0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: hippo din 28.Feb.2019, 04:16:40 p.m.vezi la consum cu automata, colegii cu 1.4 se plangeau de noul soft al cutiei ca le crescuse la 14 in oras "am auzit", "unii ziceau", "cred ca", "poate ca"Se poate si asa, cum s-ar zice.
vezi la consum cu automata, colegii cu 1.4 se plangeau de noul soft al cutiei ca le crescuse la 14 in oras
am vazut cu ochii mei la masina amicului cu care am venit la ultima intalnire de la polivalenta consumul de 14 urban.chiar discutam cu el ca la s-crossul sotiei MT e 10.5-11 pe acceasi ruta, cu acelasi motor, suntem vecini, iar el nu scade sub 14.am scris ca sa iei in considerare si aspectul asta la achizitie
Citat din: Auctor din 28.Feb.2019, 04:28:58 p.m.Citat din: hippo din 28.Feb.2019, 04:16:40 p.m.vezi la consum cu automata, colegii cu 1.4 se plangeau de noul soft al cutiei ca le crescuse la 14 in oras "am auzit", "unii ziceau", "cred ca", "poate ca"Se poate si asa, cum s-ar zice.atâta timp cât tu esti fericit nu baga în seama ce zic altii.e ca si în casnicie, daca nu-ti convine peste cinci ani o schimbi cu alta mai tânara. cu motorul de 1000 m-am dat cu o balena, si mie mi s-a parut o râsnita sprintena, comparabila cu 1300-le de pe ignis-ul meu.chiar n-ai zice ce iute e la capacitatea aia.
O mica completare, daca am retinut bine din cartea masinii. Motorul de 1.0, are filtru de particule, cel de 1.4 nu are. Sper sa iti foloseasca informatia.
Citat din: andrei_r0 din 28.Feb.2019, 05:00:16 p.m.O mica completare, daca am retinut bine din cartea masinii. Motorul de 1.0, are filtru de particule, cel de 1.4 nu are. Sper sa iti foloseasca informatia.Si e de bine sau de rau?