0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: fireburn din 25.Mar.2019, 11:40:42 a.m.Citat din: MBL din 25.Mar.2019, 09:14:45 a.m.Problema pare să fie de la acumulatorul mașinii.... coroborata cu problema de la broasca mecanica (usa sofer).Se mai intampla. Se rezolva la un mecanic care trebuie sa acceseze bateria masinii, presupun ca dupa ce desface roata/contraaripa (ca sa excludem spartul geamului).Nu e nevoie de desfacut nimic. Cauti alternatorul/electromotorul pe sub masina, pui un + pe el si un - pe caroserie/janta si deschizi masina de la cheie.
Citat din: MBL din 25.Mar.2019, 09:14:45 a.m.Problema pare să fie de la acumulatorul mașinii.... coroborata cu problema de la broasca mecanica (usa sofer).Se mai intampla. Se rezolva la un mecanic care trebuie sa acceseze bateria masinii, presupun ca dupa ce desface roata/contraaripa (ca sa excludem spartul geamului).
Problema pare să fie de la acumulatorul mașinii.
"Concluzia vis-a-vis de ce se intreba un coleg mai sus:--- La Vitara daca s-a terminat bateria NU MAI POTI INTRA IN MASINA daca a ramas inchisa!!! Nici cu cheile originale bagate in broasca ... !!!" Ar trebui testat, nu cred ca si cheia functioneraza tot ...electric !. Cheia (poate)declanseaza inchiderea centralizata, dar sa nu poti deschide capota masinii(pe la usa sofer) pt. a schimba bateria, chiar nu cred ! Mecanismele de inchidere a usilor(broastele) sunt destul de fragile, cred eu, avand o experienta cu usa din spate sofer, care nu s-a mai deschis, dar dupa ce a fost demontata, functiona perfect. Acelasi lucru este posibil sa se fi intamplat si la colegul nostru, dupa ce masina a fost descuiata fara cheie.