Autor Subiect: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi  (Citit de 42290 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
Re: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi
« Răspuns #80 : 11.Ian.2010, 05:00:59 p.m. »
am facut un drum recent la munte, si m`am ales cu parbrizul punctat ( sunt asa de subtiri aceste parbrize de la suzuki?, l`am mai avut odata crapat si schimbat tot de la o piatra colectionata pe drumurile noastre romanesti)

iar acele puncte albe le am si eu pe capota, am incercat sa le scot cu creionasul magic, dar nu a mers ( cel putin la mine nu)
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #81 : 11.Ian.2010, 05:45:25 p.m. »

Oare la un atelier de cosmetizari auto - sau cum se cheama - nu sunt sanse mai mari sa iasa cum trebuie? Eu am avut ocazia sa compar un polishat in regie proprie cu unul la atelier: data viitoare nici nu mai incerc singur. :)
Grow up.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #82 : 11.Ian.2010, 07:50:49 p.m. »
Aha, deci de la pietricele sunt  punctuletele... nu ma mir deloc. Dupa ultimele ninsori si deszapeziri cu materiale mai mult sau mai putin dubioase, basca gropanele care s-au itit ca peste noapte...cred ca am mare bafta ca am scapat cu atat. Astazi am facut offroad fara voie pe o strada vai de mama ei. Numai gropi...si mult noroi.

Sa vedem ce se mai intampla, oricum bara din faza era deja putin harjaita intr-o parte,f f putin vizibil...asa ca poate le fac pe toate la pachet cu acel creion magic. Tine sau nu, voi vedea... presupun ca daca pui aceeasi nuanta si esti atent nu are cum sa se vada prea rau dupa aia...cel putin eu asta sper :).

Probabil voi face asta mai pe la primavara ca e mai uscat..

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #83 : 19.Ian.2010, 08:14:07 a.m. »
Daca bara este harjaita si stratul de vopsea este luat "creionul magic" sau orice fel de retus este degeaba. Dar, daca tot vrei sa faci pe Picasso, arata-ne si noua despre ce zgarieturi/harjaieli e vorba si iti spunem daca ies sau nu.ca sa nu te chinui! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #84 : 22.Ian.2010, 09:59:44 a.m. »
Nu-i bai, fiindca intre timp m-am mai procopsit cu o harjaiala deasupra rotii stanga spate. Vopseaua e sarita putin insa deh...se aduna la colectie.

Cred ca astept pana la primavara si o duc la meseriasi sa o faca :).... fiindca iarna asta, bag seama, e imprevizibila...

Offline sfichiu

« Răspuns #85 : 25.Ian.2010, 07:11:39 p.m. »
am cumparat un stilou corector pt zgiriieturi si intreb daca a mai folosit cineve ast model,cica  e pt vopsea metalizata...

• VITARA S ,Matiz

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #86 : 28.Ian.2010, 04:15:53 p.m. »
Parerea mea este ca cel mai bine va comandati de la reprezentantele Suzuki de langa voi retus original.Deoarece vine pe cod de culoare si e exact vopseaua respectiva..La cele metalizate vine si cu tubul de lac aferent. Daca cei de la reprezentante nu vor/nu stiu codul apelati cu incredere la mine ca va dau eu codul de piesa (pentru codul respectiv de culoare) si le spuneti ca vreti sa comandati reperul cu codul XXX_XXX_XX si atunci nu au ce sa zica.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline ASZ

« Răspuns #87 : 29.Ian.2010, 12:07:40 p.m. »
WOL: Cam ce fel de zgarieturi poate rezolva aceasta solutie si la ce "scor" este ?

The following users thanked this post: gigel

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #88 : 01.Feb.2010, 02:01:14 p.m. »
poate rezolva vopseaua sarita de pe capota (de la pietricele) si zgarieturile mici (2-5 cm) care nu ies la polish (practic le acoperiti cu vopsea).
"Scorul" este 25 Ron parca pentru cel fara lac metalizat si vreo 38 RON cel cu lac.

Depinde si de culoare

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #89 : 01.Feb.2010, 02:19:08 p.m. »
La primavara trebuie sa apelez si eu la un tub din asta de vopsea. Aveam vreo doua puncte pe capota si acum cu pietricelele astea de pe drum nu e de mirare daca apar altele noi. Cam pentru ce suprafata ajunge un asemenea tub corector?