FritzVonSpritz e doar teoretic detinatorul unui Ignis GL albastru, care trebuia sa vina in Ianuarie si inca nu se stie nimic de el, cica ar fi prin Ungaria de vreo 2 saptamani.......Asa ca pana apare, mai are de asteptat, exact ca initiatorul acestui topic, care si el e in asteptare, dar oare pe cand livrarea? .......Pana la detinator efectiv se pare ca mai este...
Insa am si eu ceva de comentat, adica, omu e tocmai din Dorohoi iar eu din Cluj, deci ne desparte o jumate de tara
Al 2-lea aspect : Mie imi e ca daca demontam/montam usi-geamuri, dealerul, sau la verificari tehnice, nu vor avea nimic de comentat? in sensul ca tu ai GL, de unde ai geamuri fumurii ?.......sau Ai umblat la geamuri / usi.....salut, ai pierdut garantia, ca si daca pui o nevinovata lampa de portbagaj o pierzi, d=apai daca te apuci de demontat.......bine, in cazul in care s-ar face la ei (dealer), ar fi mai "comestibila" problema
3. Nu mai bine am face schimb ? Iti dau eu Ignis GL chel si imi dai GL+.....mai negociem la diferenta.....
P. S. Nu stiu in ce conditii s-ar putea face schimbul......oare vanzare-cumparare dubla, sau ce modalitate ar fi ?