Autor Subiect: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?  (Citit de 14851 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hubbabubba

Re: Ridicari auto... poate fi urmatorul razboi de 100 de ani?
« Răspuns #100 : 13.Dec.2010, 09:35:17 a.m. »
In pijamaua mea cu girafe  =))
Unde naiba sa plec cand aia de-mi completau hartiile erau si ei in masina (si nu aia de ridicari .. ce-i drept un logan, da' cat de repede sa ma misc sa scap de ei?) Aia e, mi-am furat-o .. partial si pentru asta sunt mai mult decat multumita  :D
What goes around comes around ...

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #101 : 13.Dec.2010, 01:32:56 p.m. »

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #102 : 13.Dec.2010, 01:54:22 p.m. »
Revoltator pe naiba.  Eu nu cred ca aia nu l-au vazut in masina si nu au vorbit cu el. Da probabil omul a zis ca daca sta in masina nu pot sa i-o ridice. Ei uite ca l-au ridicat. Scrie undeva ca masinile parcate ilegal cu pasager in ele nu pot fi ridicate?
Se bate moneda ca omul era batran si bolnav de diabet. Putea sa fie si tanar si sanatos tun, nu schimba cu nimic datele problemei, cel care a parcat ilegal acolo a fost fiul sau, care a plecat sa cumpere porumbei. Nu putea parca in alt loc, trebuia sa lase masina fix in fata golumbarului. Si mai spune si ca este hotarat sa-si caute dreptatea in justitie, pai ce dreptate sa gaseasca cand acolo e interzisa parcarea?

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #103 : 13.Dec.2010, 01:59:58 p.m. »
Ok, dar eu cred ca asta se numeste sechestrare de persoane, tu ce zici ?

Nu conteaza ca era persoana batrana, tanara etc, conteaza ca au sechestrat o persoana. Eu din cate stiu nu au voie sa ridice masina cu persoane in ea. Stiu ca am patit-o in Bucuresti, vroia sa ridice masina unui prieten si era cineva in ea si nu au ridicat-o, tot insistau ca persoana respectiva sa se dea jos din masina ca sa o 'sigileze'.
« Ultima Modificare: 13.Dec.2010, 02:01:34 p.m. de Racky »

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #104 : 13.Dec.2010, 02:05:34 p.m. »
Ma depaseste, nu pot sa-mi dau cu parerea pentru ca nu am cunostinte juridice atat de vaste. Dar la prima vedere nu, pentru ca nu l-a obligat/fortat nimeni pe om sa ramana in masina.

Uite ce zice DEX-ul la verbul a sechestra.

Offline VAXXi

« Răspuns #105 : 13.Dec.2010, 02:08:10 p.m. »
M-am conformat, am dat 100 ron si-am scapat .. relativ ieftin #:-S. Noroc cu vecina ce m-a anuntat  :happy:

Trebuia sa-i inregistrezi cu telefonul mobil, dupa care sa-i dai la presa. Altfel, daca pana si forumistii continua traditia spagii ... ce sa ne mai miram de restu' lucrurilor ?
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline adrian_r5

« Răspuns #106 : 13.Dec.2010, 02:19:50 p.m. »
Revoltator pe naiba.  Eu nu cred ca aia nu l-au vazut in masina si nu au vorbit cu el.
Cu atit mai grav daca l-au vazut in masina si au ridicat masina stiind ca e inauntru ... crezi cumva ca utilajul cu care au transportat masina este autorizat si pt. transportat persoane ???  ... iar daca politsitii de fata au vazut ca este o persoana in masina si nu au intervenit sint vinovati pentru neindeplinirea atributiilor prevazute la art. 3 din Statutul politistului ("poliţistul îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul persoanei").

L.e. - eu sint curios daca toate hardughiile astea cu care ridica ei masinile sint la zi cu autorizatia ISCIR ...
« Ultima Modificare: 13.Dec.2010, 02:28:55 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #107 : 13.Dec.2010, 02:30:43 p.m. »
Articolul trei arata asa:

ART. 3

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul persoanei, comunităţii şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii, cu respectarea principiilor imparţialităţii, nediscriminării, proporţionalităţii şi gradualităţii.

Probabil politistul era in dubiu, pe cine sa sprijine, persoana sau istitutia statului, adica primaria care are contract cu firma de ridicari. Si nevrand sa discrimineze pe nimeni nu a intervenit.  :)

Lasand gluma la o parte nu stiu ce e mai revoltator, sa parchezi in loc nepermis cu buna stiinta sau sa-ti ridice masina cu o persoana in ea. Daca zici ca nu e voie sa transporti pe acea platforma o masina cu persoana in ea, pentru ca nu e autorizata pentru asa ceva sau pentru ca e stipulat undeva expres acest lucru, atunci inseamna ca ambele parti sunt in offside. Ramane doar sa-ti alegi o parte cu care fraternizezi, dar nici una nu e in legalitate.

Ca o paranteza, nu stiu exact cum e cu transportarea de masini cu pasageri in ele, dar stiu sigur ca in Alpi exista o traversare de munte pe cale ferata in care pasagerii raman in masina pe durata calatoriei, nu se muta in vagoane de persoane cum se intampla in alte cazuri.

Offline adrian_r5

« Răspuns #108 : 13.Dec.2010, 02:49:02 p.m. »
Ramane doar sa-ti alegi o parte cu care fraternizezi, dar nici una nu e in legalitate.
De fraternizat se fraternizeaza cu legea ... care prevede o sanctiune pt. parcarea neregulamentara ... iar in cazul de fata e foarte simplu - organul fiind de fata intocmea procesul verbal de contraventie si bugetul statului incasa niste bani ... si astfel si treaba cu "sprijinul persoanei"  se rezolva (adica nu-l carau pe ala in conditii improprii) si era rezolvata si treaba cu "sprijinul instituţiilor statului" (adica se aplica legea) ... singurii ramasi nerezolvati fiind aia de la firma de ridicat care in cazul asta nu incasau nici un ban (da' ma indoiesc ca legea prevede ca ar fi nevoie ca ei sa incaseze ceva in cazul de fata ...)

in Alpi exista o traversare de munte pe cale ferata in care pasagerii raman in masina pe durata calatoriei, nu se muta in vagoane de persoane cum se intampla in alte cazuri.
... Alpi ... in ce tara se intimpla actiunea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hubbabubba

« Răspuns #109 : 13.Dec.2010, 03:21:08 p.m. »
Trebuia sa-i inregistrezi cu telefonul mobil, dupa care sa-i dai la presa. Altfel, daca pana si forumistii continua traditia spagii ... ce sa ne mai miram de restu' lucrurilor ?

Cand tensiunea mea batea cu mult limita maxim "admisa" numai la inregistrat si dat la presa nu ma gandeam. Repet, am coborat in pijamale si cu cheile in mana ... nici prin ruptu' capului nu m-am gandit sa-mi iau si telefonul. Nu doresc nimanui sa-ncerce sentimentele masinii sechestrate pe jumate, la doar juma' de pas de urcare pe platforma ... asta ca sa nu mai pun la socoteala cei 800 ron pe care ar fi trebuit sa-i dau acum in preajma sarbatorilor, bani care sincer vorbind nu-mi strica in buzunar. Puteam alege varianta amenzii si a punctelor de penalizare, insa nu am timp s-alerg pe la administratii financiare sa platesc + ca nu am nevoie de puncte luate aiure-n tramvai. Da, recunosc ca nu am ales cea mai ortodoxa solutie insa era singura care imi oferea rezultate favorabile si imediate.
What goes around comes around ...