0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am facut si eu revizia de 15000 saptamana asta; miercuri. N-am decat 12500 dar urmeaza sa plec intr-o excursie mai lunga si am fost mai mult ca sa stiu ca-i verificata un pic, decat pt. revizia in sine.Am fost la BS pentru ca, incredibil dar adevarat, era mai scump la Radacini. La Autonet nu am intrebat pentru ca is prea proaspeti in problemele Suzuki. O sa-i iau in calcul la viitoarele revizii, daca feedback-ul de la clienti e bun.Pret final: 738RON (La Radacini 750RON).
Dupa parerea mea mea, astfel de preturi nu prea concureaza cu ce se practica la Rm. Valcea sau Oradea, unde revizia de 15.000 e cam la 300 de lei...
Citat din: ..::Khaos::.. din 31.Aug.2009, 06:17:06 p.m.Dupa parerea mea mea, astfel de preturi nu prea concureaza cu ce se practica la Rm. Valcea sau Oradea, unde revizia de 15.000 e cam la 300 de lei... La Rm Valcea revizia de 30000 era intr-adevar 330 dar nu schimbau in pretul asta decat uleiul si filtru ulei , atat. Daca le pui si pe astea plus maopera aferenta tot la pretul din Pitesti ajungi. Iar in ceea ce priveste B&S sunt extraordinar de scumpi. Nu trebuie sa le platesc eu din revizii spatiul din zona comerciala si puzderia de angajati. Chiar nu stiu cum apare in factura pretul de 1300 ca uleiul si filtrele banuiesc ca tot p-acolo se invart