0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
SalutIn 15 am fost la debrecen pt inlocuirea pieselor, masina a intrat in service la ora 8 si a durat pana la 15:30 (a lucrat un singur om)cand s-a facut primul test, din pacate problema nu disparuse in totalitate, cei de la reprezentanta m-au rugat sa raman peste noapte ca sa Mai investigheze, am acceptat si la 16 erau 4 oameni care dadeau cutia Jos. La ora 17 eu am plecat si am revenit a doua zi la 8:30 cand masina deja era in teste, s-a descoperit ca in cei 1500 km pe care i-am parcurs de cand cei din Cluj au montat kitul de ambreaj si pana s-a inlocuit suportul pentru cilindru de presiune discul de ambreaj era afectat, in sensul ca ,ghidajul de pe discul de ambreaj deja avea joc. Pentru deranjul meu cei din Debrecen mi-au oferit niste produse Ecstar, in schimb cei din Cluj dupa 1 an de interventii pe aceeasi problema se fac ca ploua, din pacate nu au dat de clientul care sa accepte model asta de lucru.
Este reprezentanta din Debrecen, adresa o gasesti pe pagina lor oficiala.
cred ca sunt tachetii, daca nu,injectoarele, dar nu cred ca au de abia 20 mii km, daca nu, cuzinetii.