Autor Subiect: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi  (Citit de 42292 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
Re: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi
« Răspuns #110 : 13.Apr.2010, 10:36:23 p.m. »
se poate comanda. O sa fac eu o comanda pentru el.

pls zi-mi si mie unde gasesc codul ala de culoare, ca m-am tot uitat prin acte si nimic :). Intre timp am mai facut rost de 2 zgarieturi, e drept superficiale...si poate-mi iau si eu un tub din ala cu vopsea.

Merci

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #111 : 14.Apr.2010, 08:28:15 a.m. »
Codul de culoare se gaseste pe placuta de identificare a masinii (cu seria de sasiu si specificatiile de greutate). Acea placuta, daca nu ma insel, se gaseste pe stalpul dreapta al masinii jos imediat cum deschizi usa pasager. Codul de culoare este localizat in partea din dreapta jos a placutei si este format (la Suzuki) din 3 caractere scrise cu litere mari.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #112 : 14.Apr.2010, 10:22:55 p.m. »
Merci mult,  o sa ma uit.

Offline >pexic<

« Răspuns #113 : 30.Apr.2010, 02:45:21 p.m. »
atentie la codul de culoare scris pe masina, exista de obicei mai multe variante ale acelei culori !
eu de exemplu am codul Z2J si exista 3 variante ale acestei culori, destul de diferite intre ele ( culoarea standard, var. 1 si var. 2 )

pentru cei interesati:

exista un magazin in targ la Vitan (cladirea din centru) care iti face vopsea dupa mostra de culoare sau dupa cod.
poti cumpara vopseaua la cutie (conserva), la spray ! 35ron un spray de 400ml, sau poti cumpara o carioca cu voseaua respectiva - pt zgarieturi-34ron/carioca.

bafta!.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #114 : 30.Apr.2010, 03:03:00 p.m. »
Uite o info folositoare :) Multumim @pexic!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline >pexic<

« Răspuns #115 : 30.Apr.2010, 07:11:43 p.m. »
cu placere.

Din cate am inteles aceeasi firma are un magazin si pe srada Lizeanu.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #116 : 03.Mai.2010, 10:16:18 a.m. »
si ai idee cum se numeste acea firma? poate are si site si gasim si tel de contact!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline adir

« Răspuns #117 : 28.Mai.2010, 01:30:55 p.m. »
Am patit-o si eu... din nou. Un destept mi-a zgariat bara fata, parcand ca un adevarat mic posesor de masina prea mare pentru el.
Zgarietura e pe colt, cam pe unde ar veni protectiile alea care sunt vandute ca accesorii de Suzuki (http://www.suzuki-romania.ro/modele/sx4/accesorii.html?cat_id=4, bumper corner protection).

Ma gandesc sa nu ma mai chinui sa vopsesc bara, ce sa-mi iau chestii de-alea si sa lipesc peste. La cat sunt eu de norocos, a doua zi dupa ce o vopsesc se mai gaseste un parcator profesionist sa parcheze prin masina mea.

Stie cineva cam cat costa? Sunt dificil de lipit? Am sanse sa le lipesc stramb? :)
  • SX4

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #118 : 28.Mai.2010, 02:38:09 p.m. »
Pentru costuri, cel mai bine dai tel la dealer. Nu sunt dificil de lipit. Faci rost de un marker subtire, culoare asemanatoare cu vopseaua caroseriei, inainte sa iei folia de pe ornament, faci o proba pe bara, dai semne, desfaci folia si lipesti. Eu asa am facut. Si, DA, ai mari sanse sa le lipesti stramb, si vezi ca au un adeziv al naibii de bun.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #119 : 29.Mai.2010, 08:11:23 a.m. »
Am patit-o si eu... din nou. Un destept mi-a zgariat bara fata, parcand ca un adevarat mic posesor de masina prea mare pentru el.
Zgarietura e pe colt, cam pe unde ar veni protectiile alea care sunt vandute ca accesorii de Suzuki (http://www.suzuki-romania.ro/modele/sx4/accesorii.html?cat_id=4, bumper corner protection).

Ma gandesc sa nu ma mai chinui sa vopsesc bara, ce sa-mi iau chestii de-alea si sa lipesc peste. La cat sunt eu de norocos, a doua zi dupa ce o vopsesc se mai gaseste un parcator profesionist sa parcheze prin masina mea.

Stie cineva cam cat costa? Sunt dificil de lipit? Am sanse sa le lipesc stramb? :)

Salut!
Ai modelul facelift sau modelul anterior? Ca difera barile si, drept urmare si bandourile coltar.
Pretul pentru un kit de 4 bucati (2 fata/2 spate) ar fi ~55 Euro TVA inclus.

Cum zicea si @cristian_ionescu DA ai mari sanse sa le pui stramb. Recomand sa le pui impreuna cu cineva care a mai pus.