Autor Subiect: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu  (Citit de 11490 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu
« Răspuns #90 : 18.Dec.2019, 10:14:47 a.m. »
Eu nu rulez bani negri prin Revolut, deci dorm linistit. ANAF sigur vegheaza!
Nu cred că rulează nimeni, verificările legate de sursa fondurilor, mai ales la sume peste 5k eur sunt drastice.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #91 : 27.Ian.2020, 12:27:21 p.m. »
Nu am avut probleme pana acum. Pot spune ca folosind Revolut am salvat cateva sute de euro, doar din schimburile valutare. Dar mai sunt si din astea:
https://www.zoso.ro/pound-7000-blocati-revolut-jumatatea-decembrie/
A mai patit cineva asa? Cititi va rog si comentariile.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ...

« Răspuns #92 : 27.Ian.2020, 03:05:05 p.m. »
Putini sunt cei care ruleaza sume asa de mari frecvent, chiar si cont METAL. Eu am patit acum cateva zile cu Revolut faza urmatoare: am platit cu card virtual, in euro, un bilet de avion, a venit pe mail confirmarea platii, datele zborului, dar dupa vreo 10 zile, verificand intamplator contul de euro, am constatat ca tranzactia figura ca anulata si banii erau in cont. Dupa un mail la Blueair in vreo 2 ore tranzactia a aparut in cont ca fiind realizata (culmea, initiata cu o zi urma, in intarziere fata de data initiala a platii) si am primit pe mail itinerarul. Dar inca nema factura, in contul de client Blueair nu apare zborul rezervat, trebuie sa caut rezervarea dupa cod. Mai astept, sa vad...Cert e ca nu voi mai face cu card Revolut achizitii de bilete de avion.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #93 : 27.Ian.2020, 03:21:50 p.m. »
Eu am cumparat acum 2 saptamani 10 bilete de avion la trei curse, banii luati si plata facuta, confirmate biletele...sper...Wizz air si Ryanair.

Offline ...

« Răspuns #94 : 27.Ian.2020, 03:25:32 p.m. »
Vezi in contul Wizzair daca apare zborul urmator, ca sa fii sigur. Mai au si soft-urile astea glitch-uri, dar macar sa fi primit o atentionare in aplicatie ca tranzactia a fost anulata.

Offline toma

« Răspuns #95 : 27.Ian.2020, 03:30:22 p.m. »
Un alt aspect de remarcat despre Revolut: bancile din RO si-au dat seama ca existau multi care foloseau Revolut pentru a obtine cash din cardurile de credit. "Portita" asta se inchide rapid cam peste tot.

Citat
Incepand cu data de 18 ianuarie 2020, reincarcarea cardurilor Revolut din cardurile de credit Bonus Card, sunt purtatoare de dobanda conform tipului de tranzactie de transfer numerar, fiind practic un transfer din linia de credit acordata de banca in alt cont/card, nu o plata de bunuri/servicii prin intermediul cardului. Astfel, in cazul in care reincarcati cardul Revolut din Bonus Card, se va aplica dobanda ca si pentru o retragere numerar, incepand cu ziua efectuarii tranzactiei.

...si dobanda la retragere numerar de pe cardul de credit este "usturatoare"!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #96 : 27.Ian.2020, 04:28:41 p.m. »
Ei , hotelul a luat 1 euro si l-au pus inapoi de pe cardul bancar , asta nu au putut face pe contul Revolut. Posibil si pentru ca Revolut a vrut ca eu sa validez tranzactia dar ea mi-a aparut tarziu pe telefon (sau eu am vazut-o tarziu, dupa ce deja am avut mesajele cu card invalid pe saitul de rezevare).

Offline boga81

« Răspuns #97 : 27.Ian.2020, 06:31:01 p.m. »
Legat de returnarea banilor la unele tranzactii, Revolut are contracte cu MC si VISA astfel incat daca nu vin in decontare tranzactiile in 7 zile, se considera vina acceptatorului/bancii si se returneaza banii clientului. Dar tranzactia e OK.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Fujitsu

« Răspuns #98 : 27.Ian.2020, 08:01:14 p.m. »
Top up Revolut cu card de debit - cel mai ok
Unele bănci nu taxeaza top up nici de pe card de credit (ex. BCR).

Concurența între bănci și fintech-uri se va accentua ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #99 : 28.Ian.2020, 11:01:58 a.m. »
OK. Hai sa intreb ceva on topic, ca ma framanta. Eu am primit aici card VISA, cu chip si toate alea. Culmea este ca la banca mea aveam pana acum vreun an carduri VISA si tam-nesam mi le-au schimbat pe toate cu Mastercard. Voi aveti in tara carduri MASTERCARD de la Revolut. Inteleg ca sunt firme diferite si au diferite aranjamente finaciare cu utilizatorii corporate dar la nivel de utilizator final ati simtit  vreodata vreo diferenta intre VISA si MASTERCARD? Eu unul nu am simtit diferenta si nu stiu daca nu cumva din cauza ca nu mai vad sau nu mai simt... :D