Salutari,
Azi am fost sa-mi fac revizia de un an la S-Cross si cum planuiam sa schimb Swiftul tatalui cu noul Swift, am zis sa incep sa ma interesez de preturi, durata livrare, rabla etc. daca tot sunt prin service. Cancel ... nimic pe stoc pe nicaieri, nimic ce poate sa fie adus mai repede de 5-8 luni. Nici 1.2, nici 1.0T ... doar un Spirit Hibrid care iesea din buget si mai era si rosu

Cand am vazut ca s-au complicat lucrurile, reducerile de anul trecut s-au dus in cap, masinile nu mai am norc sa vin in 2 saptamani cum a venit S-crossul dupa niste calcule si ceva scarpinat in cap am dat avansul pentru o Vitara.
Beleaua e ca nu am apucat sa pun Swiftul la vanzare, habar nu am cat valoreaza asa ca primul pas e sa ma duc vineri la ei la o evaluare pentru un posibil buy back. Incerc sa-mi dau seama cat valoreaza o masina de genul pe piata.
Pe scurt, Swift 2014 1.2 Special Edition (a fost o corcitura intre GL si GLX). Cam 5 ani, 122k km, jante de aliaj si jante de table dar cu gume cam uzate, fara accident si revizii doar la reprezentanta. Ceva pareri?