Ma bag si eu iar in discutii aiurea .... dar nu ma pot abtine
In primul rand pentru cele 2 thumb down-uri nici nu prea am ce sa comentez probabil le merit ca am zis sa parcati regulamentar .. ce idiot sunt
Eu nu inteleg o chestie cum de eu gasesc parcare tot timpul cand merg cu masina si culmea parchez regulamentar ?
aaaici s-ar putea sa am totusi un raspuns hmm pot sa las masina la 500 m de birou sau de unde am treaba si sa merg un pic pe jos woooooooow ce realizare
... nu tin neaparat sa vad masina de pe geam si sa-i fac poze .. asta dovedeste ca nu tin la masina mea
... cand parchez pe trotuar ma gandesc ca poate trece o duduie cu o geanta pe langa masina si o zgarie si dupa aia vin pe forum si ma plang ca domne mi-au zgariat masina dar eu sunt un
si am parcat cum trebuie (doamne gandesc prea mult)
Mai astept raspunsuri de la voi de ce eu gasesc tot timpul parcare cand merg undeva la orice ora (tin sa precizez ca lucrez in victoriei unde cica nu sunt locuri de parcare ... dar la orice ora gasesc loc de parcare aici fara sa-mi ridice masina, fara sa merg mai mult de 4-500 m pe jos, fara sa blochez pe cineva, fara sa o las in strada, fara sa o pun in pasaj
) ... bine acum cei care ma cunosc mai bine probabil or sa zica "tu nu mergi cu masina la servici" si asta e adevarat ca nu suport sa stau in trafic dar sunt zile/momente cand trebuie sa merg cu masina ... am si colegi care culmeeeaa gasesc locuri de parcare pe de alta parte am si colegi care vor sa-si vada masina de pe geam si le-au fost ridicate masinile, mai astept exemple de genul in zona X nu ai cum sa gasesti (astea imi plac cel mai mult) etc ..... aaaaa si multe thumb down-uri eventual un moderator sa-mi stearga si postul ca nu sunt pe aceeasi lungime de unde cu majoritatea de aici
@gabineg acum toate masinile sunt pe trotuar