astfel incat sa simti ca ai gresit, sa nu mai faci si a doua oara.

Problema, la noi, este alta: Atunci cand gresim si suntem sanctionati, banii nu ajung acolo unde ar trebui, adica in "visteria" statului, pentru a fi utilizati in scopuri "nobile", sau macar "decente" ...Nu! ...atunci cand gresim si suntem sanctionati, nu facem altceva decat sa umflam conturile unor derbedei, unor cocalari nenorociti care, organizati in structuri mafiote de tip "caracatita", au adus tara acolo unde este... si cazul firmelor care fura masinile parcate ilegal este cat se poate de elocvent (uite un exemplu de gaura neagra unde ajung acesti bani: http://www.suzuki-club.ro/forum/cafenea/aici-sunt-banii-dumneavoastra!/ ).

Da, sunt multe cazuri in care nesimtirea celor care parcheaza in anumite locuri este imensa ..mai mare decat aceasta nesimtire este, poate, doar pericolul pe care il reprezinta ceea ce fac... Nu mai departe de azi s-a intamplat sa-mi apara in fata masinii, pe trecerea de pietoni,  un copil de 10 - 12 ani, care mergea pe langa bicicleta. De ce nu l-am vazut, cand a pus piciorul si a inceput sa se deplaseze pe trecerea de pietoni? Pentru ca un "tanc" imens ocupa cam un sfert din latimea ei (nu se vedea nimic dupa el!). De ce am oprit, totusi? va las sa ghiciti :)
Pe de alta parte insa, nu cred ca este vreunul dintre noi care macar o data sa nu fi incalcat legea (chiar mergeti cu 50 la ora, tot timpul, in localitate?). Si eu caut un loc unde sa stationez legal (si de multe ori il gasesc la cateva sute de metri), dar nu pot sa nu recunosc ca macar o data s-a intamplat sa stationez intr-un loc nepermis, dar am avut grija:
 - sa nu o las in proximitatea unei treceri de pietoni;
 - sa nu o las intr-o curba cu unghi mic, sau in intersectie;
 - sa nu blochez trotuarul, lasand loc suficient sa se poata trece cu caruciorul pentru copii sau scaunul pentru invalizi;
 - sa nu blochez alta masina sau iesire din curte / garaj
 - sa nu obturez vreo banda de circulatie

Repet, sunt totusi convins ca "la rigoare", mi s-ar fi putut ridica masina, macar o data... si mai sunt convins ca acest lucru este valabil pentru cei mai multi dintre noi   :D  ;)

« Ultima Modificare: 10.Iun.2010, 03:20:17 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #55 : 11.Iun.2010, 08:55:54 a.m. »
1. Sa nu dezvoltam subiectul asta, ca ajungem iar la vantul ce sufla in buzunarele romanilor...
2. si face imposibila participarea la intalnirile nationale ale clubului.   ;)
1. Ce treaba are parcarea regulamentara cu vintul ce VA sufla in curind prin buzunare ?

2.  :-O Ma acuzi de asa ceva ?

Daca ai sa continui sa spicuiesti si sa splituiesti aiurea postarile pe care le citezi, in general, vor fi la nesfarsit discutii contradictorii. Daca te uiti mai atent la postarea mea vei vedea ca nu legam vantul din buzunarele romanilor de parcarea regulamentara ci de cunoasterea fata in fata a celor ce scriem aici.

Nu am calitatea sa acuz pe nimeni de nimic, dar pot sa constat si sa va impartasesc si voua concluziile mele, daca vreti le acceptati, daca nu, nu.
Te simiti cumva cu musca pe caciula de te-ai atacat asa? Eu inteleg ca nu ai putut sa participi la excursia clubului in Maramures si ca ai vrut doar sa-i ajuti pe altii atunci cand ne intrebai pe topicul excursiei despre locuri de campare in zona pentru 30-40 de masini. E decizia ta si o respect, dar nu veni apoi cu filozofii despre cum ne-am intelege pe aici pe forum daca ne-am cunoaste personal.

Offline Laurentiu

« Răspuns #56 : 11.Iun.2010, 09:20:49 a.m. »
1. Daca te uiti mai atent la postarea mea vei vedea ca nu legam vantul din buzunarele romanilor de parcarea regulamentara ci de cunoasterea fata in fata a celor ce scriem aici.
2. Eu inteleg ca nu ai putut sa participi la excursia clubului in Maramures si ca ai vrut doar sa-i ajuti pe altii atunci cand ne intrebai pe topicul excursiei despre locuri de campare in zona pentru 30-40 de masini.
3.  nu veni apoi cu filozofii despre cum ne-am intelege pe aici pe forum daca ne-am cunoaste personal.
1. Asa cum ai scris, asa am inteles.
2. Intrebam doar ca sa aflu un loc de campare pt o intilnire in vara a unui alt club si cu ocazia asta tin sa multumesc celor care mi-au "raspuns" cu amabilitate.
3. Filosofiile le las altora care se pricep mai bine.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #57 : 12.Iun.2010, 12:49:14 a.m. »
Fratii mei, poate sunt eu mai greu de cap, ca n-am inteles: ce legatura au ultimele doua postari cu ridicarile de masini?

In fine, sa va zic si eu una:
Deci astia, dupa ce ca sunt nesimtiti si blocheaza toata strada o jumatate de ora ca sa fure o masina, nici in trafic  nu sunt mai buni.
Azi dimineata pe la ora 9:00 doua astfel de platforme goneau pe fostul bulevard 1 Mai si unul din ei chiar era sa dea peste mine si apoi peste un Matiz cu o nemernicie demna de activitatea pe care o presteaza.
Evident, ambii aveau pe platforma cate o masina furata. X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #58 : 12.Iun.2010, 08:53:15 a.m. »
Asa e Bogdan, si pe mine m-a depasit unul pe Turda. Cred ca mergea cu 80 usor si trecea de pe o banda pe alta. Era gol, cred ca se grabea dupa prada !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #59 : 13.Iun.2010, 12:19:02 a.m. »
Cam asa, 80km/h, schimband banda brusc si fara semnalizare, in ora de trafic destul de aglomerat. Mie sincer, mi s-a parut ca faceau intrecere ...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)