Autor Subiect: HELP !!! Cheia nu mai deblocheaza/deschide usile  (Citit de 10403 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: HELP !!! Cheia nu mai deblocheaza/deschide usile
« Răspuns #40 : 02.Ian.2024, 09:52:44 p.m. »
4k lei oem fara senzori

1600 lei AM fara senzori.

Schimbat eu. Cu senzori..cred ca mai pui dublu
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ntire2000

« Răspuns #41 : 02.Ian.2024, 09:59:12 p.m. »
Mie mi se pare ca voi deviati de la subiect.
Faptul ca nu mai poti deschide mecanic (din încuietoare) masina dupa ce se duce bateria mi se pare perfect normal.
Ca altfel, asta ar însemna ca orice agarici sa poata deschide masina fara cip, doar cu un speraclu ca-n epoca aproape medievala de dinaintea inventarii închiderilor centralizate electronice .
Si-n maxim 30 de secunde.... asa cum am descuiat eu acum 20 de ani o Solenza cu cheile de la Dacia 1300 a lui taica-miu.

Eu v-am dat niste solutii mai chirurgicale ca sa zic asa.... dar e adevarat ca nu-s pentru oricine ... cu atât mai mult pentru vreunul panicat ca a ramas pe dinafara la Herculane Bai unde cred ca si baterii de 3V pentru mainboard de PC e greu sa gasesti.....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #42 : 02.Ian.2024, 10:04:12 p.m. »
Si eu am dat solutie. Cand te duci la munte si la mare pui si.a 2 cheie.

Pe langa baterie poti pierde..etc.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #43 : 02.Ian.2024, 10:12:51 p.m. »
Asa e! Plec la mare/munte cu a 2 a cheie și a 2 baterie de 12v, asta asa ca să nu îmi fure unul masina cu " speraclu"
Sunteti demni de cartea recordurilor!
BRAVO!

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline wolfin

« Răspuns #44 : 02.Ian.2024, 10:31:19 p.m. »
Cu a 2 baterie de 12v nu e necesar..ca poti trage de la alta masina.(poti si cu masa la electromotor)

Fara cheie functionala....te uiti la ea.

Si la furaciune exista casco.

Bravo!
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline cristidav

« Răspuns #45 : 02.Ian.2024, 10:59:54 p.m. »
Asa e! Plec la mare/munte cu a 2 a cheie...
BRAVO!

Nu vad nimic amuzant in asta. Exceptand excursiile prin judet, eu intotdeauna iau a doua cheie cu mine intocmai pentru aceste motive: se duce bateria la prima cheie, o pierd, o scap si crapa, etc...
« Ultima Modificare: 02.Ian.2024, 11:27:06 p.m. de cristidav »
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ntire2000

« Răspuns #46 : 02.Ian.2024, 11:07:51 p.m. »
Asa e! Plec la mare/munte cu a 2 a cheie și a 2 baterie de 12v, asta asa ca să nu îmi fure unul masina cu " speraclu"
BRAVO!

Intreb asa....offtopic.... da' roata de rezerva ai :D ? Ca unii dintre noi n-avem si nu dramatizam chiar în halul asta....  :dknw:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #47 : 02.Ian.2024, 11:51:39 p.m. »
Ai dat o la pateu cu intrebatea asta   :-))

Eu am asa....anvelope seal inside, kit pana snur si rezerva.

Sa pun aici poza de acu 2 ani cum faceam pana duminica la pranz intr o parcare..pe meleaguri straine?.....totul inchis......
Daca n aveam rezerva sa ies din serpentine si kit pana cu snur...era nasoala treaba..caldura...copii...etc.

A fi pregatit inseamna a nu FI stresat. E o lectie invatata pt mine.

Sper sa nu fim mutati in war zone/pacalici
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

« Răspuns #48 : 03.Ian.2024, 03:58:10 p.m. »
Faptul ca nu mai poti deschide mecanic (din încuietoare) masina dupa ce se duce bateria mi se pare perfect normal.
Nu prea e normal. Daca doresti sa-ti duci acumulatorul in casa pentru incarcare, lasi masina descuiata 10-12 sau chiar 24 ore? Daca-ti moare bateria de la telecomanda, intri in masina cu shfoara? E cam nasol. Faci si multa echilibristica plus ca atragi atentia si altora (interesati de ce ai prin interiorul masinii).

Nu cunosc acest gen de masina (fara incuietoare la usa soferulu) dar ma gindesc ca, daca in spatele minerului se afla un capacel mai mic oare ce se ascunde in spatele lui?
Cititi pina la capat: https://ro.avtotachki.com/kak-otkryt-avtomobil-s-sevshim-akkumulyatorom-proverennymi-sposobami/

« Ultima Modificare: 03.Ian.2024, 04:21:41 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #49 : 03.Ian.2024, 04:30:11 p.m. »
"Multe mașini mai noi nu mai au o încuietoare care este vizibilă din exterior. Cu toate acestea, încuietoarea este încă ascunsă pe mânerul ușii, chiar în spatele panoului mic pe care trebuie să îl scoateți mai întâi. La unele modele de mașini trebuie să trageți de mânerul ușii și apoi puteți scoate capacul. La alte vehicule, cheia de urgență trebuie introdusă într-o fantă din panou pe dedesubt pentru a o elibera.
Și aici, instrucțiunile de utilizare ale vehiculului vă vor spune cum să procedați – mai ales fără a deteriora vopseaua sau capacul. Apoi încuietoarea devine vizibil și puteți introduce cheia de urgență."
https://ziarulromanesc.de/tehnologie/cheie-de-urgenta-pentru-deschiderea-masinii-functie-secreta-telecomanda-masina/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!