Autor Subiect: Accident usor  (Citit de 8602 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
Re: Accident usor
« Răspuns #20 : 02.Sep.2009, 05:10:21 p.m. »
Eu am rezolvat problema cu bara spate.
Cei de la Autonet sunt intr-adevar buni meseriasi, in schimb asiguratorul....
Masina a fost gata in doua zile, iar la o saptamana dupa asta, vazand ca nu dau acceptul de plata cei de la Astra, m-am dus la sediul din Barbu Vacarescu.
Mare surpriza acolo!!!!!!!!! dosarul era respins, pe motiv ca bifasem gresit o casuta in constatul amiabil. Culmea este ca a vazut inspectorul atunci, ca doar de fata cu el am scris, insa.....A trebuit sa merg eu la ei (retineti, dosarul era intocmit de o luna jumate) ca sa ma cert, sa argumentez ca nu aveam de unde sti ca nu trebuia sa bifez acea casuta si in dreptul meu, ca era de fata si inspectorul (care acum se afla in concediu), etc. Dupa ei, trebuia sa dau iar de faptas ca sa completam din nou acel constat amiabil, dar de unde sa-l iau pe om, ca este din Mures. Am ajuns la directorul de la daune, i-am explicat si l-am rugat sa ma ajute. A sunat la sediul central si a obtinut o derogare (sau asa ceva) si in 10 minute am putut lua acceptul de plata sa-l duc la service.
Toata lucrarea a costat 1684 lei, din care piesele (bara spate si stopul de marsarier) 698 lei, vopsitoria 936 lei si 50 lei manopera. Nu stiu cat ar fi costat daca as fi mers la un service de cartier si, sincer, nici nu ma intereseaza, atata timp cat a platit asiguratorul, iar lucrarea a iesit bine.
Atentie mare la completarea constatului amiabil, sa nu patiti si voi la fel.
Un singur lucru regret, ca nu am avut si o masina in fata mea atunci, asa imi schimbam si bara fata :D :D :D :D :D
Sa auzim de bine!
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline danker

« Răspuns #21 : 03.Sep.2009, 12:24:03 a.m. »
- Bine ca ai rezolvat-o ! :)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #22 : 03.Sep.2009, 02:54:46 p.m. »
Un singur lucru regret, ca nu am avut si o masina in fata mea atunci, asa imi schimbam si bara fata     
Sa auzim de bine!

Ai grija ce iti doresti ca..... >:)
Totul e bine cand se termina cu bine (sa moara Murphy de ciuda)  :D

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #23 : 04.Sep.2009, 04:45:14 p.m. »
azi am primit raspuns de la CARPATICA

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #24 : 04.Sep.2009, 06:11:47 p.m. »
in primul rand astia nu stiu sa scrie :)

Offline danker

« Răspuns #25 : 04.Sep.2009, 06:23:59 p.m. »
- Cum adica " Pagubitul nu descrie imprejurarile........... si nu mentioneaza cine se face vinovat de producerea accidentului " ?

Offline csaba

• Full Member
« Răspuns #26 : 04.Sep.2009, 06:35:42 p.m. »
masina fiind parcata iar la intoarcerea din piata am sesizat avariile nu stiu cum ar trebui sa descriu imprejurarile prin care s-a intimplat evenimentul.oricum luni primul meu drum va fi la CARPATICA insotit de un avocat.

razak

• Vizitator
« Răspuns #27 : 04.Sep.2009, 06:45:46 p.m. »
Cacatu asta de constatare amiabila e mai mult in favoarea jigodiilor de la firmele de asigurari!

Tampitilor! Cu totii vrem sa luam si sa nu dam!  Mecanismu lor e simplu , RCA ieftin cu care te agata pe tine drept client, apoi cand vine vorba sa despagubeasca eventualii pagubiti cauta nod in papura ca sa nu faca asta.

Concluzie? Chiar daca platesti mai mult pt un RCA la o firma respectabila ramai OM In fata celui pe care l-ai pagubit!

Si aici JOS PALARIA pentru ALLIANTZ  :pardon:

Offline csaba

• Full Member
« Răspuns #28 : 07.Sep.2009, 07:28:38 p.m. »
am fost azi la carpatica cu agentul comunitar care a fost de servici in ziua intimplarii accidentului si am depus la dosar declaratia dinsului privind imprejurarile producerii evenimentului.miine ducem masinile la fata locului pentru reconstituire si dosarul va fi trimis la sibiu pt.reanalizare.in cazul in care raspunsul va fi din nou negativ am promisiunea de la domnul cu bmw ca va repara masina pe cheltulala proprie si va recupera banii in instanta.intre timp am facut o sesizare si la CSA .aveti grija de voi si s-auzim numai de bine

Offline danker

« Răspuns #29 : 07.Sep.2009, 08:01:13 p.m. »
-Nu te lasa csaba, oricum individul cu BMW-ul, pare de bun simt,