Autor Subiect: TRAKIA SIBIU  (Citit de 6403 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: TRAKIA SIBIU
« Răspuns #10 : 14.Ian.2010, 10:02:33 a.m. »
ei na
inseamn ca ca el a dat pretul fara TVA si eu nu m-am obosit sa il mai calculez ca sa il pun pe forum

Pai daca alea sunt preturi fara TVA, nu ma mir ca i-a fost rusine sa le spuna cand i s-au cerut direct...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 14.Ian.2010, 10:26:07 a.m. »
@bogdanb, confunzi cumva cu @CosminST de la Marshal, Valcea? (scuze daca ma insel) Pe el l-am rugat eu sa ne zica preturile...
Presupun ca in postul lui @miocrl e vorba de vreun Cosmin de la Sara Motors.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

Re: TRAKIA SIBIU????
« Răspuns #12 : 14.Ian.2010, 10:32:19 a.m. »
am comparat Sara si Trakia..
                                       Trakia                                                     Sara
- ulei motor:  5W30 (mobile 1) - 4,2 l x 48,20 = 202.44  |         4L X 32.00    =128 (5w40 C3 MAG 107,09 cosmin fara TVA)
........

revin cu o explicatie..

in stanga sunt preturile fara TVA.. de la Trakia de ieri   |  in dreapta sunt: preturiel de la Sara cerute de mine in Noiembrie(iar intre paranteze sunt preturile platite de cosmin, preturi fara TVA ~= cu cele primite de mine cu TVA inclus)

• Hero Member
« Răspuns #13 : 14.Ian.2010, 10:35:03 a.m. »
Aaa ok, cosmin de pe forum. Got it ;)

@miocrl, in dorinta ta de a scrie totul cat mai restrans, uite ca nu mai pricep :D

Offline miocrl

« Răspuns #14 : 14.Ian.2010, 10:43:04 a.m. »
da e vorba de @cosmin.. de pe forum..  :dknw:

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #15 : 14.Ian.2010, 11:23:57 a.m. »
Jumate de pagina ptr mine? :))
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 14.Ian.2010, 11:27:13 a.m. »
nu @cosmin. ai fost confundat doar cu alt cosmin :)

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #17 : 14.Ian.2010, 11:31:13 a.m. »
stiu @miocrl, de aia am si zis...

Back to topic : Am vazut aici pareri bune despre Trakia dar interesant ar fi sa stim cum se comporta in cazurile de inlocuiri in garantie. Au "canal" bun cu Suzuki Corp Ungaria? Ca daca da si daca SRM nu se misca repede , pai mai bine ma duc la Sibiu...mai vad si eu restul familiei,etc...:)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline proton

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #18 : 11.Apr.2010, 08:33:23 a.m. »
Salut si Hristos a Inviat;Mi-am luat Splash-ul de la TRAKIA Sibiu in iulie 2008 si am fost foarte multumit de serviciile lor.Daca am ajuns mai tarziu la programare sau la ora de inchidere m-au asteptat,daca am avut nevoie de sfaturi am dat un telefon si le-am primit cu amabilitate.La revizia de 45000 a trebuit sa mai scot ceva bani de pe card si mi-au zis ca pot plati factura la 30 de zile,sa nu ma stresez.Intotdeauna amabili si profesionisti,nu se umfla in pene si te baga in seama cand ai nevoie de ei,departe de comportamentul mecanicilor de service care prin nestiinta lor iti provoaca felul de cheltuieli.
 Peste vreo doua saptamani ma duc iarasi la Sibiu pentru revizia de 60000 si sper sa ma trateze ca si pana acum.
 Preturile la revizii au fost cu aproximatie 400 ron,-la 15000,430 ron -30000 km,800 ron-45000 km despre care mi-au explicat de ce a fost mai scumpa si urmeaza cea de 60000.
Ca ex proprietar de second va spun sincer ca prefer sa platesc revizia si sa nu am probleme plus serviciile de calitate oferite de marca decat sa stau cu o rabla veche in parcare.
Nici placutele de frana nu le-am schimbat inca....Salutare tuturor si multi Km fara probleme din Petrosani,HD. :)

• Hero Member
« Răspuns #19 : 11.Apr.2010, 05:08:14 p.m. »
Mi-am luat Splash-ul de la TRAKIA Sibiu in iulie 2008................Peste vreo doua saptamani ma duc iarasi la Sibiu pentru revizia de 60000
Uau nu stiam ca avem si Spalsh-uri asa "vechi" :) :pardon: Sa-ti traiasca si la cat mai multi km cu buburuza!
Multumim pentru informatii despre service-ul din Sbiu!