0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Forumul, cind e vorba de parcari, nu mai promoveaza legea si disciplina (in trafic) ?
Ce e ciudat e ca o ridica pe aia care nu incurca efectiv pe nimeni, parcata pe un trotuar cu o latime de aprox 5-6 m din ce vad in poza, in timp ce toata banda 1 de circulatie este blocata cu masini parcate.
Citat din: Laurentiu din 08.Iun.2010, 01:38:00 p.m.Forumul, cind e vorba de parcari, nu mai promoveaza legea si disciplina (in trafic) ?Cred ca forumul/Suzuki Club nu are nici o treaba cu 2 oameni care au dat thumb down.
Ma asteptam la o alta reactie (raspuns) si mai mult daca vine din partea unui moderator.
1. Ce era sa faca forumul? Sa-l caute pe cel in cauza si sa-l mustruluiasca bine? Sa ii dea ban?2. Si cum stiu ca nu o s-o scot la capat, ma voi opri aici.
...unde scrie ca forumul promoveaza disciplina si legea ( ).
1. Acele topic-uri sunt deschise de catre unii oameni nu de catre forum ca entitate. Cred ca asta vroia si Khaos sa sublinieze.2. Si ma aplaudati degeaba.
E mult mai usor sa ne ascundem in spatele unor nickuri si al unui monitor si sa "intepam" lumea. Oare face to face si dupa o cunostinta, s-ar mai intimpla acest lucru ?