Eu am rezolvat problema cu bara spate.
Cei de la Autonet sunt intr-adevar buni meseriasi, in schimb asiguratorul....
Masina a fost gata in doua zile, iar la o saptamana dupa asta, vazand ca nu dau acceptul de plata cei de la Astra, m-am dus la sediul din Barbu Vacarescu.
Mare surpriza acolo!!!!!!!!! dosarul era respins, pe motiv ca bifasem gresit o casuta in constatul amiabil. Culmea este ca a vazut inspectorul atunci, ca doar de fata cu el am scris, insa.....A trebuit sa merg eu la ei (retineti, dosarul era intocmit de o luna jumate) ca sa ma cert, sa argumentez ca nu aveam de unde sti ca nu trebuia sa bifez acea casuta si in dreptul meu, ca era de fata si inspectorul (care acum se afla in concediu), etc. Dupa ei, trebuia sa dau iar de faptas ca sa completam din nou acel constat amiabil, dar de unde sa-l iau pe om, ca este din Mures. Am ajuns la directorul de la daune, i-am explicat si l-am rugat sa ma ajute. A sunat la sediul central si a obtinut o derogare (sau asa ceva) si in 10 minute am putut lua acceptul de plata sa-l duc la service.
Toata lucrarea a costat 1684 lei, din care piesele (bara spate si stopul de marsarier) 698 lei, vopsitoria 936 lei si 50 lei manopera. Nu stiu cat ar fi costat daca as fi mers la un service de cartier si, sincer, nici nu ma intereseaza, atata timp cat a platit asiguratorul, iar lucrarea a iesit bine.
Atentie mare la completarea constatului amiabil, sa nu patiti si voi la fel.
Un singur lucru regret, ca nu am avut si o masina in fata mea atunci, asa imi schimbam si bara fata
Sa auzim de bine!