Autor Subiect: Suzuki Royal Motors Pitesti  (Citit de 22820 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Suzuki Royal Motors Pitesti
« Răspuns #40 : 14.Dec.2016, 05:53:38 p.m. »
@crsors:

Sa te bucuri de masina!

Poate incepi un jurnal al ei.
Te asteptam.  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #41 : 14.Dec.2016, 10:46:25 p.m. »
@enicky, era clar că e o glumă, sper
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

« Răspuns #42 : 14.Dec.2016, 11:17:59 p.m. »
    Daaaa ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline emil_greus

« Răspuns #43 : 16.Ian.2017, 07:28:42 a.m. »
De săptămâna trecută a început colaborarea mea cu Royal pe partea Suzuki. Am tot colaborat cu ei ca posesor de Ford.

Pana acum totul a decurs normal. O bila alba pentru reprezentantul de vânzări -foarte amabil și volubil. Am plătit avansul pentru masina din semnatura cu data maxima de livrare 1 iunie.

Sper intr-o colaborare bună pana la livrare+servisare ulterior.
O sa va țin la curent.

Offline aleksanders

« Răspuns #44 : 16.Ian.2017, 08:58:48 a.m. »
oau - ai vrut tu special in iunie?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline marcone

« Răspuns #45 : 16.Ian.2017, 10:36:26 a.m. »
Probabil ca pentru Suzuki Vitara, 1,6 benz., 2WD, AT, Passion trebuie sa stai la coada serios.

Offline emil_greus

« Răspuns #46 : 16.Ian.2017, 11:48:35 a.m. »
Pentru mine e ok în iunie, fiindcă atunci vin în tara , dar asa cum am înțeles, oricum se așteaptă pana în mai/ iunie pentru modelul asta.

1 iunie este o data acoperitoare ținând cont ca avansul s-a achitat săptămâni trecuta. Sper sa nu fiu nevoit sa renunț la comanda. Vom vedea.

Offline PAR

« Răspuns #47 : 16.Ian.2017, 08:40:43 p.m. »
Bun venit si felicitari pentru noua achizitie! Asteptare usoara si drumuri placute sa ai!  :)
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline tra

« Răspuns #48 : 14.Feb.2017, 07:55:12 p.m. »
Azi am primit un telefon de la dealer cum ca mașina a ajuns în curtea lor (in contract este stipulata livrarea in jurul datei de 15!) Livrarea efectiv se face pe 17 din cauza beneficiarului  :fluier:
Inca un 10 pentru dealerul din Pitesti.
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline kellogs

« Răspuns #49 : 20.Sep.2017, 11:52:36 a.m. »
Am fost pentru revizie de 1 an. Dupa ce le-am zis de 3-4 ori ca vreau sa fiu de fata cand verifica ei trepidatiile in volan acuzate de mine, am fost chemat doar sa ridic masina dupa o vizita la casierie. Insist, aflu ca le'a verificat directorul de service si surpriza, nu a gasit nimic. Habar nu am daca omul a verificat din moment ce am fost chemat la plata de cum a iesit masina din garaj. Ma abordeaza ceva posibil client venit pe acolo, ma intreaba una alta, ii zic ofurile. Trece si directorul de service pe acolo si intervine. Cica am pierdut super garantia la tabla pentru ca am pus folie. Nu e suparare, oricum nu prea aveam garantie la tabla. A ramas ca ma suna ei pe alaltaieri cand le vin niste masini, asa ca sa compar trepidatiile de la a mea cu una din cele nou venite, diesel. M'a sunat din parti...

In atelier s'a ocupat un nene mai in varsta, inalt si subtire. De el is multumit. Alaturi insa era un alt mecanic care nu reusea sa monteze nu stiu ce pe sub un Ford si injura neneee....

Una peste alta, ma gandesc sa renunt la garantia lor. Imi pare ca e doar pe hartie.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/