0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cam ciudat ca ai ramas fara el...stiu ca este conectat la 1 furtunas care duce la radiator iar din fundul lui ( al capacelului ) mai pleaca unul ( un furtunas ) care duce spre fundul vasului de expansiune. Deci si daca vrei sa-l pierzi cu mare greutate poti fiind tinut de catre cele doua furtunase din cauciuc. Inseamna ca ti s-a completat la service si au uitat sa-l puna dar totusi nu vad rostul deconectarii lui de la furtunase.... Se poate completa bine-mersi pe langa el dupa ce este scos chiar daca este tinut / conectat la furtunase. In fine , bine ca ai rezolvat rapid. Totusi cam scumpa acea garnitura....mai scumpa decat capacul in sine. Ma gandesc ca ar fi fost logic macar sa vina ambele piese la pachet.
Capacul la Vitara nu are nicio supapă. Poți sufla prin ambele capete. Ajută doar să nu intre impurități, in rest nu-i văd rolul
Nu stiu dacă a scăzut nivelul. Am verificat nivelul după ce am observat lipsa capacului. Era la mijloc intre minim și maxim. De curiozitate, verificați și voi dacă are capacul ăla vreo supapă.. Doar garnitura aia are o prelungire care acoperă o parte din gaura din capac, in rest nu e nimic .