Autor Subiect: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?  (Citit de 14858 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?
« Răspuns #30 : 08.Iun.2010, 02:18:17 p.m. »
Forumul, cind e vorba de parcari, nu mai promoveaza legea si disciplina (in trafic)  ?
Cred ca forumul/Suzuki Club nu are nici o treaba cu 2 oameni care au dat thumb down. :)

Ce e ciudat e ca o ridica pe aia care nu incurca efectiv pe nimeni, parcata pe un trotuar cu o latime de aprox 5-6 m din ce vad in poza, in timp ce toata banda 1 de circulatie este blocata cu masini parcate.
Pai tocmai :D pe alea de pe trotuar le-au ridicat. Cele de pe strada... eh, am impresia ca nu e semn de oprire interzisa. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #31 : 08.Iun.2010, 06:11:40 p.m. »
Forumul, cind e vorba de parcari, nu mai promoveaza legea si disciplina (in trafic)  ?
Cred ca forumul/Suzuki Club nu are nici o treaba cu 2 oameni care au dat thumb down. :)
Ma asteptam la o alta reactie (raspuns) si mai mult daca vine din partea unui moderator.

Cei 2 ar trebui adusi pe calea cea buna :) si sa nu li se tina partea ca "nu avem locuri de parcare".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #32 : 08.Iun.2010, 06:59:39 p.m. »
Ma asteptam la o alta reactie (raspuns) si mai mult daca vine din partea unui moderator.
Nu inteleg ce vroiai sa iti raspund. Fiecare e liber sa se comporte in trafic fix cum crede de cuviinta. Cu bun simt, sau mai putin. Spui ca forumul nu mai promoveaza legea si disciplina din cauza ca cineva a dat thumb down la o postare, nestiind de ce acea persoana a facut acest gest. Ce era sa faca forumul? Sa-l caute pe cel in cauza si sa-l mustruluiasca bine? Sa ii dea ban?

Si cum stiu ca nu o s-o scot la capat, ma voi opri aici.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #33 : 08.Iun.2010, 07:53:00 p.m. »
Moderatorii sunt si ei oameni si au dreptul sa-si exprime parerile, oricare ar fi acelea.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Laurentiu

« Răspuns #34 : 08.Iun.2010, 08:05:28 p.m. »
1. Ce era sa faca forumul? Sa-l caute pe cel in cauza si sa-l mustruluiasca bine? Sa ii dea ban?

2. Si cum stiu ca nu o s-o scot la capat, ma voi opri aici.
1. Doar sa atraga atentia; nimic altceva.

2. Bine gindit.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #35 : 09.Iun.2010, 08:23:02 a.m. »
Intrebare de baraj...si imi cer scuze daca redeschid subiectul....dar unde scrie ca forumul promoveaza disciplina si  :-/ legea ( :-/). Nu e o ironie, vreau doar sa stiu unde scrie.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 09.Iun.2010, 08:35:54 a.m. »
...unde scrie ca forumul promoveaza disciplina si  :-/ legea ( :-/).
Daca "sapi" putin prin CAFENEA sau prin forum, vei gasi destule topice cu acest subiect.
Iti dau un singur exemplu: "Nu-mi plac luminile de ceata" (sper sa nu ma insele memoria asupra titlului).

:D Thumb downul din mesajul meu anterior, este pt punctul 1 sau 2 ???  :clap:
« Ultima Modificare: 09.Iun.2010, 08:37:47 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #37 : 09.Iun.2010, 08:42:11 a.m. »
Acele topic-uri sunt deschise de catre unii oameni nu de catre forum ca entitate. Cred ca asta vroia si Khaos sa sublinieze.

Si ma aplaudati degeaba. Nu sunt eu cel care v-a dat thumbs down...Am si mentionat ca nu vreau sa fiu ironic si ca imi cer scuze dar vroiam doar sa ma informez asupra unui subiect nu sa deschid inca o lupta :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 09.Iun.2010, 08:54:14 a.m. »
1. Acele topic-uri sunt deschise de catre unii oameni nu de catre forum ca entitate. Cred ca asta vroia si Khaos sa sublinieze.
2. Si ma aplaudati degeaba.
1. Nu conteaza de cine sint deschise insa moderatorii in mod special au fost cu "scrisul" pe lege, ordine si disciplina in trafic (vezi coloana spre Roman).

2. Nu era vorba de tine :). Am pus intrebarea celui care a facut acest lucru dar se pare ca nu exista si curaj pe acest forum. E mult mai usor sa ne ascundem in spatele unor nickuri si al unui monitor si sa "intepam" lumea. Oare face to face si dupa o cunostinta, s-ar mai intimpla acest lucru ?
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #39 : 09.Iun.2010, 09:25:25 a.m. »
E mult mai usor sa ne ascundem in spatele unor nickuri si al unui monitor si sa "intepam" lumea. Oare face to face si dupa o cunostinta, s-ar mai intimpla acest lucru ?

Sa nu dezvoltam subiectul asta, ca ajungem iar la vantul ce sufla in buzunarele romanilor si face imposibila participarea la intalnirile nationale ale clubului.   ;)