Autor Subiect: Radiator clima  (Citit de 2531 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Radiator clima
« Răspuns #20 : 17.Iul.2019, 02:04:07 a.m. »
Pe mine m-a batut gandul si aveam in plan si chiar am fost sa ma uit prin Dedeman si Bricostore de plasa aluminiu sa i pun la radiator de cand am luat masina. Dar....m am luat cu altele si am renuntat. Vazand chestia asta la colegul ma gandesc serios sa reiau cautarile. La mine arata ok inca nu este nimic indoit sau rupt. Doar cateva gaze si frunzulite ici-colo. La noi sigur treaba asta nu face obiectul garantiei  :-)) parca vad.

Asta am gasit la momentul respectiv. In prima poza este o plasa mai grosuta si grea , dura nu se indoaie nu cred ca merge prinsa dar modelul este mai ok. In poza 2 este una pt tantari dar subtire care se indoaie si muleaza imediat iar modelul este cu faguri mai mici. Oricum , ambele nu cred sa afecteze debitul de aer. Ideal este o plasa mai “aerisita” dar ce protectie mai ofera daca trec pietricelele prin gaurele?

Vorbisem cu mecanicul de la reprezentanta si zicea ca pot sa pun , ca n ar fi probleme cu garantia in caz de ceva dar eu stiu....

• Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #21 : 17.Iul.2019, 07:14:00 a.m. »
O sa strangi jeg in plasa aia si nu o sa mai raceasca bine
Cam cum era cu cartonul la radiator la Dacia 1300
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Myhay

« Răspuns #22 : 17.Iul.2019, 07:30:48 a.m. »
Ok...atunci alte solutii are cineva?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Soimu

« Răspuns #23 : 17.Iul.2019, 12:56:28 p.m. »
Ok...atunci alte solutii are cineva?

Eu as folosi-o pe a doua….trebuie gasita o metoda de fixare, pe o rama, sau cu elastic...astfel incat daca se umple de mizerie, sa o poti scoate cand e cazul si sa o speli in lighean, sa o sufli cu aspiratorul...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #24 : 17.Iul.2019, 07:05:06 p.m. »
Acum...stau si ma gandesc...oare sa se umple atat de rau si de repede cu mizerie? Ca doar nu se arunca cu bulgari de namol. Teoretic orice depuneri ar trebui sa cada in mers sau la o ploaie ( tot in mers) sau....la spalatorie cand baga jetul. Mai ales ca acei faguri sunt de dimensiuni mici...gazele care raman blocate sa zicem , le dau cu mana sau folosesc o perie fara sa apas prea tare   :dknw:

Offline ntire2000

« Răspuns #25 : 17.Iul.2019, 11:11:01 p.m. »
Gandeste-te logic.
Daca radiatorul - care are spatiile dintre aripioare mai mici nu se înfunda, de ce s-ar obtura plasa aia?
Si oricum, la fiecare spalare îi poti trage cu dedicatie un jet de apa si nu o sa ai probleme.
Eu as opta pentru prima varianta, aia cu ochiurile mai mari, probabilitatea sa treaca prin ea corpuri straine care sa afecteze radiatorul sunt mici.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay

Offline enicky

« Răspuns #26 : 17.Iul.2019, 11:22:49 p.m. »
Acum...stau si ma gandesc...oare sa se umple atat de rau si de repede cu mizerie? Ca doar nu se arunca cu bulgari de namol.
    Asa este, depunerile respective se mai curata si la spalatorie.
  Cat despre plase, nu le cautati in Dedeman sau similare, ptr. ca am vazut in  targ la Vitan diferite marimi de plase/ochiuri, multe tipo-dimensiuni, toate negre, care, eventual, se pot taia la cota dorita si prinse cu soricei ptr. a fi usor de inlocuit/curatat.
  P.S. Mariti  poza lui @AlexandruC si observati cate corpuri straine se gasesc intre lamele !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #27 : 18.Iul.2019, 12:18:53 a.m. »
Da... mi-ati dat idei bune.... O sa dau o fuga prin Vitan sa vad ce gasesc. Problema principala o reprezinta pietrele , ca alea afecteaza grav radiatorul. Chiar si cele mai micute daca vin cu putere se infig zdravan. Ma gandesc ca ar fi indicat sa optez pentru o plasa cu ochiuri mai mici , sa opreasca cat mai multe pietre , adica si pe alea de mici dimensiuni , ca degeaba pun plasa daca alea mai mici trec prin ochiurile plasei  :dknw:   :-?