Autor Subiect: Duze spalator parbriz  (Citit de 4053 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Duze spalator parbriz
« Răspuns #10 : 31.Ian.2019, 12:24:37 p.m. »
@TNG PERFORMANCE, hai sa nu ne pripim cu masurile radicale. Suntem majoritatea oameni in toata firea, sensibilitatile de pension sa le lasam pentru domnisoare.  ;)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline bisti

« Răspuns #11 : 31.Ian.2019, 12:26:07 p.m. »
Nu pricep sistemul asta de moderare. Nu se spune ce si unde ai gresit, apar doar posturile editate. Nu ar fi mai bine sa tai cu o linie ce e gresit si sa pui varianta corecta? Poate asa stim si ce s-a modificat.

Ex : gresit corect

Offline toma

« Răspuns #12 : 31.Ian.2019, 12:29:43 p.m. »
In topicul asta am editat toate postarile pentru a corecta titlul. Daca modifici doar la prima postare, postarile ulterioare pastreaza titlul original, deci trebuie editate si ele.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline wolfin

« Răspuns #13 : 31.Ian.2019, 12:34:05 p.m. »
Pai..daca e un atac la persoana sau injuratura...ce faci.

Oricum...ce s a modificat ramane....din ce stiu doar moderatorii mai vad...deci exista varianta orig.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bisti

« Răspuns #14 : 31.Ian.2019, 03:46:27 p.m. »
In topicul asta am editat toate postarile pentru a corecta titlul. Daca modifici doar la prima postare, postarile ulterioare pastreaza titlul original, deci trebuie editate si ele.

Inseamna ca de vina este SMFul. La phpBB sau vB daca schimbi titlul la un thread se schimba tot, inclusiv linkul direct.

@wolfin - injuriile le stergi, normal, dar greselile gramaticale sau de exprimare le poti face cum am propus.

Offline toma

« Răspuns #15 : 31.Ian.2019, 03:50:59 p.m. »
Exista add-on pentru SMF care face asta, noi nu-l avem instalat.

Offline tac

« Răspuns #16 : 24.Feb.2020, 06:23:29 p.m. »
A reusit cineva sa regleze duzele tip perdea de la vitara care presupun ca sunt foarte asemanatore sau indentice cu cele de s-cross?
Cum?
Din cele 2 pagini nu am reusit sa ma lamuresc.
Multumesc
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline blackiesasha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • IASI
« Răspuns #17 : 31.Mai.2020, 08:54:01 a.m. »
buna ziua,
sunt nou posesor de suzuki si cred ca am o problema cu stropitoarea spate, nu resusesc nici intr-un fel sa fac sa curga lichid pe luneta. este vreo smecherie, ceva, se poate infunda, este cumva alt borcan de lichid pentru spate....dati-mi o idee ca nu stiu ce sa-i mai fac. multumesc.
  • SX4 S-CROSS 1.4 Allgrip AT

Offline ntire2000

« Răspuns #18 : 31.Mai.2020, 01:45:18 p.m. »
Daca o actionezi mai mult timp stropitoarea de pe luneta nu simti miros de lichid prin habitaclu?
Daca da, s-ar putea sa-ti fie sectionat furtunul care trece prin burduful ala de legatura dintre haion si usa spate iar lichidul curge aiurea prin interiorul caroseriei.
Prin burduful ala trec si firele care alimenteaza lampile de pe spate.
Din cauza vechimii si a ciclurilor repetate de închidere/deschidere a usii furtunul pentru lichid se crapa.
Eu asa am patit la Ignis si a trebuit sa-l adaug.

Daca e masina noua (ca nu ai specificat), atunci poate fi ceva contact.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #19 : 31.Mai.2020, 02:57:57 p.m. »
Daca merge față și nu merge spate, verifica mai întâi sa nu îți fi sărit furtunul din motoraș. Trebuie sa fie sub rezervorul de lichid parbriz, ai 2 ramificații, una pentru față și una pentru spate.
Daca totul e ok, posibil sa fie de la calitatea soluției de spălare, de obicei cele ieftine lasă o mâzgă de culoarea lichidului. E posibil sa îți fi înfundat duza. Încearcă să cureți duza cu un ac de cusut subțire sau cu o sârmă oțelită.

Sent from my MI 8