Autor Subiect: Port USB - pin rupt/indoit  (Citit de 9831 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Port USB - pin rupt/indoit
« Răspuns #60 : 15.Ian.2020, 09:49:27 p.m. »
Când ma uit la semnatura ta ma gândesc cât de echilibrat poti sa fii ca sa nu-ti vina sa-i dai foc în service.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GoneFishing

« Răspuns #61 : 15.Ian.2020, 10:01:39 p.m. »
Am invatat sa ma abtin din experientele anterioare cu celelalte marci  ;) Mi se pare amuzant cat de draguti sunt toti cand incaseaza si cum se fofileaza cand trebuie sa completeze hartii si/sau sa isi asume pierderi.
A nu se intelege ca nu ma enervez dar imi trece repede. Mi-am propus sa traiesc mai mult decat ei  >:)
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)

Offline dthem

« Răspuns #62 : 16.Ian.2020, 07:39:51 a.m. »
Nu ți-au propus schimbarea pt ca e scumpă unitatea cu totul, cam 1.200 EUR. Sunt însă persoane cărora le-a fost schimbată. Cred ca am mai povestit, dar când eram in peripeții cu a mea la Dab, mai era pe acolo un băiat căruia i-au schimbat tot ce se poate: unitate, cablu, mufa etc. Problema lui? Când bagă orice in mufa usb i se restarta unitatea  :-))

Omul chiar voia sa își des foc la mașina sau măcar sa o vândă...

Cam la fel și eu, ca iar îmi face figuri CarPlay.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline GoneFishing

« Răspuns #63 : 16.Ian.2020, 10:32:49 a.m. »
@dthem Cum spuneam si eu, toti sunt cu zambetul pe buze la incasat dar nu te mai cunosc cand e vorba de dat. Multumesc pentru informatie. La o cautare rapida pe internet nu gasisem decat un SLDA SH la 1400lei.
Astazi ar trebui sa fiu contactat de dealer. Daca nu o fac, ma indrept in prima instanta catre ANPC cu solicitare inlocuire unitate SLDA :) Daca ma contacteaza, mai accept doar un schimb de cablu si/sau mufa/cupla USB.

Offline GoneFishing

« Răspuns #64 : 06.Feb.2020, 02:20:23 p.m. »
Pentru cine intampina probleme cu CarPlay si Android Auto...

In cazul meu, se pare ca rezolvarea conectivitatii CarPlay a constat in schimbarea cablului dintre unitatea SLDA si cupla USB a masinii. Cel putin pentru moment pentru ca nu am apucat sa testez prea multi KM.
Am testat cu mai multe cabluri de iPhone, originale sau nu. Am mai testat si conectivitate Android Auto cu un telefon LG si Huawei. La fel, cu cabluri originale si nu numai.
Stick-urile USB cu muzica functioneaza OK.

Singurele 2 (posibil) probleme ar fi:
- cupla USB a devenit mai rigida dupa schimbarea cablului masinii; nu vad de ce pentru ca nu s-a mai umblat la ea; cablurile iPhone-ului ieseau extrem de greu la inceput iar acum mai usor dar in niciun caz cum ar trebui (testat pe mai multe notebook-uri, prize, etc.); am facut constatarea la dealer pentru orice eventualitate
- folosind Google Maps in modul satelit, apar niste linii cu pixeli albi care nu existau initial, cand aveam probleme cu conectivitatea CarPlay; urmeaza sa mai urmaresc comportamentul si sa revin la dealer pentru constatare si rezolvare

Offline dthem

« Răspuns #65 : 06.Feb.2020, 02:51:46 p.m. »
Si la mine s-a rezolvat la fel. Mufa usb are un fel de clema metalica care o tine introdusa inauntru, incearca sa faci niste miscari mai fine cand o scoti si o sa-i prinzi smecheria. Imi pare rau ca ai scapat de o problema si ai dat de alta, cea cu dungile. Daca problema e insa doar in Google Maps, cel mai probabil nu e vina SLDA-ului.

PS: am aflat si eu recent ca atunci cand esti conectat in mod CarPlay, telefonul nu mai foloseste localizarea lui sub aspect GPS, ci preia date de la masina.

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline GoneFishing

« Răspuns #66 : 06.Feb.2020, 08:12:19 p.m. »
Singura miscare posibila cand scot cablul este sa il stramb usor intr-o parte si sa trag. Iese cam greu cand trag drept cum ar trebui. Inca nu m-am obisnuit :) Ciudatenia este ca mufa USB nu se comporta asa nici dupa schimbare nici inainte/cea cu care a venit masina. Iar schimbarea cablului masinii nu vad cum ar fi facut-o mai stramta :))
Cu pixelii e foarte probabil sa ai dreptate. Numai ca inainte nu i-am vazut desi fol. modul satelit in general si era imposibil sa nu vad atatia pixeli albi. O sa vad ce teste mai pot face.

Oricum, sa batem in lemn. Daca pentru un cablu USB a fost atata tevatura si neprofesionalism oare ce se va intampla cand ne vom lovi de ceva mai scump?

Deja visez la o Tesla CyberTruck :)

Offline GoneFishing

« Răspuns #67 : 06.Feb.2020, 08:13:17 p.m. »
Apropos, poti sa incerci modul satelit si sa revii cu observatii? Merci

Offline dthem

« Răspuns #68 : 22.Iun.2020, 10:09:03 a.m. »
Da, modul satelit e ok. S-a dovedit ca problema era cablul intern dintre unitate si mufa. Intre timp m-am facut cu un iPhone 7 plus noua. Intre timp mi-am luat 11. Totul e bine deocamdata  :pardon:

Offline Popasapca

« Răspuns #69 : 29.Mai.2022, 01:11:44 p.m. »
Salut,știe cineva dacă ar fi o problema și m-aș lega cu un alt port usb de cel original.
Dacă as avea în porturi 2 device-uri simultan ,ar fi vreo problema
in  unitatea media ?
  • Vitara New 1.4 hibrid 2020;MT;PASSION