Eu mi-am julit odata bara si s-a julit vopseaua pe aprox. 3cm. ce am facut: am frecat zona cu CIF si apoi (deoarece se matuise) am frecat cu polish normal. Rezultatul e ca la o privire normala nu se mai vede grundul de dedesubt, insa daca te uiti dintr-un anumit unghi se vede si urma zgarieturii.
Totusi, nu recomand sa folosesti CIF pe suprafete mari sau la pe zone "la vedere" (cum e cazul tau). De aceea, cred ca produsul respectiv este mai potrivit, cu conditia sa iei exact nuanta ta de culoare, si cu observatia ca daca zgarietura e pana la tabla, oricum se va vedea si va trebui un mic adaos de vopsea (stiu, e aiurea sa cumperi 1kg de vopsea pentru 2-3g, sper totusi sa nu fie cazul).
Am si eu o intrebare: deoarece sper ca prin martie voi reusi sa-mi iau si eu GLX-ul 4x4 (sper ca rosu, ca sa nu dorm pe balcon), si prin prisma experientei nefericite a lui FaliT, ati avut probleme /zgarieturi cauzate de vecini invidiosi, locuri de parcare revendicate (si) de altii, copii idioti? Cum le-ati rezolvat daca nu ati avut garaj?