Autor Subiect: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi  (Citit de 42291 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi
« Răspuns #70 : 07.Oct.2009, 08:20:52 a.m. »
Cu tot respectul pt. sfatul tau, dar daca am 3-4 zgarieturi pe parti diferite ale masinii, nu inseamna asta ca ar trebui sa revopsesc masina intreaga ? Chiar si pe Casco, cred ca ar fi aiurea de tot solutia asta .. mai bine le acopar temporar si cand va fi ceva mai serios pe acele parti ... le revopsesc, nu ?

Bineinteles ca temporar acoperirea lor este cea mai buna solutie.Problema este ca, daca se ajunge la tabla, la prima ploaie rugina isi face loc si atunci e putin mai complicat.Daca sunt superficiale dar agata atunci acoperirea este cea mai indicata.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #71 : 15.Nov.2009, 07:59:52 a.m. »
Mai este o pasta abraziva.. Prevent parca. Eu am scoz 95% zgarieturi facute intentionat pe o aripa si o portiera [nu la masina mea - slava domnului]. Masina arata de parca se jucase pe ea un copil cu un cui in loc de carioca.. Puteti incerca si voi.. Pentru cei din Iasi mai am inca pasta.. Puteti sa ma contactati pentru "a verifica macar daca merge". Este ideala oricum de curatat colturile care au fost atinse in parcare sau pentru "mustele" pietrificate in capota de la deplasarea cu viteza si care nu ies la spalatorie..

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #72 : 15.Nov.2009, 09:23:37 p.m. »
A sosit, 45 ron cu transport cu tot, dar il voi folosi la primavara, in instructiuni se specifica clar ca aplicarea se face la temperaturi ambientale de peste 15 grd. Celsius. Mai ales ca peste iarna mai trebuie sa apara niscaiva semne de tandrete si de la antiderapantul autostrazilor noastre.
Deci: - se poate comanda pe ebay :good:
         - produsul pare identic cu cel din reclama. :pardon:
NUMAI BINE !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline ASZ

« Răspuns #73 : 16.Nov.2009, 05:22:22 p.m. »
Apoi .. pana la primavara o sa murim de curiozitate .. sa stim daca e sau nu eficient. :)

Este muuult maui ieftin fata de reclama de la TV (unde costa 199 lei .. cu ceva " produse cadou" cu tot), insa pare totusi scump avand in vedere ca el costa 8.99 USD (~27 Lei) cu transport cu tot pe ebay.com

Offline Solidu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #74 : 11.Dec.2009, 04:51:14 p.m. »

Offline cobra20

« Răspuns #75 : 11.Dec.2009, 07:45:32 p.m. »
Pe scurt: dezamagiti.  Au cumparat 2 bucati de carioca minune si pe langa ca au dat 10 $ pe nimic, nici nu au outut folosi. Lichidul din carioca sa uscat inainte de a aplica si daca au reusit au facut mai multa mizerie. Deci pe scurt parerea lor: nu-i bun de nimic.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
« Răspuns #76 : 11.Ian.2010, 04:29:35 p.m. »
Cred ca trebuie sa-mi iau si eu un creion de ala cu vopsea.

Am dus masina la spalat si nush cum naiba, m-am trezit cu 3 puncte de vopsea sarita. F ciudat...arata ca niste ciupituri...nu f vizibile ce-i drept insa eu stiu de ele si mai e si rugina care ar putea aparea in conditiile astea...

Cu ce spala frate astia masinile...sau oare de la ce or fi aparut, ma gandesc ca poate nu e vina omului desi nu mi se parea prea ok presiunea cu care spala masina.... si de f aproape...mai ca-mi vine sa-mi spal singura masina in parcare de ajung pe youtube :) ... (cica nu mai e la moda sa faci asa ceva).

Insa daca o tin asa, si la fiecare spalare adaug cate 3 bulinute de alea mici, din bumbutza o fac buburuza :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #77 : 11.Ian.2010, 04:39:33 p.m. »
Hmm poate totusi au aparut de la o pietricia (sau mai multe) luate in mers. Am avut si eu un astfel de punctulet pe capota.
Plus ca daca e sarita vopseaua :-/ nu stiu daca se poate retusa cu un creion. Ala merge mai mult la zgarieturi fine.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #78 : 11.Ian.2010, 04:41:04 p.m. »
am si eu 2 sau 3 punctulete pe capota ...dar sunt de la drum ...

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #79 : 11.Ian.2010, 04:43:32 p.m. »
Din cauza drumurilor murdare de la noi,poti fi fericit ca le ai sub forma asta si nu ai luat altele mai mari in parbriz.
Go Terios!!!:)