Autor Subiect: HELP !!! Cheia nu mai deblocheaza/deschide usile  (Citit de 10365 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: HELP !!! Cheia nu mai deblocheaza/deschide usile
« Răspuns #30 : 02.Ian.2024, 08:19:30 p.m. »
In primul rand ar trebui sa verifici cumva daca bateria masinii mai este incarcata.

Dacă nu poate deschide ușile, nu poate deschide nici capota,  ca sa verifice bateria... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 02.Ian.2024, 08:28:37 p.m. »
Cu o sârma îndoita corespunzator se poate deschide si capota.
Ca si usile de altfel......  B-)

Si sunt si alte metode....mai invazive....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #32 : 02.Ian.2024, 08:40:23 p.m. »
Bateria de 12v este buna.
Bateria de la telecomanda de 3.3 v da semne de oboseala la frig, după 6 ani și ceva.
Eu mi as dori ca împreună să găsim o soluție de yala mecanica care sa fie adaptata/ montata și funcțională pe usa șoferului.
Comparativ cu alte forumuri de mașini, unde se găsesc soluții, se îmbunătățesc lucruri  pe care inginerii le au scăpat din vedere/ sau au fost obligați sa facă asta, pe acest site e multa "filozofie", măcar de ar fi!
Asta dovedește ca în lumea auto e o harababura,.o lipsa de standarde, s.a.m.d. Cine mai pune o lumina în x o chestie de 2 bani pe care sa ia 1000 de euro și sa impresioneze cumpărătorul, asta e industria auto. Ma întreb,  retoric, unde autoritatea care sa impună anumite standarde? Poate chiar RAR ul, care în afara de te plesnit ca ai gumele mai late sau LED în loc de halogen NU STIU mare lucru.
Concluzionând, ma interesează sa punem o yala mecanica pe usa șoferului sa sa și facă treaba în condiții în care Bateria de 12 v și cea de 3.3 v sunt picate. Măcar stai în masina.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline ntire2000

« Răspuns #33 : 02.Ian.2024, 08:47:29 p.m. »
Pai chestiile ale gonflabile pe care le are tipul din clipul postat de mine cred ca pot fi usor achizitionate de la o farmacie de garda, de exemplu.
Ceva similar ca la aparatele de masurat tensiunea arteriala....
Iar o sârma la fel....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #34 : 02.Ian.2024, 08:52:52 p.m. »
Pai chestiile ale gonflabile pe care le are tipul din clipul postat de mine cred ca pot fi usor achizitionate de la o farmacie de garda, de exemplu.
Ceva similar ca la aparatele de masurat tensiunea arteriala....
Iar o sârma la fel....
Scuze, dar tu esti cu darkside. Nu asa! Dacă vroiam sa deschid toate mașinile din parcare,  o sa te caut!

Offline ntire2000

« Răspuns #35 : 02.Ian.2024, 09:21:50 p.m. »
 :-)) pai eu nu-ti zic ca sa deschizi toate masinile din parcare ci doar pe a ta.

Si e o metoda simpla pe care o poate încerca oricare dintre noi.
Ca aia cu spartul celui mai ieftin geam e pentru tarani (cunosc vreo doi carora dupa ce le-am aratat ceva în genul clipului de mai sus s-au bosumflat pe mine).

PS: sunt curios, daca nu mergea faza cu încalzitul bateriei, ce faceai? (1) luai o baterie simpla din comert la care sa adaptezi doua sârme si sa pui contactul pe cablaj sau (2) cautai o caramida?  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #36 : 02.Ian.2024, 09:29:21 p.m. »
Pompita ev sa o ai in portbagaj....spargi luneta..iei pompita si deschizi usa.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #37 : 02.Ian.2024, 09:32:14 p.m. »
Multumesc! Orice idee e bine venita în momente de criza. Nu te supăra, dar cred ca ai înțeles prea bine ce am vrut.

Cum afirmi tu ca ții la.pasageri ca le.oferi toate opțiunile posibile, dar de fapt ii lași pe dinafara ca pe niște caini.
E bunul meu/ al nostru , achiziționat și din motive de "ieftineala" te uiți la.ea.
Nu e corect pentru noi, consumatorii. Și asta e o chestie minora, care e la îndemână! Câte nu or mai fi, și care duc la "mortaciuni", dar cine sa le sesize, inspectorii "de la protecția nu stium cum"

Offline ntire2000

« Răspuns #38 : 02.Ian.2024, 09:39:30 p.m. »
Pompita ev sa o ai in portbagaj....spargi luneta..iei pompita si deschizi usa.

La Vitarele noastre nu stiu de ce am senzatia ca luneta are pret dublu decât parbrizul.  :-))
Dupa ce spargi luneta la ce-ti mai foloseste pompita?  =))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #39 : 02.Ian.2024, 09:47:23 p.m. »
Hai ca deviem de la.subiect.
1. Fără spart
2. Fără stricat.