Autor Subiect: fasait la geam sau usa  (Citit de 4503 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragan

fasait la geam sau usa
« : 14.Mar.2019, 10:15:23 a.m. »
Salutari,

Eu am o problema de ceva vreme, ca dupa ce maresc viteza undeva peste 30 de km/h se aude pe partea la sofer un fasait, ca si cum ar intra aer in habitaclu pe undeva, nu izoleaza bine, la geam sau usa. ati avut probleme de genul asta? aveti idee ce ar putea fii? chederul sau altceva? intra cumva in garantia masinii?
SE aude ca si cum ar batea vantul de afara si ar intra un firicel pe undeva si fasaie spre fluierat usor. asta fara sa fie vant puternic afara

Multumesc,
  • suzuki vitara 1.6 alltrack benzina 2017

Offline ...

Re: fasait la geam sau usa
« Răspuns #1 : 14.Mar.2019, 10:41:34 a.m. »
S-ar putea sa nu mai tina sus geamul macaraua respectiva, si eu mai patesc uneori si atunci actionez scurt butoanele jos-sus si o vreme se face liniste, m-am obisnuit. Sau e zgomotul oglinzilor exterioare...

Offline dragan

« Răspuns #2 : 14.Mar.2019, 10:52:31 a.m. »
pai masina e relativ noua. am 17.000 km cu ea. si aud de pe la 15.000

Merg luni la verificat masina. dar eram curios ce ar putea fii. macaraua duce pana sus, de parca ar lovii geamul. adic il urca cat poate de sus. dar fasaitul persista. trebuie sa dau muzica mai tare ca sa nu aud. dar este foarte enervant. si mai e si faza ca dai 20.000 de euro ca sa auzi zgomote in habitaclu? nu mi se pare normal. ca sa nu mai zic alte nereguli, la care mai adaug si harta navi din 2014-2015 pe model iesit din fabrica in iunie 2017

Offline ...

« Răspuns #3 : 14.Mar.2019, 11:02:08 a.m. »
Eu am dat jumate din suma ta, tocmai ca sa nu-mi para rau de atatia bani si ca sa-mi justific calitatea slaba pe alocuri a masinilor din ziua de azi. A mea face de noua scartaituri pe la chederul stang, rezolvate partial cu spray siliconic pe cheder, solutia definitiva ar fi probabil desfacerea fetei de usa. Iar macaraua mea face cum am zis si m-am obisnuit. Navi mi-am pus AM, cu harti la zi, gratuit, la schimb cu vanzarea sufletului catre Google...

Offline dragan

« Răspuns #4 : 14.Mar.2019, 11:17:56 a.m. »
am incercat cu spray de chedere

Offline lai

« Răspuns #5 : 14.Mar.2019, 11:47:49 a.m. »
Aceeasi problema o am si eu. Senzatia e ca geamul nu sta bine fixat in cheder sau ca nu e ridicat fix pana sus.
Zgomotu' a aparut dupa cateva luni de la achizitionare, la vreo 5000 km.

Sunt curios ce-ti vor spune cei de la service; eu n-am asteptari prea mari de la ei. :)
O.o

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #6 : 14.Mar.2019, 11:48:50 a.m. »
La scross geamul de la sofer face ca la voi la peste 160/h, vibreaza si suiera
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline wolfin

« Răspuns #7 : 14.Mar.2019, 11:59:27 a.m. »
salut

la mine era mai mult un zdranganit decat vajait.la vit de 30km/h mai ales pe drum pietruit..apoi si in oras. oglinda sofer era buba. ciudat era cum apasam geamul sofer nu mai facea.

cei de la radacini militari..au rezolvat problema...la insistentele mele. seful de servie a rezolvat...pana nu a pus el mana pe surubelnita nu s a rezolvat. bineinteles cu duct tape

toti asa face...nu am ce face..etc...
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline lai

« Răspuns #8 : 14.Mar.2019, 12:00:47 p.m. »
Deci problema era de la oglinda? Cum, mai exact?
Si care a fost rezolvarea?
O.o

Offline wolfin

« Răspuns #9 : 14.Mar.2019, 12:15:55 p.m. »
s a desfacut oglinda si s a pus banda izolier (parca verde era..stiu ca s a scuzat ca n are neagra)...pe marginea capacului de prindere  pe interior....e o forma de triunghi...

toti imi ziceu ca sunt nebun..pana un domn receprioner...cu mintea limpede a bagat o in curtea interioara pe pietris...si a inceput sa bata in usa geam ...pana a izolat sunetul....

mai departe s a apucat un electrician de usa...apoi am aflat ca nu mai era nimeni in service. cand a intrebat cum se desface fata de usa ...m am topit.

da s a rezolvat...cum ziceam....desi par enervanti la prima impresie ..cei de la radacini au fost intodeauna ok...pana acum.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970