Autor Subiect: Accident usor  (Citit de 8599 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

discovery2

• Vizitator
Re: Accident usor
« Răspuns #40 : 11.Oct.2009, 12:09:37 a.m. »
Sigur, primul drum va fi la asigurator (pb ca duminica nu o sa gasesc pe nimeni, dar luni, la prima ora, o sa fiu acolo)... dar imediat dupa, as vrea sa ajung in service, unde sa se faca adevarata constatare (inclusiv geometrie spate!). In acest moment, doar in Autonet am incredere.
p.s. da, am ajuns "pe roti"...
« Ultima Modificare: 11.Oct.2009, 12:18:38 a.m. de discovery2 »

Offline sanduraveica

« Răspuns #41 : 11.Oct.2009, 12:22:21 a.m. »
Imi pare rau de beleaua cazuta pe capul tau discovery, mai dai si de aiuriti ca asta, daca pot sa zic noroc ai avut cirligul care te-a mai salvat. Poti sa te duci cu incredere la Autonet am fost si eu si am fost multumit si mai e si Way of Life acolo.
  • Ignis

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #42 : 11.Oct.2009, 12:35:44 a.m. »
Stai linistit, ca nu pare sa fie nimic afectat in afara de spoiler si armatura (sau fagurele, nu stiu cum e la ignis) de sub el.
La prima constatare cu inspectorul de daune se trec doar reperele care sunt vizibile. Dupa ce te duci in service, daca se descopera ca sunt si alte probleme, se face o reconstatare la care participi tu, inspectorul de daune si un reprezentant al service-ului.

LE: @discovery: Eu vad ca ai username  S_Ignis si doar display name e pus discovery. Deci incearca cu user: S_Ignis si aprola ta. Da-mi un pm daca nu merge.
« Ultima Modificare: 11.Oct.2009, 12:43:28 a.m. de deconectat »
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

discovery2

• Vizitator
« Răspuns #43 : 11.Oct.2009, 11:23:16 a.m. »
Multumesc. E bine de stiut faptul ca constatarea de la asigurator este doar una provizorie...

L.E.

Va mai rog ceva: Ce verificari va trebui sa cer cand o sa ajung in service? Eu m-am gandit la urmatoarele:

- verificare punte spate (daca sunt elemente indoite)
- verificare geometrie spate (mi se pare obligatoriu)
- verificare geometrie fata (era o curba la 90 de grade, iar in momentul impactului rotile fata erau deja la un anumit unghi)
- verificare telescoape
- verificare conducte (in special cele de frana)

A mai ramas ceva? sau e vreo exprimare incorecta in cele de mai sus?
« Ultima Modificare: 11.Oct.2009, 12:22:59 p.m. de discovery2 »

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #44 : 11.Oct.2009, 01:12:32 p.m. »
Ai rabdare sa-ti ridice masina pe elevator si se va vedea exact ce e pe dedesubt. Eu nu cred ca ai niciuna din problemele de mai sus.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline danker

« Răspuns #45 : 11.Oct.2009, 03:09:33 p.m. »
- Nu exagera, fi calm Discovery, este asa cum scrie si pe aici un acident usor incet si cu rabdare se fac toate, nu cred sa fie problemele pe care le enumeri, mai neplacut este cu umblatu' si ca o sa stai si pierzi timpul dupa toti care mai de care fara chef, o sa astepti probabil dupa piese... chestii d'astea.  oricum iti tin pumnii ! >:D<
« Ultima Modificare: 11.Oct.2009, 10:54:58 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #46 : 12.Oct.2009, 08:33:13 a.m. »
Decontare directa cu Astra exista.Discovery, da-mi un telefon cand citesti asta si iau eu legatura cu baietii de la daune.Cer scuze ca nu am vazut mai devreme dar in weekend am fost plecat.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 12.Oct.2009, 06:48:29 p.m. »
Salut!
Dupa o zi groaznica (a trebuit sa mai fac un drum pana la Targoviste), pot spune ca am incheiat in varianta cea mai optimista. Pe scurt, s-au intamplat urmatoarele:

- 8.00 - plec de acasa (din zona Titan)
- 9.30! - ajung la sediul ASTRA din Barbu Vacarescu
- pana pe la 10.45 duc lupte cu angajatii (inclusiv jurista) sa-mi accepte formularul - FARA SUCCES! (dar ii inteleg, erau vreo doua greseli)
- 11.00 - decid sa ma duc la Targoviste pt a completa o noua hartie. Aranjez cu tipul sa ne intalnim la sediul ASTRA de acolo si sa ma astepte cu coloana lui completata
- 12.30 - ajung la locul de intalnire
- 13.00 - ajunge si el! :-S

Completam formularul de fata cu un inspector care face si poze masinii "vinovate". Imi da un bilet cu nr lui de tel (sa fie sunat, in caz de "Doamne fereste")

- 15.00 - intru in Buc. Pe Stefan cel Mare imi vine ideea sa mai trec o data pe la ASTRA, poate mai gasesc pe cineva la ghiseu
- 15.20 - Sunt la biroul "preliminar", unde imi spune ca nici formularul asta nu e bun (respectivul facuse trei modificari (prin ingrosare)). Imi sar dracii! Scot biletul si o pun sa-si sune colegul din Targoviste... Cedeaza si-mi accepta formularul, fara sa mai sune...
Urmeaza o grea asteptare sa-mi vina randul la inspector, in ideea ca am bafta sa nu se prezinte vreun programat...
- 16.45 - AM BAFTA si intru "la constatare"! ... si in sfarsit dau peste o persoana ok. A notat acolo ce se vede spart si a zis ca restul se constata in service. Exact ce imi doream!
La finalul discutiei vine si "bomba zilei". Agreeaza AUTONET!  #:-S

Deci WayOfLife, sunt din nou clientul vostru... As vrea sa te sun pentru o programare, dar nu am nr de tel. Daca mi-l poti da pe pm, ar fi perfect!
Multumesc.
« Ultima Modificare: 12.Oct.2009, 09:54:24 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline sanduraveica

« Răspuns #48 : 12.Oct.2009, 10:11:13 p.m. »
Te-ai chinuit rau dar,cea a fost mai rau sa dus si se pare ca se va termina cu bine, baietii te-au linistit cu folos si pina la urma ajungi la Mihai.  #:-S.E cea mai buna veste.Mult noroc!
  • Ignis

Offline danker

« Răspuns #49 : 02.Nov.2009, 01:10:36 p.m. »
- Nu ne-ai mai tinut la curent Discovery, care mai este situatia?
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !