Autor Subiect: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?  (Citit de 14849 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?
« Răspuns #110 : 13.Dec.2010, 03:34:04 p.m. »
... Alpi ... in ce tara se intimpla actiunea  :-/ :-/ :-/

uite ce zic astia:

Driver and passengers remain in their vehicle, with driver travelling free

Offline adrian_r5

« Răspuns #111 : 13.Dec.2010, 03:47:45 p.m. »
Pai eu nu-mi permit sa contest ce zic aia ... da' mintea mea in gindu' ei zice ca respectivii se bazeaza pe ceva cind fac afirmatia cu pricina  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #112 : 13.Dec.2010, 04:05:41 p.m. »
Aia zic ce zic si fac ca ei. Tot asa si noi, zicem ce zicem si facem ca noi.  :)

Sa nu se inteleaga ca eu nu am parcat niciodata neregulamentar, am parcat, de multe ori, fie ca nu erau locuri de parcare in zona fie ca imi era lene sa merg ceva pe jos. Dar mi-am asumart acest risc. Am avut o singura data ghinionul sa mi se ridice masina, cu multi ani in urma in Timisoara, dar am stiut ca am gresit si am platit, fara sa fac din asta o tragedie.

Revoltator pot sa spun ca este faptul sa parchezi cu buna stiinta in loc nepermis, unde sti ca exista riscul sa-ti ridice masina (legal, ilegal, e o discutie lunga asta) si daca totusi ai ghinion sa vina aia sa o ridice sa te incapatanezi sa ramai in masina, poate, poate s-or indupleca. Si daca totusi ti-o ridica sa spui ca ii dai in judecata ca ai fost nedreptatit.

Offline adrian_r5

« Răspuns #113 : 14.Dec.2010, 07:44:06 p.m. »
Am gasit articolul asta ... unde apare si o poza:

Nu stiu voua cum vi se pare ... da' mie nu mi se pare deloc ok dispozitivul cu care este ridicata masina ... ma refer in special la benzile de care atirna masina, la eventuala forta cu care acestea pot actiona asupra usilor si la eventualul balans pe care il poate capata masina ... a fost acum citiva ani un caz cu o masina (Ford parca) care a cazut in bot de pe un asemenea dispozitiv.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sfichiu

« Răspuns #114 : 14.Dec.2010, 07:54:39 p.m. »
am vazut la tv si eu aceasta faza...cam nasol de proprietar,urmeaza judecata cu firma care executa aceasta "operatie',cu politia comunitara,s.a.m.d....il asteapta o mie de nervi pana o rezolva ceva........Metoda de ridicare a masinii mi se pare destul de empirica.....dar traim in Romania!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline VAXXi

« Răspuns #115 : 14.Dec.2010, 08:01:37 p.m. »
a fost acum citiva ani un caz cu o masina (Ford parca) care a cazut in bot de pe un asemenea dispozitiv.

L-am vazut si eu, parca tocmai pe Youtube. Ideea e ca sunt asigurati pentru cazuri de-astea, insa la cum merge treaba, n-as vrea sa fiu in postura respectiva sub nici o forma.

Apropo, cautand filmuletu' de care ziceam pe Youtube, am dat peste asta:

Duminica 05.04.2009, ora 16 in Cluj pe b-dul 21 Decembrie. masina a fost ridicata din parcarea amenajata si mutata sub indicatorul de stationare interzisa. masina parcheaza regulat acolo, are locul respectiv cumparat :)

Vai de capu' nostru daca nu le-a pus nimeni foc pana acum  :-))
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline sfichiu

« Răspuns #116 : 03.Nov.2011, 08:41:46 p.m. »
Din ciclul:CE NAZBATII MAI FACE POLITIA ROMANA! :baston:
http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/2821
  • VITARA S ,Matiz

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #117 : 21.Nov.2011, 12:41:23 p.m. »
Un sofer care a castigat lupta cu cei care ridica masiniile :-))  :-))  =))

http://www.4tuning.tv/siTUnHoHcZs/Cum_sa_nu_reactionezi_cand_ti_se_ridica_masina.html

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #118 : 21.Nov.2011, 03:21:23 p.m. »
Din ciclul:CE NAZBATII MAI FACE POLITIA ROMANA! :baston:
http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/2821

CHESTIA AIA LOCALĂ, NU POLIŢIA ROMÂNĂ ! - neapărat trebuie făcută distincţia, greul abia începe cu ăştia.
Eu nu înţeleg, în primul rând, de ce se numesc poliţie !
Ca să fii poliţie, trebuie să ai angajaţi poliţişti, ori "instituţia" provine din fosta pază contractuală, devenită gardienii publici, apoi poliţie comunitară - menţinând angajaţii ce au reuşit să-şi procure o diplomă de bac (vezi cazul de la Vaslui, unde s-au dat în gât că vreo 40 dintre vajnicii apărători ai intereselor primarului şi-au cumpărat diplome de bac la preţ redus din Rep. Moldova pt. a rămâne în structură ) - dar nimeni nu-şi pune problema cum, când au deveni poliţişti...
Pentru că la şcoala de poliţie, aia de vis-a-vis de liceul de miniştri nu au fost văzuţi, nici măcar în trecere !!!
Părerea mea !

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz