Autor Subiect: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?  (Citit de 14860 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
Re: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?
« Răspuns #40 : 09.Iun.2010, 09:46:16 a.m. »
Oare face to face si dupa o cunostinta, s-ar mai intimpla acest lucru ?
Eu cred ca face to face toata lumea s-ar intelege foarte bine. :)
Il mai tineti minte pe sony? In viata reala era mult mai ok si aveai ce sa povestesti cu el la o bere...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #41 : 09.Iun.2010, 09:53:14 a.m. »
Acum, revenind la topic, de luni s-au pus indicatoare cu "oprirea interzisa" pe bd. Ion Mihalache, in intervalul 7:30-19:30. Desi era ora 20, ieri seara erau mai putine masini parcate decat de obicei. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #42 : 09.Iun.2010, 10:38:05 a.m. »
Ma bag si eu iar in discutii aiurea .... dar nu ma pot abtine :)

In primul rand pentru cele 2 thumb down-uri nici nu prea am ce sa comentez probabil le merit ca am zis sa parcati regulamentar .. ce idiot sunt  :-O

Eu nu inteleg o chestie cum de eu gasesc parcare tot timpul cand merg cu masina si culmea parchez regulamentar ?

aaaici s-ar putea sa am totusi un raspuns hmm pot sa las masina la 500 m de birou sau de unde am treaba si sa merg un pic pe jos woooooooow ce realizare
... nu tin neaparat sa vad masina de pe geam si sa-i fac poze .. asta dovedeste ca nu tin la masina mea
... cand parchez pe trotuar ma gandesc ca poate trece o duduie cu o geanta pe langa masina si o zgarie si dupa aia vin pe forum si ma plang ca domne mi-au zgariat masina dar eu sunt un  :angel: si am parcat cum trebuie  (doamne gandesc prea mult)

Mai astept raspunsuri de la voi de ce eu gasesc tot timpul parcare cand merg undeva la orice ora (tin sa precizez ca lucrez in victoriei unde cica nu sunt locuri de parcare ... dar la orice ora gasesc loc de parcare aici fara sa-mi ridice masina, fara sa merg mai mult de 4-500 m pe jos, fara sa blochez pe cineva, fara sa o las in strada, fara sa o pun in pasaj ;) ) ... bine acum cei care ma cunosc mai bine probabil or sa zica "tu nu mergi cu masina la servici" si asta e adevarat ca nu suport sa stau in trafic dar sunt zile/momente cand trebuie sa merg cu masina ... am si colegi care culmeeeaa gasesc locuri de parcare pe de alta parte am si colegi care vor sa-si vada masina de pe geam si le-au fost ridicate masinile, mai astept exemple de genul in zona X nu ai cum sa gasesti (astea imi plac cel mai mult) etc ..... aaaaa si multe thumb down-uri eventual un moderator sa-mi stearga si postul ca nu sunt pe aceeasi lungime de unde cu majoritatea de aici  :D

@gabineg acum toate masinile sunt pe trotuar :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #43 : 09.Iun.2010, 10:55:28 a.m. »
Iti raspund ca si user, nu ca moderator: cred ca intrebarile din postarea ta sunt retorice si nu astepti vreun raspuns la ele. Ba mai mult, parerea mea este ca prin ce ai scris, vrand-nevrand, incerci sa provoci un flame. :clap:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #44 : 09.Iun.2010, 11:03:41 a.m. »
cum mi-am exprimat o parere .. provoc un flame ... sterge repede ca cine stie ce se intampla poluam topicul degeaba si creste numarul de pagini  :good:

• Hero Member
« Răspuns #45 : 09.Iun.2010, 11:11:30 a.m. »
Cred ca am spus clar ca ma exprim ca si SIMPLU USER. Nu e cazul sa fii ironic, nu stiu ce-i cu tine. ;)

Sa ai o zi faina, poate-ti mai trece. :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 09.Iun.2010, 11:44:27 a.m. »
@whizzy eu sunt de parere ca nemultumirea ta este alta.
Postarea e chiar ontopic chiar daca contine ironii pe care unii sau altii le pot considera foarte usor jigniri la adresa lor.
Daca ai un subiect hai sa'l dezbatem...intr-un  topic dedicat gen Lucianer - Thumb down - whizzy.....

Asa...acum sa revenim la subiect.
Din punctul meu de  vedere (care nu am avut "norocul" de a-mi fi ridicata masina pana in acest moment) consider ca:
1. Taxa de "recuperare" nu justifica nici  conditiile in  care sunt depozitate autoturismele si nu vad nici "santiere" pentru viitoarele parcari suspendate promise
2. Taxa de "depozitare" la fel foarte foarte mare avand in vedere ca sistemul nu prevede o notificare a propietarului autovehiculului intr-un mod ori  altul
3. Daca tu gasesti  locuri parcare nu inseamna ca parchezi intr-o parcare amenajata de municipalitate cu banii  obtinuti in urma actiunilor de ridicare a autoturismelor.... ci doar ajungi intr-o zona care nu este in "aria" celor care ridica autoturisme.
4. Nu exista public declarata o destinatie a baniilor  obtinuti in urma ridicarilor de masini
5. Poate pentru anumite persoane  este vital  sa  parcheze in "buza" cum iti  place sa spui (dizabilitati locomotorii, nu au disponibilitate la efort datorita unor probleme temporare ori  permanente - cunosc cazuri concrete)
6. ....
Pentru  ca te cunosc si altfel decat "virtual" sunt convins ca poti continua argumentele de  mai sus.

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #47 : 09.Iun.2010, 12:56:30 p.m. »
...vroiam doar sa ma informez asupra unui subiect nu sa deschid inca o lupta :)
  :) Cind fac si eu asa ceva, ori mi se spune ca sint off topic ori ca deschid o "lupta". Aici nu poate avea nimeni si o alta parere ??

1. Sa nu dezvoltam subiectul asta, ca ajungem iar la vantul ce sufla in buzunarele romanilor...
2. si face imposibila participarea la intalnirile nationale ale clubului.   ;)
1. Ce treaba are parcarea regulamentara cu vintul ce VA sufla in curind prin buzunare ?

2.  :-O Ma acuzi de asa ceva ?

aaaaa si multe thumb down-uri eventual un moderator sa-mi stearga si postul ca nu sunt pe aceeasi lungime de unde cu majoritatea de aici  :D
Deja sintem doi care vad ca producem asa zisele flame-uri.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

• Hero Member
« Răspuns #48 : 09.Iun.2010, 01:00:29 p.m. »
Acum ca m-am gandit mai bine, retrag cuvantul flame. Nu trebuia sa-l folosesc. Va rog sa acceptati scuzele mele.

Discutii placute in continuare! :)

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: