Uleiul era direct din bidoane de 1l care erau sigilate. Am stat langa el cand a facut revizia. Mi s-a cam parut mie ca a pus tot ce era in cele 4 bidoane, dar am zis ca a mai ramas ceva in ultimul si stie ce face.... Deci e cazul sa ma apuc sa scot.
probabil s-a emotionat ca i-ai "stat în suflet", a avut trac ca si actorii si nu s-a mai putut concentra la calcule (1+1+1+un sfert).
apuca-te si scoate pâna nu ti-l "vomita" motorul pe la garnituri.
Buna,
Stie careva cat costa revizia de 1 an la Doly Iasi? S-Cross 1.4 turbo. Comparativ eventual cu Suceava, Bacau.
Am mai citit din thread, dar informatie veche, mai mult pe Vitara 1.6. Inteleg ca la Iasi nu te vor cu materialele tale. Si nici n-ar conta ca esti membru pe forum.
Multumesc.
ti-e frica sa-i suni sa întrebi?
au mai zis unii pe aici, începând de la 500 de lei în sus, fiecare cât poate (eu zic sa nu mergi la costum si cravata)
revizia la s-cross 1.4 turbo presupune cam aceleasi piese si manopera ca si la Vitara 1.6, ca nu cred ca sunt diferente fabuloase la filtre si ulei.
dupa ce faci revizia sa ne spui si noua daca filtrul tau de aer mai merge înca un an.