Autor Subiect: Zgomote suspecte la ambreiaj si la motor  (Citit de 13429 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Zgomote suspecte la ambreiaj si la motor
« Răspuns #150 : 20.Aug.2021, 01:01:49 p.m. »
Intreaba-i daca era lubrifiata bine.  :fluier:

Acuma serios, cât timp poate sa-ti ia ca sa depistezi o problema?
Mai ales ca troncane?
Colegului @remarque i-au dat vestea proasta în câteva ore......
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline migabi

« Răspuns #151 : 20.Aug.2021, 02:53:06 p.m. »
Daca masina e in garantie poate sa dureze foarte mult daca service-ul are clienti din simplu motiv ca la un schimb de roti castiga mai mult decat pt un caz de garantie, calculat la ora in special daca platile sunt in cash.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline dthem

« Răspuns #152 : 20.Aug.2021, 03:00:43 p.m. »
Vezi ca termenul legal de remediere a unui defect in perioada de garantie e de maxim 15 zile calendaristice de cand le-ai adus la cunostinta defectul. Amenda e de la 5.000 la 25.000 de lei pentru depasire, nu mai zic de alte sanctiuni. Foloseste asta ca leverage in discutii.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #153 : 20.Aug.2021, 05:22:52 p.m. »
Vezi ca termenul legal de remediere a unui defect in perioada de garantie e de maxim 15 zile calendaristice de cand le-ai adus la cunostinta defectul.

Pai tocmai aici e schepsisul, ca nu stie înca nimeni care e defectul.
In afara de faptul ca motorul troncane nimeni nu stie înca ce piesa e vinovata. 
Sau daca stiu fac pe prostii.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline augustinionut

« Răspuns #154 : 20.Aug.2021, 06:20:16 p.m. »
"Buna ziua ,

Ieri am avut o vizita din partea responsabilului tehnic Suzuki Romania si impreuna am convenit pentru a efectua verificari la pompa de ulei, ulterior revenind la dvs. cu informatii.

Multumim !"
  • Baleno 1.2

Offline dthem

« Răspuns #155 : 20.Aug.2021, 06:49:03 p.m. »
Vezi ca termenul legal de remediere a unui defect in perioada de garantie e de maxim 15 zile calendaristice de cand le-ai adus la cunostinta defectul.

Pai tocmai aici e schepsisul, ca nu stie înca nimeni care e defectul.
In afara de faptul ca motorul troncane nimeni nu stie înca ce piesa e vinovata. 
Sau daca stiu fac pe prostii.....
Sa ma exprim mai clar: defectul l-ai comunicat cand ai dus masina si te-ai plans ca ceva nu merge, ca service nu poti sa tragi targa pe uscat si sa prelungesti termenul pentru ca esti incompetent si iti ia 2 saptamani doar sa gasesti cauza.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Myhay

« Răspuns #156 : 20.Aug.2021, 07:09:57 p.m. »
Ba la Romanica se poate! Se poate orice. Nu ne am obisnuit inca?  =))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #157 : 20.Aug.2021, 08:16:42 p.m. »
am convenit pentru a efectua verificari la pompa de ulei, ulterior revenind la dvs. cu informatii.
Parca-i si vad cum stau toti roata în jurul masinii tale, iar luni o sa-ti comunice ca au descoperit o bataie la pompa de ulei.  :fluier:

PS: chiar n-am înteles pentru ce ti-au mai si multumit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline augustinionut

« Răspuns #158 : 20.Aug.2021, 09:25:36 p.m. »
PS: chiar n-am înteles pentru ce ti-au mai si multumit.
Pentru rabdare.
  • Baleno 1.2

Offline remarque

« Răspuns #159 : 20.Aug.2021, 10:31:00 p.m. »
Degeaba ți-au desfăcut baia că n-au experiența necesară să simtă jocul prea mare la mână și nici suficientă știința pentru a-l măsura. Ia întreabă-i câte sutimi de mm au găsit joc între cuzineți și vilbrochen atât pe maneton cât și pe palier. Știu ce răspuns o să capeți... Fugi în Ungaria și rezolvă-ți motorul.

Sau dacă nu vrei în Ungaria uite un caz de bătaie de bielă la o Vitara nouă cu motor BoosterJet de 1,4 a colegului Vecchio rezolvată la service-ul autorizat Suzuki din Timișoara ALL LMONDOCAR, vezi: https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9555.msg304112#msg304112 unde au fost capabili și să dea diagnosticul corect și din cât ne-a relatat colegul și să rezolve ok problema. Bine că nici ei n-au strălucit de la început că prima dată au înlocuit fără efect pompa de înaltă presiune și tachetul pompei.

« Ultima Modificare: 20.Aug.2021, 11:01:03 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip