Autor Subiect: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu  (Citit de 11500 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu
« Răspuns #60 : 28.Nov.2019, 02:59:30 p.m. »
Am sesizat si la mine. Nu m-ar deranja sa nu se mai inregistreze niciodata tranzactiile  :-))
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ...

« Răspuns #61 : 28.Nov.2019, 03:04:45 p.m. »
Asa am zis si eu initial, dar imi sta pe creier ideea de a nu fi platit efectiv. Si culmea, toate produsele cumparate erau pentru donatii, deci pot spune deocamdata ca a donat Carrefour pt. mine.

Offline ASZ

« Răspuns #62 : 28.Nov.2019, 03:19:40 p.m. »
Am reusit sa fac plata 9aduca sa preia suma dorita de pe cardul virtual).
Un pic ciudata a fost tranzactia, adica mi-au retras 731.79 lei, in valoare de 150 EUR (4.000 UAH) .. adica un crus de 4.8786 lei/EUR ... WTF Revolut, parca aveai curs mai bun :(

Offline ...

« Răspuns #63 : 28.Nov.2019, 03:22:33 p.m. »
De ce nu ai deschis un cont in grivne, cu schimb valutar din lei?

Offline rzv

« Răspuns #64 : 28.Nov.2019, 03:46:29 p.m. »
AM platit in Grecia, la un restaurant in octombrie 1,9 E, in loc de 19 E...greseala lor. Nu am vazut pe moment,am vazut dupa ce am ajuns acasa, verificand platile din vacanta.
 Dupa aproape doua saptamanani, au venit inapoi 1,9E si au luat din cont 19E .... aveam acolo ceva suma schimbata in E pt cheltuieli.

Eu ma declar multumit de Revolut, il folosesc la plati pt Aliexpress si alte cumparaturi on line de la magazine mai ciudate.
Transferul catre nr de telefon este super ok,vad in agenda din ce in mai multe persoane folosind
Niste neni din SUa au refuzat plata, blocat banii ( probabil ca pt verificare) dupa care in 24 ore au fost deblocati si am putut face din nu plata la acelasi vanzator, cu acelasi card Revolut si aceeasi suma.

• Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline ASZ

« Răspuns #65 : 28.Nov.2019, 03:47:56 p.m. »
De ce nu ai deschis un cont in grivne, cu schimb valutar din lei?
Pt. ca nu exista moneda asta in Revolut ? :)
Plus ca el dorea sa retraga EUR .... asa ca am verificat cursul EUR/Lei .. am lasat in cont lei ca sa se faca automat conversia ... poate ca au exista ceva comisioane la plata intr-o tara care nu are Revolut-ul implementat ...
Poate ca au simulat plata la un POS de hotel, ceva gen Booking .. si acolo sa fi fost ceva comision (de 14-16 lei pt. aceasta tranzactie .. si atunci ar fi ok cursul de 4.78)

The following users thanked this post: ...

Offline kellogs

« Răspuns #66 : 28.Nov.2019, 06:15:58 p.m. »
A reusit cineva sa creeze un link de plata *fara* a avea card de credit / debit fizic dela Revolut ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Fujitsu

« Răspuns #67 : 28.Nov.2019, 06:30:31 p.m. »
Ce înțelegi prin "link de plata" ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline kellogs

« Răspuns #68 : 28.Nov.2019, 07:07:16 p.m. »
Mergi la Plati, Cere bani, apesi butonul cu "link de plata". Face un link si il dai cui doresti; plata se face cu orice card, nu mai este nevoie de Revolut la platitor.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Fujitsu

« Răspuns #69 : 28.Nov.2019, 07:40:24 p.m. »
Da, am verificat, se poate. Am cerut bani de la cineva care nu are revolut și a plătit cu un card oarecare urmând link-ul.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4