Autor Subiect: Accident usor  (Citit de 8598 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: Accident usor
« Răspuns #30 : 10.Sep.2009, 12:33:00 p.m. »
Csaba, sincer, te compatimesc; vei avea de tras cu firma aia de asigurari; oricum ei despagubeau cu greu inainte, acu, adaugand si criza financiara, or sa tina cu dintii de bani.
Nu stiu in ce masura te va putea ajuta CSA-ul - astia, functie de interese, isi declina sau nu competentele in problemele de genul acesta (stiu si situatii in care s-au implicat si situatii in care au refuzat a se implica).
Poti face pana una-alta si o plangere la OPC (in cazul in care tu, ca si persoana fizica esti proprietarul masinii).

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #31 : 10.Sep.2009, 02:10:52 p.m. »
     Povesteam pe forumuri acum mai bine de un an ce am avut de tras cu ţeparii de la carpatica. CSA nu face decît să ceară explicaţii asiguratorului, acesta le rezolvă cu copy-paste, după care îţi servesc respectiva partitură fără a verifica  dacă firma nu face altceva decît să se sustragă de la executarea obligaţiilor asumate prin contractul de asigurare. OPC s-a implicat într-adevăr, din cîte ştiu chiar au amendat asiguratorul, oricum i-au presat cu telefoane şi vizite. X-(
    Sfatul meu este să întrerupeţi colaborarea cu această firmă, eventual la expirarea duratei contractului de asigurare.
    Baftă Csaba, dacă e nevoie apelează la OPC ! :dknw:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #32 : 10.Sep.2009, 06:30:35 p.m. »
multumesc de sfaturi.pina una alta am fost ieri la locul faptei pt.reconstituire s-au facut niste poze +declaratia agentului comunitar care a fost martor si trimis dosarul la reevaluare.acum sint in asteptari si dupa cum s-a exprimat dl.dir. de banca [CEL CU BMW]in cazul unui raspuns negativ din partea carpatica el va suporta toate cheltuielile de reparatii.

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #33 : 10.Sep.2009, 06:39:28 p.m. »
Ce situatie de cacao, si f..t si cu banii luati! Carpatica ai spus?

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #34 : 10.Sep.2009, 06:51:07 p.m. »
din pacate omul si-a facut rca la carpatica.poate daca ar fi fost la alt asigurator mergeau altfel lucrurile

discovery2

• Vizitator
« Răspuns #35 : 10.Oct.2009, 08:09:29 p.m. »
Salutare tuturor!
Mi-am facut un nou user (sper, temporar) deoarece nu ma mai pot loga pe cel vechi (discovery). Nu stiu care este cauza... mie imi spune ca userul nu exista...

In al doilea rand... Am patit-o si eu!... si am nevoie de ajutorul vostru urgent. Este prima data cand ma aflu in situatia asta si nu vreau sa fac greseli.

Pe scurt:
Sambata, 10. 10. 2009, in jurul orei 13 (intrarea in Targoviste), opresc la indicatorul STOP intr-o intersectie. Dupa cca o secunda, are loc impactul! (destul de dur... cred ca daca nu aveam tetiera, nu mai scriam acum). Soferul unui Peugeot 206, ramas cu privirea furata, ma loveste "in plin". Am acceptat sa mergem la asigurator (Astra) pentru un constat amiabil. Fiind insa Sambata, la sediu nu am gasit pe nimeni. In situatia asta am acceptat sa-mi dea copie dupa acte + o declaratie in care recunoaste cele intamplate, urmand ca luni sa merg eu singur la sediul Astra din Bucuresti (el este din Targoviste) si sa inchei constatul amiabil. Am inteles ca se poate si fara ca el sa fie prezent.
Ce va rog pe cei care ati trecut prin asta, sau care cunoasteti procedurile, este sa-mi spuneti care sunt pasii ce urmeaza si care sunt "capcanele" de care trebuie sa ma feresc.
Multumesc anticipat.
Incerc sa pun vreo doua poze...

Offline cobra20

« Răspuns #36 : 10.Oct.2009, 08:22:14 p.m. »
imi pare rau de cea ce ai patit.  Pagube? Din poza numai bara spate si continutul ei au suferit avarii. Sa le repari cat mai repede.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #37 : 10.Oct.2009, 08:52:27 p.m. »
- Imi pare rau de ce s-a intamplat, bine ca sunteti zdraveni, fierul se repara, la treaba asta cu constatul amiabil, nu ma prea pricep, iti urez sa o faci cat mai repede si sa iasa cat mai bine.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

discovery2

• Vizitator
« Răspuns #38 : 10.Oct.2009, 11:46:34 p.m. »
Multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie, sunt cu moralul "la pamant"  :)
Pagube?
Aici e problema! Eu sunt de parere ca numai intr-un service se poate constata tot ce a fost avariat. Normal mi se pare sa merg impreuna cu constatatorul intr-un service si acolo sa se faca "hartiile". Pe calea asta fac si un apel la Way of Life sa imi spuna daca lucreaza cu Astra si daca luni pot veni la Autonet pentru o constatare (si eventuale reparatii). Peugeotul m-a lovit, practic, in carlig. De-aia nu se vad avarii prea mari din exterior. Eu nu stiu ce a fost avariat pe sub masina, in puntea spate, acolo unde este prins carligul... si nu vreau sa inlocuiesc doar bara si sa raman cu masina indoita. Am nevoie de un service care "sa tina cu mine" (nu cu asiguratorul!) si care sa constate "la sange" si "fara mila", tot ce este de schimbat si tot ce este de reparat. Sper ca WoL sa citeasca postul in timp util...
« Ultima Modificare: 10.Oct.2009, 11:50:04 p.m. de discovery2 »

Offline danker

« Răspuns #39 : 10.Oct.2009, 11:51:25 p.m. »
- Tu mai intai trebuie sa rezolvi cu asiguratorul, dupa care se mai face si o constatare la service pe masura ce se demonteaza piesele afectate, oricum asa din ce se vede nu pare foarte grav, banuiesc ca te-ai intors pe rotile tale acasa, oricum iti tin pumnii.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !