Salut,este setat pe confort,nici o modificare.Se simte la fel si cu cauciucurile de vara si cu cele de iarna
Dupa ce am citit pe mai multe forumuri legate de acest aspect se pare ca este o problema comuna cu suspensia rigida la masinile japoneze.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Servus,
Am aceiasi masina ca tine. (de fapt nu eu, ci sotia, dar destul de rar mai apuc sa merg si eu cu ea...
)
Pot insa sa spun ca ai dreptate. Masina e cam rigida la drumuri proaste si gropi, adica cam cum este peste tot in Bucuresti. De aceea "bubele" drumului trebuiesc abordate usurel si cu atentie, cu viteza mica. Nu e masina de vina! Pe drumuri bune, chiar valurite merge superb si nu se simte nimic. Cred ca totusi jappy la proiectare nu au tinut cont de posibilele gropane si nesimtirea primarilor bucuresteni; masina e f. buna pt. drumuri civilizate, e drept cam joasa si un pic rigida dar cred ca asa este ea din proiectare; am auzit ca astia de la Dacia au proiectat tinand cont f.mult de drumurile din RO, si ca masinile lor se comporta ok...
Noi avem cauciucuri AllSeasons si folosim presiunile Fata=2.5 si Spate=2.2.....
Ce presiuni sunt astea? Economic sau Confort?...care sunt celelalte?...Multumesc de lamurire!