Autor Subiect: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu  (Citit de 11492 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Revolut, alternativa digitala la BRD, BT, ING sau mai stiu eu
« Răspuns #130 : 01.Mar.2021, 03:11:08 p.m. »
Au in continuare, nu aduce nicio schimbare bank charter-ul la ratele de schimb.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

« Răspuns #131 : 01.Mar.2021, 03:31:05 p.m. »
Revolut avea cele mai mici comisioane la schimb valutar
  Si inca are, aseara am verificat c-o achizitie .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #132 : 04.Mar.2021, 04:39:47 p.m. »
Ceva mai multe informatii:

Vodafone oferă 30% cashback la plățile cu cardul Revolut atât online, cât și în magazinele fizice

Despre conditii noi legate de comisionarea retragerilor:

Citat
Săptămâna trecută Revolut a anunţat şi noi comisioane pentru retragerea de bani de la bancomat. Până acum posesorii de carduri Revolut cu planul Standard aveau o limită de 800 de lei pentru retrageri lunare gratuite de la bancomat. După atingerea pragului plăteau comision 2%.
Din 23 aprilie 2021, aveţi şi o limită lunară de 5 retrageri de la bancomat, în afară de cea de 800 de lei, iar la şasea extragere aveţi comision. Există o schimbare şi aici: comisionul de 2% rămâne, dar există şi un comision minim de 5 lei. Asta înseamnă că vei plăti suma mai mare dintre 5 lei şi 2% din retragere.

Despre licenta bancara in Romania
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #133 : 24.Mar.2021, 02:22:26 p.m. »
Alaltaieri am primit aproape 16 lei cashback in contul Revolut, fara alte explicatii. Nu stiu sa ma fi inscris anterior la vreo campanie.

Aseara mi-a aparut in aplicatie tab-ul cu oferta Vodafone cashback, pe care...am activat-o. 

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #134 : 19.Mai.2022, 02:13:47 p.m. »
Modificari, modificari...

Nu știu cum e in România dar am fost de Paste in Germania. M-a costat mai mult sa cumpăr cu cardul Revolut decât cu cardul băncii mele, exact invers de cum a fost acum 1 an...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ...

« Răspuns #135 : 19.Mai.2022, 02:41:58 p.m. »
In ce sens, conversia din coroane suedeze in euro te-a costat, indiferent de suma schimbata? La noi, cu pachetul standard gratuit, 5000 de lei pot fi schimbati gratuit in monedele disponibile.

Offline enicky

« Răspuns #136 : 19.Mai.2022, 02:56:25 p.m. »
...Nu știu cum e in România dar am fost de Paste in Germania.
La noi e mai ca pentru saraci asa, pe revolut e cel mai bun curs leu-ruro sau leu-dolar.
     Si dac-au vazut ca te-ai "miscat" din Suedia in Germania, s-au prins ca esti in lovele grele si ti-au dat un curs "bun" ! :-))
  La noi cand vede ca faci tranzactii mici, iti mai trimit cate-o donatie, cum a patit @cad in Martie. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #137 : 19.Mai.2022, 05:10:13 p.m. »
In ce sens, conversia din coroane suedeze in euro te-a costat, indiferent de suma schimbata? La noi, cu pachetul standard gratuit, 5000 de lei pot fi schimbati gratuit in monedele disponibile.

Simplu, am luat cardul Revolut pentru ca atunci când cumpăram cu cardul era mai bun cursul la Revolut, cu 10-15%. Acum a fost invers, m-a costat mai mult in coroane sa cumpăr cu Revolut decât cu cardul băncii mele. Cu vreo 5%. Am auzit ca băncile au luat masuri pentru ca multi clienți au plecat sa plateasca cu Revolut. Acum am si văzut. Au redus comisioanele.

Offline ...

« Răspuns #138 : 19.Mai.2022, 05:30:37 p.m. »
Dacă ai făcut tranzacții seara și în weekend, e posibil. Dar eu schimb din capul locului în moneda țării respective și apoi toate plățile sunt efectuate fără comisioane.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #139 : 19.Mai.2022, 05:47:30 p.m. »
Pai am făcut lucrurile cu cap, ca sa compar mere cu mere. Si asta a fost, când am plătit parcarea in Germania in zile diferite cu card diferit, am constatat cate coroane mi-a luat Revolut si cate banca suedeza. La 20 de Euro o diferență de vreo 8 coroane, adica cam 0.78 euro, m-a costat in plus sa plătesc cu cardul Revolut. Pe amândouă carduri am coroane. Acum un an era invers, chiar mai mult, diferența era in favoarea Revolut cu pana la 15%.
Asta înseamnă ca Revolut a ridicat comisioanele iar banca suedeza le-a micșorat. In România se pare ca băncile au ridicat si mai mult comisioanele... O sa fac un test când ajung in tara la cumpărături in lei, de curiozitate.