Autor Subiect: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi  (Citit de 42303 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Re: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi
« Răspuns #40 : 13.Iul.2009, 08:45:06 p.m. »
Dar pentru zgirieturile de pe spoiler ,bandouri sau zona deasupra rotilor {zonele de plastic( ?) negru} ce produs ati folosit pentru retus?
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

razak

• Vizitator
« Răspuns #41 : 13.Iul.2009, 09:29:36 p.m. »
chituiesti, primer, vopsea negru mat :)

Offline body

« Răspuns #42 : 11.Aug.2009, 10:46:30 p.m. »
Eu la Mitsu ( fiind neagra - nu am avut nevoie de cod de vopsea ) am luat o ceara la culoare care contine la pachet o chestie ca un ruj cu care poti da pe zgarieturile fine . Ideea e ca respectiva substanta se duce dupa 2-3 spalari si dai iar . Produsul e Turtle Wax - USA si l-am cumparat acum vre-un an din Bricostore .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #43 : 07.Sep.2009, 06:43:24 a.m. »
Daca o zgarietura a ajuns la stratul alb si se simte la atingere nu se poate indeparta cu polish...poti sa faci urmatoarele:
1. Cel mai indicat e sa o vopsesti din nou.
2. Daca nu o vopsesti si o lasi asa (nu iti pasa ca arata rau) teoretic nu ar trebui sa se intample nimic cum ar fi rugina sau altceva. (am zis teoretic deoarece nu stiu cum e vopsita din fabrica...a mea am vopsit-o eu deci stiu ca rezista)
3. Nu va jucati cu polish numai daca stiti cum se foloseste pentru ca puteti ajunge cu o portiune mata.
4. Creioanele pt retus sunt inutile, pe langa faptul ca arata rau nici nu sunt durabile.

Sfatul meu? Vopsirea...

P.S Eu am o ditamai "gaura" in capota pt ca a sarit o piatra chiar dupa ce am vopsit-o, iar intr-o excursie prin munti am mers printre tufisuri precum un soarece prin iarba deasa...tufisurile ajungeau de o parte si de alta a masinii pana peste faruri...vreau sa zic [virgula] ca suzuka mea e plina de zgarieturi...deocamdata nu le dau importanta si nici nu ma gandesc sa ma ocup de ea in curand:D
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline miocrl

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #45 : 02.Oct.2009, 06:57:15 p.m. »
well s-a intamplat minunea m-am ales la golf cu o zgarietura de toata frumusetea cu 2 chei facuta tin sa mentionez ca e prima zgarietura din 2002 pana cum  X-(
nu am blocat pe nimeni nu nimic .. X-(

asadar daca are careva o carioca, creion, pasta, whatever corectoare si pot sa o vad si eu raman recunoscator  :pardon: (nu prea vreau sa cumpar degeaba)

X-(
Oricum eu daca vad pe cineva ca umbla la vreo masina ii rup mainile

va multumesc

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #46 : 02.Oct.2009, 07:05:48 p.m. »
Offff

>:D<
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #47 : 02.Oct.2009, 07:34:43 p.m. »
...o zgarietura de toata frumusetea cu 2 chei ...
Se pare ca este simbolul civilizatiei in RO. Am si eu o asemenea semnatura pe masina dupa un meci de fotbal pierdut de Politehnica. Sportul ar trebui sa cizeleze lumea si nu s-o invrajbeasca impotriva obiectelor iesite in cale.

Ultima solutie cred ca este un Fix It Pro. Cu alte maglavaisuri, nu am reusit sa scot stigmatul de pe tabla.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #48 : 02.Oct.2009, 10:02:22 p.m. »
Ultima solutie cred ca este un Fix It Pro. Cu alte maglavaisuri, nu am reusit sa scot stigmatul de pe tabla.

A cumparat careva Fix It Pro?
Sunt tare curios, in reclama pare ok, zgarie ala cu mana lui o masina, cu un cui.
Pe de alta parte............suntem in romanica, unde tot ce zboara se mananca(mai putin avioanele  =)))

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #49 : 03.Oct.2009, 01:39:22 a.m. »
am vazut pe okazii la unu cica nou 119 ron (la jumate de pret) deci sa inteleg ca e 240 in magazin sau unde e el ?

daca ne adunam mai multi cu zgarieturi putem pune toti bani si sa vedem ce iese macar de test .. ca dupa aia isi ia fiecare daca produsul este bun

ce ziceti?:D

mersi de hug suzika >:D<
« Ultima Modificare: 03.Oct.2009, 01:40:53 a.m. de whizzy »