Autor Subiect: Uzura prematură a cauciucurilor  (Citit de 6208 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: Uzura prematură a cauciucurilor
« Răspuns #10 : 19.Apr.2019, 03:24:22 p.m. »
Noutati ceva? Cu uzura?

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #11 : 19.Apr.2019, 05:41:29 p.m. »
   O sa incerc sa pun poze.Le am depozitate in alta localitate fiind cele de vara.Am vrut sa vad ce se intampla cu cele de iarna.Le-am schimbat intre ele in cele doua sezoane de vara,folosind capacele de ventil cumparate de la Lidl cu insemne pozitie roata.

Cum or fi capacelele de ventil cu insemn pozitie roata?  O poza m-ar ajuta!
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline wolfin

« Răspuns #12 : 19.Apr.2019, 07:41:58 p.m. »
De genul. Gasesti peste tot.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #13 : 19.Apr.2019, 08:17:46 p.m. »
De genul. Gasesti peste tot.

Multzam.....N-am mai vazut..... :-S
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #14 : 30.Apr.2019, 11:04:00 a.m. »
Salutare,
Roata spate dreapta are uzura mai mare la cauciuc decat celelalte. Am patit asta atat la cauciucurile de vara cat si la cele de iarna. Mai nou am si un zgomot la mersul cu spatele, doar pe primii 10 m, ca o bataie, tot la roata cu pricina.

In service au facut doar o curatire a etrierului, la momentul respectiv nu aveam zgomotul la mersul inapoi.
Cu prima ocazie voi merge la service si va tin la curent.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #15 : 30.Apr.2019, 11:14:17 a.m. »
Fa geometria plus test franare
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline fishman

« Răspuns #16 : 30.Apr.2019, 12:31:51 p.m. »
Salut,
am mai vb și la service în oradea..se pare ca au fost cateva serii de vitara în ungaria la care au fost probleme de calitate din partea furnizorului de punte spate..ăsta ar fi explicatia oficiala..oricum în Ungaria se schimba gratis la service
  • Vitara Passion Silky Metalic 1,6 benzina

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #17 : 30.Apr.2019, 09:00:50 p.m. »
Subscriu. Sunt probleme, lot 2017 toamna.
Dar daca VIN ul pe site nu spun nimic. Eu suspectez ca Suzuki nu are o procedura implementata, cel putin in Romania, prin care sa aiba rechemari. Daca clientul observa si solicita se rezolva, de fapt au implementata procedura "la cerere"  . Desi au vazut la geometrie in irma cu 6 luni ca puntea spate da cu "+" in amble parti au aplelat la.dictonul ca sunt unele care sunt pe + dar nu uzeaza cauciucurile si au lasat-o asa. Uzura e atat de evidenta incat m-am alarmat si m-am dus la ei si au reactionat imediat. Deci , stiiau fe problema, dar trebuia sa solicit expres eu acest lucru. NISTE MIZERII!( stiu ca cineva ma tot apostrofeaza ca scriu litere mari, dar este un strigat de disperare)
Nu inteleg de ce bataia asta de joc ! Te scoate din toate ipostazele de crestin si om. Sincer , cred ca as face m........ de om! Merita sa le fie s...... u.... de viu, sau c...... sa nu se mai rep.....
Voi scrie de acum suzuki si nu Suzuki.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #18 : 01.Mai.2019, 08:45:39 p.m. »
In 2018 in februarie am inmatriculat masina cu 30 Km la bord. Masina a fost noua, cumparata din reprezentanta. Masina este pe motorina, motorul este de 1.6. Intr-un an am facut cu ea 84000 km. Am mers cu ea pe autostrada si la viteza ridicata nu face probleme.
O alta problema la aceasta masina sunt anvelopele. Anvelopele din fata se uzeaza foarte rapid. Anul trecut am schimbat 3 randuri de anvelope de vara. De asemenea am schimbat in aceasta primavara si 2 cauciucuri de iarna cu care am mers o iarna si jumatate. Undeva la 17-20 mii e kilometrii cauciucurile din fata se uzeaza urat de tot. Problema e ca atunci cand ploua, iar viteza depaseste 80km/h cu asemenea cauciucuri simt cum masina nu mai este stabila.

Partea de uzura a anvelopelor trebuie investigata pe stand (geometrie, unghiuri etc)
Scria pe aici pe forum cineva ca e o problema la lotul de sept 2017, insa la puntea spate, era vb de uzura pronuntata
Cu cealata problema cred ca a punctat corect @Leutz
« Ultima Modificare: 05.Mai.2019, 07:54:00 a.m. de gabineg »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline lupualb

« Răspuns #19 : 01.Mai.2019, 09:51:35 p.m. »
In general drumurile mele sunt lungi, minim 200 Km, lunar conduc minim 6000 km, deci ar fi chiar ghinion sa se curete filtrele exact cand am prins undeva aglomeratie sau am facut un drum mai scurt. In general care ar trebui sa fie timpul pentru o astfel de reparatie?

Legat de anvelope acestea se uzeaza uniform pe toata suprafata. Anul trecut in aprilie am pus anvelopele noi de vara, iar prin iunie eram pe autostrada si m-a prins ploaia. De mai multe ori am simtit cum pierd controlul masinii. Cand depaseam 80-90km/h nu mai aveam control. Am ajuns acasa si atunci m-am uitat la anvelope si nu mi-a venit sa cred ce grad de uzura aveau. Anvelopele erau Continental. Am primit anvelope Michelin si tot asa la 17000 km le-am facut varza. Am primit apoi Pirreli ceva sport parca, aveau ceva crete cum nu am mai vazut. Acestea m-au tinut cel mai mult 22000 km. Acum am tot Pirreli si sunt curios cati kilometrii ma vor tine.
  • Vitare