Autor Subiect: Schimbare parbriz SCross Diesel  (Citit de 16367 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sefer Jesirah

Re: Schimbare parbriz SCross Diesel
« Răspuns #20 : 01.Feb.2019, 06:38:22 p.m. »
Sa tot mergi la munte!  X-( Nu stiu cat a fost parbrizul, l-am schimbat pe casco, generali, Nu mi-au spus, n-am intrebat! Ma rodeau alte lucruri, nu cat costa, mai paranoic asa..ma gandeam sa nu ma trezesc cu parbriz de benzinar, sa nu il puna bine... Ma rog, el pare bine pus, pana la proba contrarie, care sper sa nu fie. Era si mai dragut daca il si stergeau, am urme de ventuze si praf pe el in interior...maxima placere cand am mers seara cu faruri de pe contrasens! Maine merg sa o spal. Poate reusesc sa ajung saptamana care vine, la baietii aia cu folia.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline adita80

« Răspuns #21 : 01.Feb.2019, 06:46:44 p.m. »
@Sefer Jesirah o sa ma duc la reprezentanta in CT ca am ai multe de schimbat pe Casco sper sa îl pună ok , cat despre folia de parbriz sunt curios cum rezista la șters , am vrut sa pun si eu dar mi-au zis ca indiferent ca ai folie sau nu tot ai șanse sa crape parbrizul la contact cu pietricelele ...
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #22 : 01.Feb.2019, 08:36:53 p.m. »
cu cine ai vb de folie?

Offline adita80

« Răspuns #23 : 01.Feb.2019, 09:24:02 p.m. »
Cu cei de la glasssolution dar am auzit ca cei de la ProWrap dau 2 ani garantie la folie
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #24 : 01.Feb.2019, 10:40:48 p.m. »

Offline adita80

« Răspuns #25 : 03.Feb.2019, 09:33:12 a.m. »
am sa intreb luni daca merge pus cel de disel pe benzina sa vad ce zic si astea la CT cei de la ramnicul valcea au spus ca se potrivesc fara probleme , chiar mi-au recomandat ca este mai bun ala de disel
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #26 : 03.Feb.2019, 02:50:37 p.m. »
Daca pui "disel pe benzina", vezi sa nu patesti ca cei de aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8927.msg269147#msg269147
 :-))

Acum raspunzand la modul serios, nu este absolut nici o problema de potrivire a parbrizului de la masina cu motor diesel pe cea cu motor benzina,  caroseriile celor doua modele fiind identice.
Insa, ar putea aparea un impediment la decontarea CASCO, deoarece vrei sa inlocuiesti o piesa cu alta mai scumpa care nu este in dotarea standard a masinii tale. Iti spun asta din experienta proprie cu fosta mea masina Opel Corsa. Avand parbrizul spart am vrut profit de inlocuire si sa-mi instalez unul cu protectie termica. Cei de la service-ul de parbrize mi-au zis ca fiind decontare CASCO nu pot sa puna decat parbriz standard, similar celui original conform catalogului de piese aprobat de asiguratori. Le-am propus sa-mi puna parbrizul cu protectie si platesc eu diferenta (+300 lei) fata de standard. Nici asa n-a mers; m-au trimis sa ma inteleg cu asiguratorul daca accepta sa-i platesc lui diferenta. Am renuntat deoarece masina era luata in leasing si se complica mult problema.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: toma

Offline adita80

« Răspuns #27 : 25.Feb.2019, 07:12:44 p.m. »
Astăzi am schimbat si eu parbrizul , pret parbriz 2100 , kit montare 350, pret total 2990 , mi-au spus ca este același parbriz care vine masina din fabrica .
Sx4 S-cross Luxus 2017

The following users thanked this post: sharpeagle

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #28 : 31.Dec.2020, 06:36:24 p.m. »
Aventura continua! Pe 29 am luat o piatra de la un papuc si parbrizul..poc! Urmeaza deschiderea dosarului casco.... Pe viitor, sa-mi intre in obisnuinta la alcatuirea listei de consumabile pentru revizie si un parbriz? Daca tot repet istoria din 2 in 2 ani, o sa schimb parbrizul mai des decat placutele de frana...sau bujiile...sau schimb masina?  :-?

Offline enicky

« Răspuns #29 : 01.Ian.2021, 06:14:16 a.m. »

Citat
sau schimb masina?  :-?
Daca tot pui unul nou, ar mai fi si varianta asta, poate asa rezista, cine stie :  :popa:
  E mai ieftina. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip