Salut si Hristos a Inviat;Mi-am luat Splash-ul de la TRAKIA Sibiu in iulie 2008 si am fost foarte multumit de serviciile lor.Daca am ajuns mai tarziu la programare sau la ora de inchidere m-au asteptat,daca am avut nevoie de sfaturi am dat un telefon si le-am primit cu amabilitate.La revizia de 45000 a trebuit sa mai scot ceva bani de pe card si mi-au zis ca pot plati factura la 30 de zile,sa nu ma stresez.Intotdeauna amabili si profesionisti,nu se umfla in pene si te baga in seama cand ai nevoie de ei,departe de comportamentul mecanicilor de service care prin nestiinta lor iti provoaca felul de cheltuieli.
Peste vreo doua saptamani ma duc iarasi la Sibiu pentru revizia de 60000 si sper sa ma trateze ca si pana acum.
Preturile la revizii au fost cu aproximatie 400 ron,-la 15000,430 ron -30000 km,800 ron-45000 km despre care mi-au explicat de ce a fost mai scumpa si urmeaza cea de 60000.
Ca ex proprietar de second va spun sincer ca prefer sa platesc revizia si sa nu am probleme plus serviciile de calitate oferite de marca decat sa stau cu o rabla veche in parcare.
Nici placutele de frana nu le-am schimbat inca....Salutare tuturor si multi Km fara probleme din Petrosani,HD.