Autor Subiect: Evaluare Swift - Pret buy back  (Citit de 2377 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steph

Evaluare Swift - Pret buy back
« : 06.Feb.2019, 08:20:19 p.m. »
Salutari,

Azi am fost sa-mi fac revizia de un an la S-Cross si cum planuiam sa schimb Swiftul tatalui cu noul Swift, am zis sa incep sa ma interesez de preturi, durata livrare, rabla etc. daca tot sunt prin service. Cancel ... nimic pe stoc pe nicaieri, nimic ce poate sa fie adus mai repede de 5-8 luni. Nici 1.2, nici 1.0T ... doar un Spirit Hibrid care iesea din buget si mai era si rosu :D

Cand am vazut ca s-au complicat lucrurile, reducerile de anul trecut s-au dus in cap, masinile nu mai am norc sa vin in 2 saptamani cum a venit S-crossul dupa niste calcule si ceva scarpinat in cap am dat avansul pentru o Vitara.

Beleaua e ca nu am apucat sa pun Swiftul la vanzare, habar nu am cat valoreaza asa ca primul pas e sa ma duc vineri la ei la o evaluare pentru un posibil buy back. Incerc sa-mi dau seama cat valoreaza o masina de genul pe piata.

Pe scurt, Swift 2014 1.2 Special Edition (a fost o corcitura intre GL si GLX). Cam 5 ani, 122k km, jante de aliaj si jante de table dar cu gume cam uzate, fara accident si revizii doar la reprezentanta. Ceva pareri?

S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14707
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Evaluare Swift - Pret buy back
« Răspuns #1 : 06.Feb.2019, 08:25:29 p.m. »
Felicitări ca rămâi la Suzuki si succes in acțiunea de buy-back sau vanzare a Swift-ului.

Cat despre asta:

si mai era si rosu :D

Rusinicaaa! ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline steph

« Răspuns #2 : 06.Feb.2019, 08:28:53 p.m. »
Raportul pret/dotari ramane imbatabil. Daca eu mai fac nazuri la plastice pe taica`miu il lasa rece. El stie una si buna. 5 ani, 120k km, zero probleme.  Mai nasol ca avand in cap buget de Swift, nu a fost loc decat de Vitara 1.0 2wd. Macar e Passion insa.

Offline steph

« Răspuns #3 : 06.Feb.2019, 08:29:39 p.m. »
Rusinicaaa! ;)

O singura conditie a fost. Ba, nu rosu :)))) Gri deschis ii vine manusa.

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 06.Feb.2019, 08:33:26 p.m. »
7,500-8,500 Euro...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #5 : 06.Feb.2019, 08:45:20 p.m. »
Cam 1/2 din pretul de achizitie
Si eu casc gura dupa o masina de oras, cam asa sunt preturile daca nu e vw sau toyota
Offtopic dar merge ceva pe an tatal tau
« Ultima Modificare: 06.Feb.2019, 08:57:48 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Online ntire2000

« Răspuns #6 : 06.Feb.2019, 10:03:17 p.m. »
Raportul pret/dotari ramane imbatabil. Daca eu mai fac nazuri la plastice pe taica`miu il lasa rece. El stie una si buna. 5 ani, 120k km, zero probleme.  Mai nasol ca avand in cap buget de Swift, nu a fost loc decat de Vitara 1.0 2wd. Macar e Passion insa.

si care e bugetul daca nu suntem indiscreti?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline steph

« Răspuns #7 : 06.Feb.2019, 10:21:58 p.m. »
si care e bugetul daca nu suntem indiscreti?

Planul initial era sa vand Swiftul si sa mai pun ceva pentru Swiftul de 1.2 Passion. Pe urma am hotarat sa luam Passion cu 1.0 ca sa se bucure si el de o diferenta de putere. Cum orice Swift a picat din motive de timpi de asteptare a trebuit sa urcam la Vitara Passion 1.0 2wd. Tot ce este peste Swift de 1.2 iese din buget dar asta e o problema ulterioara. :D

Offtopic dar merge ceva pe an tatal tau

Da, e destul de activ.

Offline steph

« Răspuns #8 : 08.Feb.2019, 04:13:15 p.m. »
Am batut palma si masina a ramas la ei. Am primit mai putin decat speram dar tinand cont ca si ei trebuie sa faca profit, cred ca e ok.

S-au gasit si niste probleme la masina dar dupa o mica negociere si niste calcule facute am decis sa accept. Ca idee am primit 45% din pretul de achizitie. Luni urmeaza sa facem actele si sper sa inceapa cat mai repede rabla.

Offline Soimu

« Răspuns #9 : 08.Feb.2019, 05:24:44 p.m. »
Am batut palma si masina a ramas la ei. Am primit mai putin decat speram dar tinand cont ca si ei trebuie sa faca profit, cred ca e ok.

S-au gasit si niste probleme la masina dar dupa o mica negociere si niste calcule facute am decis sa accept. Ca idee am primit 45% din pretul de achizitie. Luni urmeaza sa facem actele si sper sa inceapa cat mai repede rabla.

Felicitari!
Esti o persoana norocoasa....la jumatea vieti(10 ani)i si a resursei consumate ca si km ai masinii a primit de la dealer 45% din pretul de nou?...mergi repede sa iei o punga de lozuri ca precis mai castigi...e perioada ta norocoasa...(Netty Sandu de la PROTV ce zise dimineata la zodia ta?)...nu stiu la ce dealer ai fost dar eu zic ca ti-a dat f.f. bine (or fi avut o clienta pe care au imbarligat-o...)...pai din experienta mea daca mergeai la dealeri Toyota sau Honda, luai muuuult mai putin....

Sa fie intr-un ceas bun Vitara!..e un model frumos! si protector....si Swiftul e ok, dar parca e prea suplu si are garda joasa...

Daca astepti la Rabla 2019 probabil ca se da drumu la inceput de mai...

Asteptare usoara!(si nu uita de lozuri!) :P
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip