Am fost pentru revizie de 1 an. Dupa ce le-am zis de 3-4 ori ca vreau sa fiu de fata cand verifica ei trepidatiile in volan acuzate de mine, am fost chemat doar sa ridic masina dupa o vizita la casierie. Insist, aflu ca le'a verificat directorul de service si surpriza, nu a gasit nimic. Habar nu am daca omul a verificat din moment ce am fost chemat la plata de cum a iesit masina din garaj. Ma abordeaza ceva posibil client venit pe acolo, ma intreaba una alta, ii zic ofurile. Trece si directorul de service pe acolo si intervine. Cica am pierdut super garantia la tabla pentru ca am pus folie. Nu e suparare, oricum nu prea aveam garantie la tabla. A ramas ca ma suna ei pe alaltaieri cand le vin niste masini, asa ca sa compar trepidatiile de la a mea cu una din cele nou venite, diesel. M'a sunat din parti...
In atelier s'a ocupat un nene mai in varsta, inalt si subtire. De el is multumit. Alaturi insa era un alt mecanic care nu reusea sa monteze nu stiu ce pe sub un Ford si injura neneee....
Una peste alta, ma gandesc sa renunt la garantia lor. Imi pare ca e doar pe hartie.